• Fanni

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Az oldalon keresztül előbb szöveges üzenetben, aztán VTR-en vettem fel vele a kapcsolatot és fixáltuk le az időpontot. Könnyen és rugalmasan ment, néhány óra alatt mindent megbeszéltünk és egyeztettünk.
  • Megközelítés:

    A VTR pontos címet ad meg, a legutóbbi találkozónkhoz képest ez nem változott. Parkolni a közeli Lurdy Házat szokta ajánlani, én meg mivel amúgy is a közelben voltam, gyalog mentem.
    BKV-ból villamos, HÉV és busz is jár, lehet szabadon válogatni, mindegyiktől kicsit sétálni kell.
    A ház előtt volt egy kis kavarás részemről a csengő számával, de Fanni nagyon türelmesen elismételte és végül is bejutottam. Nem kell magas emeletre menni, én ezúttal a lépcsőt választottam, de sokkal macerásabb, mintha lifteznél. A lakások számozása egyértelmű, jobb kéz felé kell nézelődni és ezúttal már a különböző lábtörlő sem segített - Fanni viszont nyitotta nekem az ajtót, úgyhogy nem volt gond.
  • Helyszín:

    Nekem még mindig tetszik a "Barbi-lakás", szép tiszta, fehér, pici és nőies.
    A szobában egy masszív kinyitható kanapé szolgál az akció színhelyéül, ami meg sem nyikkan ha az ember belemelegedik a testmozgásba, az elé terített szőnyeggel együtt bőven elég játéktér van ahhoz, hogy két ember jól érezze magát.
    A fürdőben kád, még pont jól elfértem benne és a közlekedés sem okozott gondot, lapjával mindenhol elfértem. Vékonyabb kollégáknak nem lesz gondja. Tusfürdőből 2 féle, üvegpohár és szájvíz a csap mellett jól látható helyen. A törölköző először a kanapén vár, puha és otthonos érzés használni, teljesen rendben volt.
  • Lány külseje:

    230+ beszi után nem nagyon tudok újat mondani én sem Fanniról, így ezt a részt másolom.
    A képeken ő van, a cicik valóban méretesek és kényeztetésre érzékenyen és jól reagálnak. Popsija feszes és kerek, akció közben hatalmas élmény fogni és magadra húzni. Tetoválások vannak a testén, főleg a végtagokon, számomra még nem zavaró mennyiségben. - a szeánsz végén el is nézegettem őket. A haja szép hosszú, színe és hossza is mint a képeken.

    Az arca ezúttal már nem volt meglepetés, nem az első találkozónk - szerintem kedves és mosolygós. Mondjuk megmondom őszintén, ezúttal nem az arcát fürkésztem főleg, de ezt remélem, megértitek. :) A szokásos fekete köntösben fogadott, hogy bugyi volt-e azt nem is néztem.
  • Action:

    Igyekszem rövidre fogni ezúttal, mert nagyon nem cifráztuk a dolgokat, csak egy kicsit. :)

    Zuhanyzás előtt Fanninál mindig van egy kis bemelegítő beszélgetés, ez nálunk jobban elhúzódott, de nem bántam, mert közben jó hangulatba kerültem és fejben is megérkeztem vendéglátómhoz.
    A fürdésből visszatérve már meztelenül várt - aminek én nagyon örülök, ha kérés nélkül is összejön - én pedig nem nagyon hagytam őt kibontakozni. Mögé kerültem és cirógatni kezdtem a nyakát és a gerincét, ellenőrizve, hogy még mindig annyira kedveli-e - és igen, dorombolni kezdett és egyértelmű jelét adta az izgalomnak. Egy mozdulattal az éledező farkam a fenekéhez illesztette és finoman izgatni kezdte.

    Megbeszéltük, hogy ha hasra fekszik és az öle alá párnát tesz akkor tudjuk ezt folytatni. Nekem jól esett cirógatni a partnerem, aki csukott szemmel, nyögve, sóhajtozva, időnként aprókat sikkantva élvezte a közeledésem és irányított gesztusokkal a saját gyönyöre felé. Ezúttal nagyon hosszan időztünk így, felváltva simogattam a nyakát és a gerincét, nyelvvel hol a fenekét, hol a punciját izgattam. Fanni több hullámban is élvezte a közeledésem (onnan sejtem, hogy többször látványosan összerándult és utána mindig kis szünetet kért), majd fordulást kértem, hogy immár nyelvemmel is kalandozhassak a mézes csupor tájékán. Őszintén szólva lettek volna terveim és forgatókönyvem is a találkára, de Fanni heves reakciói és bikavadító élvezése miatt ráült a szememre a rózsásvörös köd és csak nyalni akartam ezt a tüneményt és élveztem, ahogy élvez. Imádtam, ahogy becsukott szemmel, egyik kezével a cicijeit átkarolva sóhajtozott, a másikkal a lepedőt markolta és közben arca és melle egyre forrósodott és vörösödött, majd a nagy pillanat előtt öle mozgásba lendül és csiklóját és punciját a nyelvemhez nyomva együtt juttatjuk el őt a csúcsra.

    Egy ponton túl "kegyelmet kért", mert állítólag kifacsartam és most ő jönne rám - ami nem volt ellenemre, mert már majdnem lyukat fúrtam a matracba. Elém kuporodott és négykézláb szájjal felállított - sokat nem kellett dolgoznia rajtam -, majd feldobtuk az általam hozott kísérleti VV-t és szemből azonnal betámadtam. Nem nagyon tudtam finomkodni, átlagos méretemmel egyből mélyre nyomultam, amit a jól előkészített puncija sikeresen fogadott és engem átkarolva, lecsukott szemmel a fülembe lihegve biztatott. Egy picit karmolászni is kezdett, ami engem beindított, de ő hamar abbahagyta - gondolom, nem akart nyomot hagyni, amit ezúton is köszönök.
    Nagyon jó volt, ahogy velem együtt mozogva élvezkedett, hatalmas melleit tudtam nyalogatni is a lökések közepette és csak a végén szólt, hogy már nagyon érzékeny. Nem baj, szerencsére feltaláltam magam és bár itt is voltak terveim, de Fanni tűzforró teste és a szerelmes-barátnő-feeling annyira magával ragadott, hogy inkább cifrázás nélkül rekord mennyiségűt lőttem a gumiba. Nem lehettem túl látványos, mert Fanni javasolt egy pózváltást, én meg csak annyit bírtam kinyögni, hogy én várnék meg azzal. Akkor franciázást ajánlott, de végül kiböktem, hogy én elmentem és mozdulni nem bírok.

    Ekkor nagyon kedves volt, felpattant, vizet hozott és miután megvizsgált és úgy döntött, megmaradok, elnézést kért és szabályosan kikéredzkedett a fürdőszobába. Amíg én összeszedtem magam, addig ő gyorsan le is zuhanyzott, majd mellém fekve dicsérni kezdett, ami mi tagadás, jót tett a májamnak. Kicsit kevesebb, mint fél óránk maradt, így második körre már nem gondoltunk - Fanni meg is köszönte, mert állítása szerint teljesen kifacsartam és "jóllakott a puncija".
    (Ő szofisztikáltabban fogalmazott.)

    Úgyhogy beszélgettünk még egy kicsit a közös témánkról, majd felöltöztem és jó hangulatban távoztam.
  • Elszámolás:

    Bővebb infó aktuális és minden igényt kielégítő infót ad - extrákról nem tudok, a popsiizgatás (akit ez érdekel) meg alap nála.
  • Összkép:

    Szerintem a megadott határokon belül Fanni a vendége személyiségéhez igazodik, velem most az enyhén alárendelt, lágy barátnős arcát mutatta - korábban meg a fáradhatatlan mélytorok-királynőt, aki ha nyeregbe pattan, úgy a cicijei közé kapja a fejedet hogy csak győzd vele tartani az iramot. Már a szex utáni beszélgetésben azon filóztam, hogy mekkora barom vagyok, hogy több, mint egy éve nem jártam nála. Ennyi kihagyást tuti nem engedek meg magamnak még egyszer!
    Pluszpont nálam, hogy megbízható és jó vendéglátó, okkal van régóta a top hirdetők között!
Happy Massage