• Kátya

  • Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
  • Beküldte:
  • Kátya reagálása

    Köszönöm szépen Édesem!❤️ Nekem nagyon tetszik a beszi😍 várlak vissza sok szeretettel addig is forró csókom mindenhova 😘😘

  • Egyeztetés:

    Kátyánál már jártam korábban többször, eszembe jutott ismét, hogy fel kellene őt keresnem. Küldtem SMS-t, illetve hívtam, hamar elértem és találtunk alkalmas időpontot is.
  • Megközelítés:

    Másik kerületben dolgozik már, de ez a hely is jól elérhető mind kocsival, mind pedig BKV-val.
  • Helyszín:

    Újépítésű lakás, Kátyához méltó rend és tisztaság. A fürdőben ismét villogó, színes zuhanyrózsa, valamint tiszta törölköző és szájvíz..
  • Lány külseje:

    Csak elfogultan tudok nyilatkozni, Kátya egy csodaszép jelenség - karcsú alkat, formás keblek, szinte körzővel rajzolt fenék, kacér szemek, selymes bőr, finom illatok. Kívánhat-e egy vendég ennél többet? Nem csupán csilingelő hangon fogadott, hanem volt rajta egy kis trükkös szett, amin a fém kiegészítők mindig jelezték, éppen merre jár Kátya. Most éppen fekete volt a haja, rövidebb mint korábban, de még így is hosszú. Ő is nőből van, haja színe és sminkje gyakran változik, mindegyik jól áll neki. Már a nézésével leveszi az embert a lábáról, kedvessége, testet-lelket felmelegítő vendégcentrikussága pedig a ráadás, ha valakinek az előbb felsoroltak netán nem lennének elegek.
  • Action:

    Megláttam, ismerős puszik és ölelés, majd Kátya fenekét és a csilingelő hangját és ruháját hallgatva, szemem le nem véve a hátsójáról követtem a vendégszobába. Vetkőzés, pici csevej, majd fürdés. Visszatértem után Kátya már majdnem teljesen meztelen volt, kaptam egy nagyon kellemes felvezető, simogatós masszázst, közben átbeszéltük, mi történ a legutóbbi randink óta. A nagyon finom erotikus előjáték, alapos punci- és farokápolás majd gumírozás és misszi után jött Kátya egyik specialitása, a NFVSZ, amely feltette a koronát a napra. Tanítania kellene ezt, fiatal kora ellenére nagymester ebben a műfajban. Legutóbb is szuper volt, de ha lehet, még egy fokkal jobban rátett a dolgokra azóta. Szépen, fokozatosan visz el a végkifejlet felé, garantált a nagy boldogság. Jó ütemérzékkel hagyott lenyugodni, majd kiment a mosdóba rendbetenni magát. Végül pedig kaptam inni és egy kis ajándékcsokit, majd búcsúöleléssel utamra eredtem. Ez a mai nap így volt kerek.
  • Elszámolás:

    Annyi, amennyit előzőleg is letettem az asztalra, tarka csokor.
  • Összkép:

    Kátya a legjobb hirdetők között van jelenleg, remélem, sokáig élvezhetjük még a társaságát. Nagyon tudja, mire van szüksége az embernek és a kedvességet kedvességgel hálálja meg. Nem hiszem, hogy ne tudna szinte bámilyen vendéggel jól kijönni, feltéve, hogy az illető nem viselkedik vele bunkó, lekezelő módon.
Happy Massage