• Misty VIP

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Régóta ismerjük egymást, hívtam nem értem el, üzenetemre reagált, a több nappal későbbre egyeztett randit megelőző napon sikerült telefonon megerősíteni, onnantól minden gördülékenyen sikerült.
  • Megközelítés:

    IX. ker 4,6 vili, én autóval érkeztem, parkolás fizetős, de nem zsúfolt, percek alatt leltem helyet.
  • Helyszín:

    Tágas, igényes lakás, minden ok, mondjuk Misty külseje és varázslatossága mellett kutyát sem érdekelné, még az sem, ha egy fészer lenne szalmabálákkal! 😉
  • Lány külseje:

    Woow, Ő egy jelenség, ha meglátod az utcán, és nem kap el az ősi érzés, akkor bizony buzi vagy! Nincs ezzel baj, csak akkor ne Mistyhez menj. ☝️😀 Semmit nem változott 4 év alatt, egyszerűen bombasztikus! Imádom minden porcikáját a gyönyörű arcától a formás lábfejéig. E kettő között pedig egy rendkívül csinos, bombasztikus szilikon cicikkel kiemelt, fantasztikus formás popsival kiemelt test fogadja csókokat, mert bizony minden cm²-ét végig kell csókolnia a Misty közelébe tévelyedő hormonjaival nem bíró kandúrnak.
    Egyszóval maga a csoda a Hölgy!
  • Action:

    Na ez nem lesz könnyű, összefolytak a pillanatok.
    Étkezésemkor a fent említett Angyal frenetikus csipkés szexiben nyitott ajtót, mely látványra farkam zsibogni kezdett, nyálmirigyeim fokozott termelésre váltottak, így mivel köpni nem szándékoztam, csak nyeltem sűrűn. Régi ismerősként cseverészés közben megszabadultam felesleges ruhadarabjaimtól, és elvágtáztam tusolni. Szobába visszatérve nyomban ölelkezesésbe, egymás testének feltérképezésébe kezdtünk. Csókoltam ahol értem, nyakát, melltartóból közben kiszabadított elképesztő kebleit, mindenét. Ezen gyors újfentismerkedés után, az ágy előtt (szemben tükör) térdelt elém e csodálatos teremtés, és élvezésig franciázott volna, ha kisvártatva meg nem állítom. Az ágyon fektetem hátára az ágyon, és apait-anyait beleadva nyaltam tiniket megszégyenítően hamvas, mézédes punciját, kívánatos popsinyílását is bele,-belekeverve a játékba.
    Sajnos a csúcsot érzésem szerint nem sikerült elérnem, de a reakciókból ítélve, élvezte Misty is a ténykedésem (remélem valóban így volt, ha nem legközelebb még jobban kiteszek magamért Drága!☝️😉). Ezen ismerkedés után Misty állított le, és felszerelést helyezve tagomra, mistyben kínálta elém kívánatos punciját. Több nekem sem kellett, szeretgettem így, aztán kutyusban, majd görcsbe rándult lábam miatt oldalról (a tükörben csodálva az akciót) ért a vég. Fantasztikus volt, azt hittem nem is lesz bennem kurázsi a második etapra, de a kellemes beszélgetés közbeni kölcsönös finom érintések, rövid időn belül ismét telepumpálták hímtagom vérrel.
    Misty észlelve a kínálkozó lehetőséget, nagyon érzéki franciával serkentette bevethető, lovagolható állapotba farkamat. Innentől észvesztés. Lovagolt rajtam e csodalény, majd guggolva csattogot csodás popsija ölemen, majd kutyus, aztán tükör előtt állva, végül a tükör előtti kis fotelben elém pucsítva bsztunk féktelenül. Úristen...! Mikor belefáradtunk, lerántotta a gumit farkamról, és addig szopott, kényeztetett, mig földöntúli cicijeire nem facsarta összes bennem maradt magvam. Úbzz, életem meghatározó, soha nem felejthető élményét kaptam tőled Misty! 😘
    Kiszipolyozva indultam tusolni, de gyönyörű vendéglátóm is jött utánam, így egymást tisztára mosva, finom simogatások közepette zajlott végjátékunk. Eszméletlen finom levezetése volt ennek az őrjítő kalandnak!
    Öltözés, puszi, tipli, lépcsőházban már agyalás mikor tudok ismét eljutni hozzá!
    Frenetikus élmény volt, ezúton is köszönöm Drága!
  • Elszámolás:

    Minden megbeszéltek szerint! Gyönyörű és korrekt vendéglátó! 😘
  • Összkép:

    Leírtam feljebb, alig várom a következő találkozást!
Happy Massage