• Amina

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Hirdetésében megadott telefonszámot hívtam. Többször voltam nála, úgyhogy, most különösebben nem kérdeztem semmit, tudtam már a szokásos dolgokat. Végül is csak az időpontot kellett leegyeztetnem. Az pedig simán ment.
  • Megközelítés:

    Futó utca és a Pláza . Ennél jobban nem tudom meghatározni. Eltéveszthetetlen címet ad meg a diszpi. Város egyik forgalmas csomópontját minden felől könnyű megközelíteni. Autóval és BKK-val egyaránt egyszerű.
  • Helyszín:

    Több szobás lakásban egy hangulatos szobában fogad az én ázsiai virágszálam. Ízlésesen van berendezve a masszázs szoba. Minden a helyén, semmi felesleges tárgy. Kényelmes matracon folyik a masszázs és a kényeztető rész is azon zajlik. Streil lepedőt és száraz törölközőket kaptam.
    Oldalt tükör. Abban lehet gyönyörködni.
    A fürdőszoba patyolat tiszta. Nagy káddal felszerelt. Vannak tisztálkodáshoz való kiegészítők bőséggel.
  • Lány külseje:

    Retusált képek és arc kitakarás senkit se ijesszen el. Nem egy átlagos nő. Amina egy tündéri jelenség, szépsége és kedvessége átütő. Mint, azt már sokan említették kínai vonások jellemzik a hölgyet. Arca ennek megfelelő formájú. A csábító szemeit hatalmas műszempillák díszítik. Ajkai alapból vastagok és húsosak. Tökéletesen szabályos formájúak. Az utcán sokan megnézik bizonyára. Olyan mint egy pop sztár.
    Testalkatát a portfóliója jól bemutatja. Nem nagyon tudok mit hozzáfűzni. Talán csak annyit, hogy illatos és selymes a bőre.
    Aminára jellemző az ápoltság és az igényesség. Fehér fogai és ízléses műkörmei vannak.
    Cicijeiről annyit, hogy kis termetéhez képest arányos mérettel rendelkezik. Tapintásra kemények. A popója is rugalmas. Kerek formájú. Puncija csupasz, hamvas barack.
    Szexi kisugárzása és közvetlen stílusa van. Kiváló kommunikációval és magas IQ-val rendelkezik.
  • Erotikus masszázs:

    Nagyon jól masszíroz. Kifejezetten erős keze van. Komolyan megropogtat, keményen átgyúrja a testemet, ha kérem. Tanulta a masszázst ez egyértelmű. Szakmailag is kifogástalan, ahogyan felépíti a foglalkozást. Munkája közben kérdezget, ellenőrzi a reakciómat. Figyelme és a dinamikája egy percre sem lanyhul közben.
    Mindig kipihenve, kellemesen felfrissülve kerülök ki a kezei közül. Ki nem hagynám.
  • Levezetés:

    Amina a kényeztetés királynője. Amit a szájával tud művelni az maga a csoda. Kezdve a finom csókjától, amivel az egészet indítja. Azzal teljesen levesz a lábamról. Puha ajkainak érintésébe teljesen belebizsergek. Nem csak hagyja, hogy csókoljam a száját, hanem ő maga is aktív részese az egésznek.
    Amina élvezi, ha kényeztetik őt. Legalábbis azt hiszem, tetszik neki, amit ott lent csinálok. Néha még az ujjaival is jól széthúzza a nagy ajkakat, hogy még intenzívebb élményben részesítsem. Csiklóját nyalom, habzsolom egyre nagyobb ritmusban, mindaddig, amíg el nem röppen.
    Aztán, helycsere és puszikkal halmozta el a testem, ahogyan közelített a férfiasságom felé. Ott is ugyan azzal a finom érzékiséggel kezdett ápolgatni, amivel a számon tette. Kezeimet a melleire tapasztotta, hogy markolásszam, fogdossam közben azokat a fél almákat. Mogyoróimat is megcuppogtatta az előtt, hogy a cerkámat a szájába vette volna. Aztán végre elkezdődött az orális előadása. Ott aztán minden pornós elemet felvonultatott. Nagyon érti és élvezi ezt a mesterséget. Szopott oldalról, elölről, alulról is. A lábam közé térdelve premier plámban láthattam azt, ahogyan elkezdődött a diadalmenetem. Bőnyálazás és mélytorkozás is van. Szépen, megkoreografált módon izgatott. Egyre fokozottabb tempóban dolgozott rajtam. Érezte, hogy magas hőfokon ég már bennem a vágy. A robbanásig felhúzott, de egy kicsit még megkegyelmezett, és visszaengedett. Párszor ezt a lüktetést megcsinálta, majd egyszer csak elvette, azt ami az övé. Az ajkai közé robbantam fel. Nem ijedt meg Amina a piszkos munkától, becsülettel végig csinálta azt amit ilyenkor kell.
    Együtt mentünk fürödni. Tisztára barátnős feelinget éreztem közben. Jó kedvében volt, viccelődött velem. Nehéz is volt ezek után búcsút inteni neki.
  • Elszámolás:

    Csokor átadását a bolondozás miatt majd nem elfelejtettem. Szerintem fel sem tűnt volna neki. Ő meg sem említette.
  • Összkép:

    Nem az első és nem is az utolsó látogatásom volt Aminánál. Mindannyiszor amikor visszatérek, hozzá mindig meglep valami újdonsággal, figyelmességgel. Erotikában és a masszázsban is nehéz hozzá hasonló kiváló szolgáltatót találni. Mindenkinek melegen ajánlom. Kitudja meddig boldogít még bennünket.
  • Webi megjegyzése:

    A Tamás 947 becenevet töröljed, akkro is ha nem használod, a jövőben csak akkro fog kimenni ebszámoló, ha nincs nem törölt regisztrációd
Happy Massage