• Amina

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Most is egy hirtelen ötlettől vezérelve cselekedtem, a páros másik tagja újfent csak csúszik,de kiváncsi voltam Amina szerencsekerekén mit pörgetek ki, a vad Aminát vagy a barátnős Aminát, eddig 1:1. Még szerdán telefonáltam, hogy csütörtökön 12:30-ra mennék másfél órára. Oké, csak majd erősítsem meg csütörtök reggel 8:00-kor sms-ben. Így tettem.
  • Megközelítés:

    Már szinte hazajárok Aminához, ez a 3. talink így simán odatalálok. Csak leszállok a Semmelweis Klinikáknál és odabattyogok a Corvin Plázához, közelében van valahol Amina.
  • Helyszín:

    Azért jó többször menni mert mindig észrevesz valami újat az ember, ezúttal távozáskor, az előszobában a fal ahogy beljebb megyünk gyakorlatilag két nagy tükör. Besétáláskor Amina úgy felhúzott hogy elvonta a figyelmem, csak őt néztem. A kisebbik tusoló szobát nyertem meg most is, Amina nagyon kedves volt, bár nem lett volna rá szükség, de hozott új kilépőt, meg hozott a szájvizezéshez kispoharat is A tetthely a kanapés szoba újra, tatami fogad bent, szerencsére a kanapé is megvan. Most sem futottam össze senkivel.
  • Lány külseje:

    Egy tök jó megoldással fogad, előttem tusizott le, törülköző rejti formás testét, semmi más ruhadarab nincs alatta, és szerencsére annyira nem rejti, a cicik kilátszanak, amit rejt az a jó feneke, arra szinte rásimul a törülköző. A haja szép hosszú, fel van copfolva egy copf és hosszan omlik le az az ébenfekete haj. A keze után a lábain is felfedezem mennyire igényes, gyönyörű körmök vannak csináltatva. Közben kitisztázzuk hogy félvér kínai, meg hogy több nyelven is beszél:kínai, japán, koreai, német, magyar. És még szeretne megtanulni oroszul, olaszul és spanyolul. (What a fuck? Más örül ha egyet megtanul.) Végzettségeit is elmondja: egy gazdaság, egy marketing,egy belsőéptész, egy masszőz és egy szépségtanácsadó, bónusz hogy jövőre diplomázik, mondom te ilyen fiatalon ezt hogy? Mondja melyik tanfolyam meddig tartott, nem hosszúak szóval kijön a matek. A masszőz csak pár nap. És hát itt gyakorolja, igaz nem velem, mi az orális továbbképzést nyomjuk. A punciját rengeteget látom szemből, nagyon szép puncija van.
  • Erotikus masszázs:

    Kérdezi hozzon-e masszázsolajat, mondom nem kell. Vizet kapok, egy bögrében hozza. Értelemszerűen a masszázs mint test átgyúrás most is kimarad, kezei a farkamra összpontosítanak, mint farokmasszázs. És hát olyan dumája van, hogy azt mondom léleksimogató a masszázs, bár pár ember biztos belepirulna a szavaiba, gátlástalanul tud beszélni és kellően mocskosul, ami adott szituban kellően izgató, eléggé felhúzza az embert, ezt jól kitapasztalta. Én imádom a mocskos szájú vad Aminát is.
  • Levezetés:

    Belépek és ott áll, kérdezi sokat vártam, mondom semennyit tökéletes időzítés, az arcára adom a puszit, mondja az arcomra és már smárolunk is, értem én fél szavakból is, tapogatja nadrágon keresztül a farkam és törülközős fenekét hozzám dörzsöli, semmi kétség mára a vad Aminát dobta a szerencsekerék.Mondja legszívesebben itt helyben leszopna, szép nyitás. Tusolás után bent folytatjuk, vizet hoz és olyan vad hogy a kanapéig el se jutunk, a tatamin vagyunk, egyelőre még kézzel izgat és mocskos dumákat nyom le.
    Közben zenét kapcsol, Deniz feat Orsovai Reni Hányadik vagyok a sorban? énekli, és találó 12:30 vajon hányadik vagyok, magas a labda de nem csapom le. Inkább még az előszobás leszoplak mondatára térünk vissza, kiderül tényleg simán megtenné nem zavarja ilyen bevállalós, most épp próbafülkés tervei vannak magánéleti vonalon. Kérdezi hogy lettem vivalanocse1, mondom neki egy zeneszámban mondják azt vivalanocse viva la fieste, Amina megörül, már mondja is, whatta fuck (Nem meglepődésből így folytatódik) és telóján behozza ezt a számot, ütemesen mozog rá és ha már szemből van és látom a punciját elkezdem ujjazni, élvezi mozog a enére és annyit kér ütemesen ujjazzam, a ritmusra. Mondja múltkorában olyan vadul ujjazta magát hogy letört a körme. (Megnéztem volna azt a vad ujjazást) Mindenesetre én nem ujjazom vadul, csak ujjazom egy ideig majd váltunk és ő bemutatja orál tudását, ami első körben villámorál nevet kaphatna, eléggé felhúzott a mondataival, gyors szájbaélvezést abszolválunk és egy "kiköpit" és egy pihit.
    A vad Amina is megpihen és előjön a szelidebb, barátnősebb énje, hihetetlen ahogy váltani tudja. Szóval beszélgetünk és megjegyzem milyen szeliden társalog, mire ő a mottóm: Egy igazi nő mester a konyhában, úrinő a társaságban és egy kurva az ágyban" Jó kis mottó, meg olyat is mond hogy a dugást jó csattogósan szereti mint esőcseppek a bádoglemezen, csak hogy fájjon hogy nem dughatom meg.
    Viszont zseniálisan kárpótol mert eljutunk a kanapéra a második körre, előtte letusolom a farkam ezt kérte, én leülök ő pedig a kanapé elé és úgy ténykedik, először kézzel majd utána szájjal. Nehéz eldönteni mi a gyilkosabb, a keze vagy a szája. Nagyon kellett koncentrálnom ne a kezeivel végezzen ki hanem a szájával, mert szájbaélvezni imádom ahogy végig megy és ott látom a nyelvén a végeredményt. Szóval a kézinél erőteljesen a felső részt simizi, szájjal meg halad jó mélyre, de a legmélyebben akkor vette be amikor azt mondtam neki mit csinálna most Asa Akira a farkammal (kedvenc pornószínésznője)? Addig tolta le amíg meg nem akadt, most volt a legmélyebb és még hangokat is adott hozzá miközben a szájában voltam. Azt nem tudtam lehet-e kényszerezni vagy fejet megfogva rátartani egy pillanatig, nem volt megbeszélve ezért ilyet nem csináltam de ez lett volna rá a legtökéletesebb pillanat, ez a rész. Az elélvezés sikeresen megtörtént szájban, túléltem a kezeit igaz az egyik kézmozdulata indította be a láncrekciót, tudtam hamarosan élvezek és csak szájjal kértem innentől, ezt így is csinálta Amina, közben a kék színű törülközőt felvette és a szájába élvezett anyagot oda csorgatta, nem nyelt le semmit, de nincs is ilyen vállalása vagy nem tudok róla. Bármennyire kismocskos perverz szájú azt nem lépte meg hogy a spermával-nyálával összeköpködje a farkam, talán nem tudta hogy az nekem bejön, kis illemtudóan a kék törcsibe került.
    Tusolás, távozás során felfedeztem a folyosó két nagy tükrét.
  • Elszámolás:

    Ebben nincs változás, ugyanúgy másfél óra és ugyanaz a két extra: csók és szájba. A végén adtam oda, letettem a tatamira.
  • Összkép:

    Rendesen felhúzott, vannak terveim, izgat a próbafülkés szopás gondolata és nyilván az is hogy ne kettesben, ne hármasban, hanem még többesben legyünk, én meg több lány (nyilván) ebben a kanapés szobában. Persze nem biztos hogy lesz időm megvalósítani, december végén visszavonul. Kicsit túl soká ismertem meg ehhez.
Happy Massage