• Melissa

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Melissa profilja már régebben mentve volt nálam, talán még amikor a másik lightosabb oldalon hirdetett. Azóta szerettem volna megismerni.
    Amikor újból láttam már a mostani oldalon volt. Tobbszor beszéltem Vele, mindig nagyon tetszett a kommunikációs stílusa, volt benne valami ami meg fogja az embert, engem biztosan. Pár hónappal ezelott eldontottem hogy személyesen is most már megismerem.
    Kerestem, visszahívott mert nem tudta felvennie. Tali leegyeztetve.
  • Megközelítés:

    Cím világos, nálam BKV. Randi elott szintén keresett, semmi változás , minden adott a találkozóhoz.
  • Helyszín:

    Gangos ház, tipikus folyosóval, a lakás egy szobás, vendégek fogadására teljesen alkalmas.
    Furdoszobában volt egy két ecset, gondolom még valamiféle nem oly régi festés , meszelés alkalmából...reméltem nem rám várnak az eszkozok az akció utáni levezetéshez .Tusolók , textília rendben.
  • Lány külseje:

    Melissa helyes lány, vékony, sportos, szép alkattal, arcban lehet nekem vékonyabb a képekhez képest, de semmi csalódás.
    Fekete egyrészes ruciban fogadott, puszi, bemutatkozás. .
  • Action:

    Nagyjából egyeztettuk a programot, mondtam is Neki hogy lehet hogy csak masszázst fogok kérni egyéb finomságokkal, a tobbit majd meglátjuk így az elso találkozásunk alkalmából
    Tusoláshoz textília kiosztva, Melissa kiszabadította magát a fekete ruciból, addigra én is az egészséges stresszhelyzetben minden textíliámat a kis fotelra "dobtam". Megbeszéltuk hogy egyutt megyunk zuhanyozni, én ezt szeretem amikor a tusolóban kezdunk ismerkedni.
    Melissának épp frissen volt "felrajzolva" a legújabb , csodálatos tetkója, tartott is tole hogy a víz most nem a legjobb barát a kezének ezért elkezdte lefedni valamiféle nylonfoliával (nem tudom a pontos kifejezést), de mivel láttam hogy ez most egy kis gondot okoz neki nem eroltettem a kozos tusolást.
    Visszatérve a babaszobába Melissa már az ágyon várt, elkezdodott a testi-lelki érintkezés. Simogatással kzdtuk, nagyon fel voltam dobódva, pláne amikor elkezdte az érzéki franciát. Tudtam hogy az elso levezetést hamar abszolválom, meg is kértem rovidesen hogy a testére maszatoljon szét.Bummm.
    Szokásos higiéna, beszélgetések tobb témában, majd megkértem hogy kozben maszírozza meg a hátamat, hisz valamikor régebben ez miatt nézem ki magamnak :)
    Amásodik felvonást Melissa kényeztetésével kezdtem. Felso test puszilgatása után egyre lejjeb merészkedtem, sokat idoztem a belso combok tájékán, kozeledve a csodás puncija felé, mindig kozelebbre és kozelebbre, már szinte belenyalva , aztán megint távolodva egy kicsit hogy jobban felhúzzam....és ezt párszor így eljátszva. Amikor végleg rácuppantam már éreztem hogy meg lesz a hatása az elojátéknak....és pár perc múlva így is lett. Kaptam tole egy nagyon jol eso verbális motivációt, elismerést. Nincs mit, máskor is gondoltam...vagy talán mondtam is.
    Ekkor úgy éreztem hogy újra erore kaptam , kértem is a munkaruhát....csakhogy megpittyent ebben a pillanatban az a fránya teló amire Melissának válaszolni kellett, úgyhogy egy kicsit alábbhagyott a lelkesedés. MUnkaruha fent, kértem Melissát hogy forduljon nekem hátulról oldalra hogy ebben a helyzetben támadhassam...behelyeztem nedves puncijába, egy darabig játszadoztam ebben a pozícióban de mivel éreztem hogy ez most nem az iagzi kértem hogy fekudjon a hátára és folé térdeltem majd kézi levezetésével újbol a cici tájékra maszatolt. Bummm2. Pihi, beszélgetés, zuhany.
  • Elszámolás:

    Szerintem minden rendben, a megadottak alapján korrekt.
  • Összkép:

    Orulok hogy végre megismerhettem Melissát, értelmes, intelligens társalgóra leltem.
    Az elso tali szinte az elképzeléseim alapján valósult meg, ami nem volt az meg az én saram.
    Szeretnék még Vele talizni....mivelhogy a kedveskedésként vitt gumicukorkát izgalmamban magamnál felejtettem úgyhogy ígértem neki hogy visszaviszem
Happy Massage