• Emily

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Nagyon szerencsés lehetek, mert reggel 8kor hívtam és fél óra múlva már tudott is fogadni. Ez nem általános, szóval ne várja el senki ezt, de aznap nekem éppen összejött. Kedves volt a telefonban és elmondott minden részletet.
  • Megközelítés:

    XIII kerület, új építésű lakópark, kocsival mentem így könnyen ment, parkoló van a házak között, viszont fizetős, de legalább van hely. Onnan kb 2p séta és már az épület ajtóban vagyok.
  • Helyszín:

    Lakás teljesen korrekt, viszonylag kicsi de erre a célra tökéletesen megfelel. Szépen berendezett, új építés, szóval nem nagyon lehet hibát találni. Ágy egész nagy, kényelmes, kicsit kevés volt a fény a szobában, de legalább olyan barátnős feeling volt.
  • Lány külseje:

    Képek retusálva, jópár tetoválás díszíti a hölgyet, de mindez csak a diszkréció miatt van, nem szeretné Emily hogy felismerjék az ismerősök. Nagyon szép lány, tökéletes alakkal, tökéletes cicikkel. Kemény kerek popsi, látszik hogy sportol és odafigyel az étkezésre is.
  • Action:

    Csak fél órára mentem, sajnos nem volt több időm, legközelebb biztosan egy órára megyek ha megyek. Gyors fürdés, majd már meztelenül várt az ágyon, majd lefeküdtem, lekerült a törülköző, és finom franciába kezdett. Nagyon kellemes, barátnős volt, le is kellett állítani mert viszonylag rég voltam ilyen helyen, hamar kész vagyok ha nem vigyázok. Kértem, hogy megmasszíroznám, ezt örömmel engedélyezte, hasra fordult majd és simogattam mindenét, szép hátát, formás popsiját, ő pedig érzékien felfelé tolta a popsit... Nagyon jó volt. Majd gumit kértem, szemből hatoltam be, majd combok összezár és úgy toltam, ez is nagyon barátnős volt. Kértem egy cserét, kutyusba váltottunk, itt többször le kellett állnom mert alig bírtam, majd engedtem a kísértésnek és így mentem el. Hagyott ebben a pózban lenyugodni, majd tisztálkodás.
  • Elszámolás:

    Nem vettem igénybe extrát, mivel így is határon volt a kért rózsaszál erre az időtartamra. VTRrel lehetne extra csók alapban, de sok ajánlás kell így erre nem voltam kvalifikált.
    Ezen kívül nem nagyon van extra, ezt kicsit hiányoltam, egy testre élvezést szívesen látnék leginkább alapban.
  • Összkép:

    Szerencsés voltam és hamar fogadott, ennek nagyon örültem. Kellemes együttlét volt, barátnős, jól éreztem magam. Utána beszélgettünk pár percet, kellemes és intelligens beszélgetőpartner. Valószínűleg drágulni fog a szolgáltatás, emiatt nekem elég határon van már, de biztos vagyok benne hogy aki hosszabb távon támogatja a hölgyet, annak jobban kinyílik és nagyon jó együttléteket nyújt.
Happy Massage