• Heni

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Telefonon hívtam, amit egyből felvett. Kedves hangja van. Telefonban elmondta , hogy miket kérhetek tőle, és a tiszteletdíját is a lehetőségeknek. Egyeztettük is a találkánk időpontját.
  • Megközelítés:

    A helyszínt könnyen meg lehet találni. Én autóval mentem. A ház előtt lehetetlen megállni, de a mellette lévő kis utcákban lehet parkolót találni. Fizetős.
  • Helyszín:

    A lakás ahol Heni fogad, a ház 3. emeletén található. Gyalog mentem fel, most hirtelen nem is tudom, hogy van e lift....de azt hiszem nincs. A lakás modern, szép , és tiszta mindenütt. Az utcai fényből belépve a lesötétített lakásba, mikor a szobába kísér, vigyázni kell, hogy a körlépcső alsó fokába nehogy elessél.,Mert onnan egy körlépcső vezet fel a belső kétszintes részbe. A szoba is, és a fürdő is kiváló . A szobában a földön van egy nagy szivacs letéve, és egy masszázságy középen.
  • Lány külseje:

    Heni egy nagyon szexi hölgy, aki ráadásul roppant kedves, aranyos. Szexi ruciban fogadott, egy mini szoknyában, magas sarkúban melltartóban. Helyes arc, jó lábak, kiváló popsi. Szóval nagyon tetszett.
  • Erotikus masszázs:

    Egy órára mentem hozzá. Az elején egy kicsit beszéltünk, megbeszéltük a részleteket, hogy ki mit szeret. Aztán elmentem tusolni. Mikor beléptem a szobába, Heni kérte, hogy feküdjek a masszágyra,. Krémet tett a kezére és kellemesen elkezdett simogatni, masszírozni. Közben én is simogattam, amit hagyott is. Combját simogattam, majd egy idő után a miniszoknyája alá nyúltam, és a feszes kis popóját simogattam. Heni kérte, hogy most forduljak meg , feküdjek hanyatt. Persze mondanom sem kell, hogy az érintésektől már rendesen "álltam" . Újabb krémezés, Heni nem tudott már ellenállni, és a farkamat kezdte nagyon kellemesen kézzel kényeztetni. Nagyon jól esett.
  • Levezetés:

    A masszázs után hanyatt fekve Kényeztetett tovább. Bekrémezte a kezét, és a farkamat kezdte el simogatni, Aztán a szájába is vette, amit nagyon jól csinál. Itt kértem, hogy én is hadd kényeztessem, mert imádok adni is , nem csak kapni. Felfeküdt a masszágyra, kértem, hogy a végébe csússzon le , hogy jobban hozzáférhessek. Én álltam az ágy végénél, ő meg széttette csinos lábait, és elém tárult gyönyörű borotvált szexi puncija. Imádtam őt így kényeztetni, és úgy éreztem, hogy neki sem volt ellenére . Elég hosszasan kényeztettem a nyelvemmel, úgy éreztem többször is elélvezett. Ezután leheveredtünk a szivacsra , és ő kényeztetett tovább. Lassan kéjesen a kezével, és a szájával teljesen kifacsart. Nagyon jó volt.
  • Elszámolás:

    Amit az adatlapján ír, azt vállalja. Maximálisan korrekt hölgy. És nem mellékesen nagyon szexi. Amit a telefonban elmondott, az minden annyi is a végén. Nem kérte tőlem előre.
  • Összkép:

    Nagyon örülök, hogy Henit megismerhettem. Szerintem az első perctől meg volt az a bizonyos kémia közöttünk, ami egy ilyen jó szeánszhoz kell. Nagyon jó volt az érintése, nekem is az övé. Ő egy masszázs hölgy , akinél a szex kizárt, de nem is kellett , mert így is nagyszerűen éreztem magam vele. Szex nélkül is olyan erotikát kaptam, olyan kisugárzása van, hogy maximálisan kielégülve jöttem el tőle.
Happy Massage