• Molly

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Újfent egy kellemes masszázsra vágytam, így elkezdtem keresgélni. Itt akadtam rá Mollyra. Láttam hogy idén kezdett hirdetni, és még kevés a róla készült beszámoló, így őt választottam. Előszőr What'sAppon próbáltam elérni, viszont nem érkezett válasz, így végül felhívtam. Kedves hangján eligazított, időpontot is egyeztettünk holnapra. Másnap reggel még kért egy megerősítést, amit el is küldtem. Aznap már What'sAppon kommunikáltam vele.
  • Megközelítés:

    Pontos címet kaptam tőle. A Corvin sétányt szerintem senkinek sem kell bemutatni. Odajutás is egyszerű, 4-6-os vonala, plusz némi séta. Kicsit korán odaértem, kérte is hogy picit várjak még, cserébe megkaptam a kapukódot, és az emelet valamint szobaszámot.
  • Helyszín:

    A lakás rendben van. Hasonló egy korábbi helyszínhez, tehát több hirdető is itt dolgozik. Két fürdőszoba is van, mindkettőt használtam ott létem során. Nincs panasz ezekkel kapcsolatban. A szoba is hibátlan, viszonylag nagy, kanapéval és egy szekrénnyel, amiről folyamatosan szólt a kellemes hangulat zene. A masszázs egy matracon történt, viszont kényelmes volt.
  • Lány külseje:

    Ő maga nyitott nekem ajtót. A képeken ő van. Nagyon vékony lány, felesleges súly nincs rajta. Ellenben nekem kicsit kislányosnak tűnt a kinézete. A hajszín eltér a képeken láthatótól, barna. Az arca számomra nem tetszett. Tehát külső tekintetében nincs mitől tartani, viszont semmi extrára nem kell számítani.
  • Erotikus masszázs:

    Érkezés után bekísért a szobába, ahol levetkőztem, majd tiszta törölközőt adott nekem, és elkísért a fürdőszobába. Gyorsan lezuhanyoztam és visszatértem. Kérdezte hogy kezdjünk, kértem hogy masszázzsal indítsunk, utána jöhet a pikáns rész. Elfeküdtem és kényelmesen elhelyezkedtem a matracon. A lábamtól kezdte el a műveletet, és folyamatosan haladt felfelé, a nyakam irányába. Lassan masszíroz, finom kezei vannak. Kellemes volt ahogyan a lábamtól a nyakamig haladt, igaz nem éreztem nagy tapasztalatot a mozdulataiban. Miután a hátamon végzett, lassan átfordultam és áttértünk a második fázisra.
  • Levezetés:

    A velem egykorú kényeztetésére kézzel került sor. Először bekente olajjal. Lassan kezdett el rajta dolgozni, közben folyamatos hangaláfestést is adott hozzá. Nem vagyok oda az ilyenért, de nem tettem szóvá. Idővel gyorsított a kézmunkáján, hangját is folyamatosan emelve. Végül sikerült elérni a csúcsot, elég jól megmunkálta a cerkát. Lenyugodás után megtisztított. Kis szünet után kértem hogy a bal lábamat még masszírozza át egy kicsi, amit kedvesen meg is tett. Miután végzett beszédbe elegyedtünk. A hátralévő időt eldumáltuk, mindennapi dolgokról, munkáról volt szó. Itt derült ki, hogy nem masszőr az eredeti végzettsége, így már érthetővé vált számomra a rutin hiánya a mozdulataiból. Rákérdeztem az időre, már nem maradt sok, így elmentem zuhanyozni, ekkor a második fürdőszobába. Hamar vissza a szobába, felöltöztem majd kedvesen elbúcsúztunk, puszi és távozás.
  • Elszámolás:

    Extrái nincsenek. A virágszálakat az elején átadtam neki, nem volt fennakadás.
  • Összkép:

    Nos, nem éreztem magam rosszul. Kellemesen eltelt az idő. Tény hogy Molly külsőjétől nem voltam elragadtatva, ellenben rendes lány, jól elbeszélgettünk. Mindent összevetve egy jó találkozót tudhatok magam mögött.
Happy Massage