• Lolita

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Telefonon kerestem Lolitát. Már régen felfigyeltem indőnként felbukkanó hirdetésére de eddig valahogy nem sikerült összehozni. Kedvesen tájékoztatot mindenről és pár órával később már nála is voltam.
  • Megközelítés:

    Az Allehoz közeli lakhelyéhez volt szerencsém, azóta lehet már elköltözött ha jók az értesüléseim. Parkolás nehézkes lehet a környéken (kaptam is egy mikulás csomagot) de az Alléban mindig akad hely. Én sajnos nem éltem vele és sikerült túllépni a megvásárolt időt.
  • Helyszín:

    Egy kis 2 szobás kecó ahol 2en rendeltek. Nekem teljesen megfelelt minden rendelkezésre állt amire szükség volt. Tiszta környezet, tiszta törölköző, nem találkoztam senkivel és nem is volt más ügyfél a lakásban legalábbis tudtommal:)
  • Lány külseje:

    Lolita nagyon szexi kis tünemény. Mosolygósan és kedvesen fogadott de egyfajta nőies érettséget is sugároz, ami asszonyossabbá teszi de ez csak fokozza személyiségének kellemes hatását. Bár nem top model típus, ez előny azoknak akik emberközelibb barátnősebb típust keresik mert formás teste, markolható mellei vannak és még vonzóbbá vált amikor hozzámsimult.
  • Action:

    Eléggé sietős napom volt. Előre bekalkuláltam ezt a kis kalandot, pont útba esett mert a ház aljában lévő bankban is volt egy kis dolgom, de rohannom is kellett vissza dolgozni.
    A kapu közelében hívtam, megkaptam a koordinátákat és zökkenőmentesen bejutottam hozzá:)
    Lolita mint már utaltam rá egy igazi tündér, lazán csevegtünk, rendeztük az anyagiakat és elmentem zuhanyozni. Amikor beléptem a lakásba valami kis lenge otthonka volt rajta de valahogy már nem tudom pontosan felidézni mert a mosolyára és a melleire figyeltem. Az actiont egy kis tipi-tapizós felvezetéssel kezdtük állva. Kicsomagoltam a melltartójából, fogdostam és bekaptam a melleit amit ahogy észleltem ő is élvezett vagy csak nagyon jól játszotta meg de nekem nagyon bejött a hozzáállása ami a kis barátom határozott és kemény fel-állását is hamar meghozta.
    Bár éreztem hogy a félóra nem lesz elég, de még pár percet rászántunk erre a kellemes pettingre amit az ágyon folytattunk majd a szélére állva engedtem hogy Lolita a francia nyelvtudását próbára tegye. Nem habozott, egymást követték a kellemesebbnél kellemesebb mozdulatai, mintha már évek óta együttlennénk. Ami ezután következett egy kicsit meghaladja ugyan a barátnő feelinget, legalábbis engem otthon még egyik barátnőm sem szopott le ekkora kedvvel inkább szégyenlősen túl estek rajta. De Lolita megmutatta hogyan kell ezt jól csinálni ami nagyon gerjesztő volt.
    Ezt elbírtam volna viselni még egy darabig viszont már nagyon dugni akartam és az idő csak telt, ezért Lolitát a hátára döntöttem és lehúztam a bugyiját. Imádtam az arcát amikor széttette a lábát majd miután felkerült az óvszer várta hogy behatoljak. Előtte még megkóstoltam én is a puncusát is, mostanság nem tervezem be az ilyet de ezúttal nem tudtam ellenállni. Finom volt:) és Lolita reakciói miatt már nem tudtam visszatartani a behatolást sem. Lassan kezdtünk, Lolita finoman ölelgetett majd a felgyorsultunk és ebben pózban maradva durrannásig döngettem! Elég hamar végem is lett. Egyik legjobb hétköznapi sietős kiruccanásom volt ez. Remélem nemsokára megismételjük!
  • Elszámolás:

    Tejesen korrekt, mostanság ezt mondanám a piaci árnak
  • Összkép:

    Pont erre váltam némileg gyengédebb, barátnős de folyamatosan keményebb szexelésbe átcsapós szeánsz. Mindenzt egy nagyon kedves, helyes lányal, kellemes fogadtatással, tiszta környezetben.
Happy Massage