• Bius a szomszéd lány

  • Beküldte:
  • Bius a szomszéd lány reagálása

    Kedves Bohém !

    Örülök ,hogy megismerkedtünk ,
    és egy erotikus és izgalmas randivá alakítottuk át a délelőttöt .
    Köszönöm szépen,hogy gondoltál rám és időt szakítottál a Beszi írásra is :)
    Amikor lesz kedved várlak egy huncut masszázsra
    Puszi Bius :)

  • Egyeztetés:

    Nem szoktam a massz oldalon nézelődni, de barátom unszolására, biztatására beadtam derekam. Ha lúd, legyen kövér és ahogy nézelődtem megtetszett Bius hirdetése. Ráírtam itt az oldalon, melyben megírtam mindent. Azt is,ha neki is megfelel az időpont megy a Vtr. Nagyon kedves igenlő válasza után ez meg is történt. Így jött létre ez a mai, keddi tali.
  • Megközelítés:

    Vtr-ben pontos címet kaptam, melyet a Gps ismer és pontosan oda vezetett. Parkoló hely is akadt, pár méterre a bejárattól. Frekventált a hely így természetesen fizetős, függetlenül, hogy soklakásos környék.
  • Helyszín:

    Liftet nem használtam, mivel egy két emelet nem probléma, ráadásul elöttem vitték el. A megfelelő szintre érve a kutyaugatás máris irányba állított. Világos lakás, jó illatú. A dupla bemutatkozás után a kis blöki hangját már többé nem hallottam. A foglalkoztató tágas. Masszpad és nagy heverő és szék,asztal, fotel. A fürdőben kád, zuhonyfüggönnyel, mindennel felszerelve. Felkeresése előtt patyolat fehér, puha, nagy türcsit kaptam. A helyszín teljesen rendben van.
  • Lány külseje:

    Arcos képpel hirdet, így meglepetés kizárva. Ahogy írja is, egy kívánatos szomszéd lány. A szemüveg jól áll neki, huncuttá teszi arcát. Egy magasak vagyunk, de a magas sarkúban fölém emelkedett. Vékony, de arányos alkatú. Amit kiemelnék azok hosszú combjai. Cicik tenyérbe illőek és igen csak gyors reagálásúak. Kedves és folyamatosan mosolyog. Egy fehér együttesben fogadott, valódi massz öltözet.
  • Erotikus masszázs:

    A technikai kör után visszatértemkor a fehér együttes lekerült. Egy pántos cicitakaró és egy csipkés bugyi villant elő.
    Miközben a masszpadra terítette a lepedőt, le is csekkoltam a cickókat. Jutalom egy nyakhátratekerős csók. A bugyi maradt.
    Hasrafekvős pozícióban masszpad. Hátamra, derekamra türcs és választhattam. Kókuszos olajat választottam. Jobb lábamnál kezdte, majd bal és így tovább nyakamig. Hátamra fektetett és elölről is átgyúrt. Ezután következtek karjaim. Ekkor lábai közé fogta praclimat, mik matattak is a punci irányába. A massz alatt ez volt a legerotikusabb mozzanat. A massz közepes erősségű, frissítő volt és jól is esett. Ezután föl és közös erővel megszabadultunk a falatnyi textilektől és az ágyra tettük át székhelyünket.
  • Levezetés:

    Összegabalyodva csókolóztunk. Csókja igazi nyelves, nem tolakodós és ahogy bújik hozzá, igen csak jóleső érzés. Közben kezeink felfedező úton. Bius magához ragadta a kezdeményezést. Először csak körbe járta nyelvével farkamatm majd a golyszikat is beavatta. Hosszában járt nyelve farkamon minden oldalról aztán rábukott és tövig nyelte. Nyál is csorgott rendesen. Közben kezeim akcióban. Bal a puncit, jobb a ciciket kényeztette. Mindketten nagyon beindultunk. Hihetetlen jól reagál.
    Kértem és hanyatt feküdt. Csókolóztunk és kezem csak körbe járt combjai belső felén, hasán. Csak ujjbegyemmel érintettem. A harmadik kör után lábai már hatalmas terpeszben. El is indultam kincse felé,de a cickók útban voltak. Kihagyhatatlanok. Bius már nyögött. Tovább indultam . Körbenyalogattam, puszilgattam és belevesztem tocsogó puncijába. Orrom beleütközött valamibe, mi nem volt más mint hatalmas csiklója. Meg is szopogattam alkalmi Kedvesem nagy örömére. Tekerget, emelgette csípejét és szinte folyamatosan élvezett. Hangja nem túl erős, de egyértelmű. Ezt számtalanszor megismételtük ujjaim barlangászásával fűszerezve.
    Aztán újra Ő következett cuppogós nyálas szopással én kezeimmel ahol értem. Sikerült tartanom magam miközben Bius újra remegve élvezett.
    Összebújós csókos pihegés aztán kezdődött minden elölről. A többedik kör után ritmust váltott. Tudtam dűlőre akarja vinni. Ez sikerült is neki. Mikor éreztem hogy indul a mandula szóltam. Ekkor kézi vezérlésre váltott és így vezényelte a külvilágra tejfehér örökítő anyagomat mi a hasamon landolt.
    Mindketten magunkat takarítottuk meg és összebújtunk.
    Bius még úgy éreztem kívánja és újra elröpítettem. Időt kérdeztem, túl léptük, nyugtatott.
    Fölültem Ő mellettem, majd az ölembe ült. Bal kezem is ügyes, mert újra csúcsra jutott.
    Ezután irány a fürdő. Visszatértemkor már fogadó ruhája volt rajta. Én is magamra kapkodtam ruháim, kölcsönös legyen szép napod és el.
  • Elszámolás:

    Megbeszéltük, de az időtúllépés miatt megkérdeztem. Rámnézett, megbeszéltük nem? és csak a másfél órát kérte.
    Több mint korrekt!
  • Összkép:

    Egy a vendég kedvét kereső, jó hangulatot teremtő kedves lányt ismertem meg Bius személyében. Élvezetes, tartalmas időt töltöttem vele. Új élményekkel,kielégülve léptem a külvilágba. Remélem Ő is mint élmény dús talit, őrizi majd emlékezetében a mait.
    Köszönöm az élményt a rám fordított idődet.
Happy Massage