• Tilda

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Az oldalon már régóta figyelgettem a szexi képeit és olvasgattam a szenzációs beszámolóit, de csak mostanra ért meg bennem és vált tettrekészzé látogatási vágy. Ebben nagyban hozzájárult az a benfentes infórmáció, hogy az elmúlt időszakban legalább 15kg –ot fogyott.

    Hangját már ismertem, legalábbis azt hittem, hogy más esetben vele cseverésztem olyan vidáman, de mint utóbb kiderült, azok a barátnői voltak. Tény, hogy nagy volt a hasonlóság hangszínben és hangulatában.
  • Megközelítés:

    Boráros térhez közeli intézmény nem ismeretlen számomra. Szép emlékek fűznek ehhez az objektumhoz. Csukott szemmel is odatalálnék. A tömegközlekedéssel és egyéni járművekkel is egyszerű megközelíteni. A fő úton viszont úton tilos a megállás, de a környező mellék utakon mindig akad parkolóhely, igaz borsos áron.
  • Helyszín:

    Két szobás lakásban történik az vendéglátás. Mindkét szoba elég nagy, és hangulatosan berendezett. Tükrök és fények is segítik az emocionális folyamatok elmélyítését.

    Most abban a szobában voltunk, amiben a két személyes matrac (2x2m) van a parkettára helyezve. Ez a hatalmas küzdőtér tökéletesen alkalmas minden kényelmi igény kielégítésére. Azon a képén, amelyen egy fekete latex bodyban, a matrac szélén ülve, keresztbe tett lábakkal látható, azon látható a szoba egy részlete.

    Fürdőszobában tisztaságot és rendezettséget tapasztaltam. Steril körülmények fogadtak azon a délutáni órán.
  • Lány külseje:

    Az adatok nagyjából megfelelnek a valóságnak, talán a kiírt életkorát becsülném többnek, jóval többnek, mint húsz, de ez számomra nem releváns. A naturális képek mindent bemutatnak. Azok a nőies formák, teltebb idomok, amik a fotóin is látszanak, azokkal találkoztam élőben. Az erőteljes fogyásnak semmilyen hátrányát nem láttam, csak pozitív változások előnyeit élveztem. Feszes maradt mindenhol. Méretesek maradtak a cickók, homokóra derék előjött, kemény és izmos a popsi. Mindehhez fehér és selymes tapintású bőr párosult. Tetkók vannak, elszórtan, itt-ott.

    Az arca -mint ahogyan, azt az egyik kolléga találóan megfogalmazta- olyan szlávos jegyeket hordozó, kerekded forma. Mosolygós szemekkel és szélesebb ívű szájjal. Szőke hajzuhataga pedig lágyítja és jól keretezi azt. Kellemes ránézni, barátságos érzésekkel tölt fel, főleg amikor nevet. Szerencsére sokat mosolyog, jó kedvet sugároz a tekintete. Nyitott, kedves személyiség. Amikor pedig a bájosan csicsergő hangján megszólal, akkor máris minden férfi szívet megolvaszt a kedvességével.

    Kellemesen kommunikáló, érdeklődő személyisége teljes körű garanciát ad a program érzékiségére és meghittségére is.
  • Erotikus masszázs:

    Csak félórám volt. Ez alatt ízelítőt kaptam a mennyországból. Utólag, már nagyon tudtam sajnálni, hogy csak ennyire futotta, mert Tildával 30 perc csak egy kis kóstoló lehet a paradicsomból. Jólakottságra minimum az órás, de leginkább az afeletti programok ajánlottak.

    Tilda remek vendéglátó. Azonnal ráhangolódik az aktuális partnerére és a vendég igényére szabja a szolgáltatásait. Most is ez történt. Érezte, hogy a masszázsra nem vágyom, ezért leginkább az erotikával töltöttük ki a rendelkezésre álló időt. Minden bizonnyal masszírozni is jól tud, de erről most nem szereztem tanúbizonyosságot. Az erotikus kényeztetésről viszont annál inkább.
  • Levezetés:

    Úgy borult a nyakamba és úgy örült nekem, mintha már évek óta ismernénk egymást és hosszú idő óta csak most találkoztunk volna ismét. Ez a barátnős feeling, ez bejárta és végig áztatta a randevúnkat. Kellemesen ráérzett az erogén zónáimra. Úgy simogatott, úgy ölelt ott, és ahogyan azt én vágytam. Mint, két legódarab, ajkaink olyan szorosan illeszkedtek egymáshoz. Igazi nyelves, incselkedős, valódi csókokkal operál. Pár perc alatt kőkeménnyé varázsolta a péniszemet, csupán ezzel az intenzív csókolózással. Nagyon érti a csábítást, igazi bestia lehet a magánéletben.

    Ezután francia tudásáról adott számot. Perfekt. Jól variálja a lágyabb és erősebb szakaszokat. Közepes erővel szopizik, ami a vákuumot illeti. A fejét forgatja közben, nyelvével is presszionál. A szenzitív etapokban csak lágyan siklik az ajkaival a rúdon és csak puhán érinti a makk részét. Kezeit nem is használja, szinte csak a szájával varázsol. A környéket is leápolta és a golyókat is megdédelgette. Többször is a csúcs közeli állapotba húzott, de csak játszott velem, nem akart még kivégezni. Kényeztetés nála nem feladat, hanem eszköz a boldogság mélyebb megéléséhez. Ezen a helyen Rebeka,Szofi és Nina is hasonlóan professzionálisak voltak, méltó utódjuk lett Tilda azoknak az ikonikus személynek.

    A finálé természetesen az ajkai között ért el. Ehhez egy kis kézi rásegítést is igénybe vett. A robbanás pillanatában azonnal átváltott szenzitív módba és hosszan kísérte el a mennybe vonulásomat. Ajkai fokozták a mámoros érzést bennem, mindaddig, amíg az erekcios folyamatok teljesen le nem zárultak.

    Tisztogatásra nem volt szükség, mert a hermetikusan záródó ajkak, minden visszatartottak. Zseniális az, amit Tilda tud.

    Végezetül több féle frissítővel kínált meg, akár el is vihettem volna az egész palackot is.
  • Elszámolás:

    Budapesten megszokott, sajnos mostanra átlagosnak mondható csokorral kell készülni. Két szál rózsát még hozzácsomagoltattam, az igénybe vett extra miatt. A végén adtam át, de akkor sem kérte, hanem magamtól tettem le.
  • Összkép:

    Tilda ezzel a produkciójával, bevéste magát az emlékkönyvembe. Ilyen bánásmódért mindig szívesen visszatérek hozzá. Bérletet váltok hozzá. Jó ha van egy biztos pont, egy minőségi állandóság, egy tuti eufóriát okozó hely a számomra. Tilda ilyen. Köszönet és hála jár neki ezért a felejthetetlen randiért.
Happy Massage