• Panni

  • Beküldte:
  • Panni reagálása

    Kedves cowboy!
    Az építkezéseket már befejezték, nincsenek már lezárások. Fizetős parkoló, de van.
    A nagy természetes cicik nem állnak úgy, mint egy szilikonos.
    A csók ki van írva, hogy szimpátia alapján, ha elfordulok azt jelenti, hogy nincs meg ez a szimpátia, te pedig tovább erőltetted, ez sajnos elvette a kedvem, nincs mit szépíteni a kémia nem működött köztünk, amint ez a beszámolóimban is olvasható ez ritka, de azért igyekeztem kedves lenni :) Persze, ha mondod hogy fityma szűkületed van nem húzom hátra a bőrt, de ezt csak a legvégén említetetted és nem volt annyira látványos, hogy észre vegyem.
    Biztos vagyok benne, hogy megtaláltad vagy megtalálod azt a hölgyet akivel jól működik a kémia. Minden jót kívánok neked :)

  • Egyeztetés:

    Nem volt aznap jó napon. Hogy feldobjam a hangulatom úgy gondoltam, hogy látogatást teszek egy lánynál. Sorra próbáltam a kedvenceimet, de senkit nem tudtam elérni. Így folytattam azokkal, akiket már tervben voltak. Köztük volt Panni is. Senki nem vette fel. Már feladtam a dolgot, amikor Panni pár órával később visszacsörgetett. Felhívtam és megbeszéltük a randi időpontját, illetve azt, hogy nagyjából mit is szeretnék. VTR-ben is fixáltam az időpontot.
  • Megközelítés:

    Elvileg egyszerű. Corvin sétány külső vége közelében. A vtr-ben pontos címet kapok (Panni is pontosan megadja). GPS is tudja. Parkolás általában megoldható, igaz mostanában drágán fizetős este tízig. Amitől mégsem egyszerű az az, hogy útfeltúrások vannak a környéken, sok utcát lezártak, zsákutcásítottak. Így távolabb álltam meg és gyalog mentem (ez szintén nem megy akármelyik irányból a gödrök miatt). Odaéréskor felhívtam és kaptam a bejutási információkat.
  • Helyszín:

    Panelház, sokadik emelet. A lakás rendezett, tiszta. Az akcióra nagy szobában került sor. Franciaágy (kicsit puha), kanapé, tv. A fürdő lakótelepi, de minden ok vele. Pár tusfürdő, szájvíz. A törölköző nagy, száraz.
  • Lány külseje:

    Alkatát tökéletesen visszaadják a képek. Nem filigrán hölgy. Nagy, formás popsi, erősebb lábak. Poci is van. Óriási, bár gravitáló mellek. És ami igazán bejön nekem, azok a hatalmas bimbók még nagyobb, legalább tenyérnyi bimbóudvarral. Imádom szorongatni, nyalogatni az ilyet. Az arckitakarás azért hozott meglepetést. Nem erre számítottam. Persze nem kell félni, kedves arca van, de mégsem erre számítottam. A fogadó szettje is bejött. A fekete bodynak egy fekete melltartó segített megtartani az óriási melleket. Ehhez még egy piros, magassarkú cipő tartozott.
  • Action:

    Érkezés után bemutatkoztunk, majd a cipőmet az előszobában hagyva bementünk a szobába. Kabátot az ágyra tettem és Panni megmutatta a fürdőszobát, valamint adott egy törölközőt. Gyors tisztálkodás és indultam vissza. Panni ezalatt a konyhában tartózkodott. Együtt mentünk be a szobába, ahol zene szólt, bár számomra kissé túl hangosan. Lehet, hogy a diszkréció miatt, hogy ne lehessen kívülről semmit hallani (nem egyedül rendel a lakásban). Nem tudom.
    Kezdetnek közelebb húzódtam, mosolyogtam és elkezdtem csókolni a száját. Óvatosan viszonozta, de úgy éreztem, hogy nem igazán akarja. Amikor tudta inkább elfordította a fejét. Mondjuk én kitartó vagyok ebben és igyekeztem visszatérni. És többnyire sikerült is, de úgy éreztem ezt nem annyira kedveli. Eközben kezeim elkalandoztak a testén. Először a hátát, fenekét simogattam, majd a ruhával jól feltolt melleit próbáltam simogatni. Ehhez azonban útban volt a melltartó, így fél kézzel gyorsan kikapcsoltam. Nem akarok dicsekedni, de a melltartó egykezes kikapcsolásában elég rutinos vagyok :-). Miután ez megtörtént a mellek kicsit lejjebb kerültek, könnyebben elértem a kezemmel. És mivel megszűnt a feszülés beljebb is tudtam kerülni. Egydarabig így simogattam, közben nyakat, néha szájat csókoltam, majd a melltartó és a body pántját lehúzva kiszabadítottam a labdákat. A farkam alapból állt, de amikor megláttam a kibuggyanó melleket és rajtuk a hatalmas bimbóudvarokat még jobban megfeszült. :-) Panni keze néha a főnököt simogatta és sajnos folyton hátrahúzta a bőrt úgy, hogy feszüljön. Ezt nem kedvelem, így mindig visszahúztam.
    Markoltam a mellek tövét és a bimbót nyalogattam, szívogattam. Felváltva. Néha némi sóhaj szerűt hallottam Panni szájából, de nem voltam biztos benne, hogy tényleg jó nekivagy csak színházasat játszik. Én mindenesetre elszórakoztam egy darabig. Ezután az ágyhoz vezettem és leültettem. Nem értette félre a gondolatomat, a szájával elkezdte a kényeztetést. Óvatosan nyalogatta, bevette. Persze a bőrt megint hátrafeszítette. Nem vette nagyon mélyre, úgy közepesen. Mikor kezdtem úgy érezni, hogy ez már túl jó lesz, megkértem, hogy feküdjön hanyatt. Fölé hasaltam, farkamat az ágyékára szorítottam (a body még rajta volt) és újra a száját keresetm. Puszi szerű csókok, közben óvatosan mozogtam a testemmel. Időnként lehajoltam és a melleit izgattam. Egyiket, másikat, mindkettőt nyalogattam, szívogattam, gyömöszöltem. Úgy éreztem talán van némi hatása. Feltérdeltem, a lábait csókoltam, bimbóit is izgattam. Kibontottam alul is a body, megint ráhasaltam, újabb csókocskák, még egy kis mell, majd kértem, hogy feküdjön hosszában el az ágyon, hogy be tudjak feküdni a lábai közé.
    Elhelyezkedett és én is. Fejem a combok között, nyelvemmel a húsos ajkak közé hatoltam és óvatosan elkezdtem járatni a csiklón, Kezeim a melleket markolták, simogatták. Hosszan játszottam a számmal. Néha csak a csiklót, néha a teljes punci kapott belőle. Panni feküdt, csukott szemmel, és sóhajtozott. Néha hangosabban, néha halkan. Combjait mozgatta. Nem tudtam egyértelműen beazonosítani, hogy valós-e az élvezete. Hosszan játszottam, és egy idő után úgy gondoltam bevetem az ujjaimat is. Egy, majd kettő, időnként akár négy ujjam is becsúszott a punciba. Mozgattam, feszítettem. Panni hangja is fel.-fel erősödött. Egy-egy ujjam néha "eltévedt" és a popsiba csúszott be. Kisebb-nagyobb ellenállásba ütközött.
    Szerintem vagy fél órát játszadoztam a puncival. Ekkor Panni javasolta a cserét. Sajnos a főnök eddigre félárbócra ereszkedett. Így maradtunk a szájjal való élesztésnél. Sajnos ez nem igazán működött. Panni technikája, a visszahúzott bőr és lendületes, monoton ki-be mozgatás nekem egyáltalán nem jön be. Kipróbáltuk hanyatt fekve, majd ágy mellett állva, majd 69-ben, de nem volt igazán hatásos. Javasoltam, hogy használja a kezét is és nemhúzza vissza feszesre a bőrt. De ebből egy lendületes farokverés lett végül.
    Mondtam, hogy ezt hagyjuk inkább próbálja meg lágyan, óvatosan használni a száját. Ennek következtében 1-2 perc alatt el is élveztem. Előtte jelezni kellett az eseményt, amiből valóban az lett amitől tartottam. A szájba élvezésnek az csak határesetben nevezhető, hiszen valójában inkább szájra és az is rögtön visszacsorog a testemre. Ez nagyon nem szeretem. Panni elővett egy törlőkendő tekercset, megtörölte a száját és odaadta nekem, hogy én is megtörölhessem magam. Mikor ez nagyjából megtörtént kimentem a fürdőbe (előtte Panni körülnézett, hogy szabad-e a fürdő) és lezuhanyoztam. A szobába visszaérve befejeztem az öltözést, átadtam a rózsákat, megkaptam a kapun kijutás paramétereit és mentem.
  • Elszámolás:

    Popó volt extra, amit szerettem volna, de a körülmények nem úgy hozták, így azt nem vettem végül igénybe. Pisi is van (nem extra) de bár előre megbeszéltük, nem tudta megtenni, így az is kimaradt. Egyébként teljesen korrekt, még visszaadni is tudott. A szájba élvezés az szerintem nem az (egyébként elvileg nem is extra).
  • Összkép:

    Vegyesek az érzéseim. Alapvetően kedves lány, nem akar átverni, be is jön nekem a teste, de nem igazán éreztem az az oldottságot, átadást amit én szeretek és megszoktam a kedvenc partnereimtől. És ezt végig így éreztem. Ennek is köszönhető, hogy a főnök elveszítette az érdeklődését. Szóval nem tudom. Annyira nem tette szebbé a napomat amennyire szerettem volna.
  • Webi megjegyzése:

    Mi a baj a fitymáddal ? :) Ha szűk (leírásod alapján relative az :)), akkor 1 napos apró sebészetii beavatkozás megoldja :)
Happy Massage