• Mária

  • Beküldte:
  • Mária reagálása

    Nem is találom a megfelelő szavakat, vagy talán nem is lehet szavakkal kifejezni mennyire nagy öröm ez nekem, amit olvasok. :)))
    A lehető legnagyobb szeretettel teszem amit teszek, és csodálatos érzés, ha ezt be is tudja fogadni a másik.
    És Te fantasztikusan nyitott vagy rá, ami mindig egy külön élmény a számomra! :)))

    A 3 óra nekem csak egy pillanat, hiszen egyetlen mozdulat sem előre tervezett, és olyan forrásból ered, ami úgy ad, hogy közben nem fogy el. :)))
    Így az erőm sem fogy el, nem fáradok el, sőt éppúgy tölt engem is a folyamat.
    A végén, amikor megpihen a kezem a hason, a mellkason, szívtájékon, csak hála van bennem, és érzem hogy valami harmonizál engem is, téged is, úgyhogy hagyom. :))

    Köszönöm, hogy megtisztelsz a Lényeddel, a szavaiddal, ezzel a csodás beszámolóval! :)))

    Ölellek:
    Mária

  • Egyeztetés:

    Kezdjük az elején😎
    Mara sok évvel ezelőtt volt nagy kedvenceim között. Több "rendelőjében" jártam nála és mindig egy unikális csodának tartottam.
    Akkor sem elsősorban az erotikus örömszerzés, azaz kapás volt a szempont, hanem a különleges, elbódítóan békés, imádni valóan csöndes atmoszféra, amit teremtett maga körül. Hozzá eljutni mindig azért akartam, mert teljes lelki békével és testileg is felfrissülve vágytam a napomat folytatni.
    Nos...a jelen: ritka oldallátogatásaim egyikén pár hete elém bukkant a hirdetése és én igen nagy örömmel olvastam bele. Nem lepett meg, hogy erotika mentes masszázsra invitál, nála az mindig másodlagos (bár csodás ajándék is) remény volt.
    Felhívtam hát és örömmel vettem, hogy több évnyi kihagyás után visszatérve is boldogan és rám pontosan emlékezve fogadta hangomat.
    Így, mivel éppenséggel kicsit megrendült boldogságban leledzek, időpontot egyeztettünk egy lélek-, és testgyógyító szeánszra.
  • Megközelítés:

    Számomra nagyon jó helyen, Újlipótváros minden irányból és eszközzel könnyen megközelíthető utcában található a stúdió, ahol egyelőre alkalmi helyszínt bérel. Most vonatoztam, utána Lime rollerrel gurultam hozzá...tökéletes volt.
  • Helyszín:

    Az egészség-stúdió, ahol most dolgozik, egy klasszikus belvárosi ház alacsonyabb emeletén van. Több szobában, többféle tevékenység folyik (jóga, masszázs, stb.), az érkező vendégek találkoz(hat)nak, de mivel ide nem szex-játékra érkezem, ez egyáltalán nem zavar, és a találkozás első öröme után vidáman vonulok a folyosón Mara után a legcsendesebbnek bizonyuló, a fürdőszobával épp szemben található rendelő-bérleményébe. Kellemes, nagy szoba, fincsi meleg és félhomály fogad, a holmimnak két fotel áll rendelkezésre, korpuszomat pedig nagy, masszív masszázspad várja a felfrissítő tisztálkodás után a patikatiszta, káddal felszerelt fürdőszobából visszatérve. Minden baba🤗
  • Lány külseje:

    Mara egy gyönyörű, különlegesen nyílt tekintetű, csinos, jó alakú lány, aki a korából egy évtizedet is simán letagadhatna, ha érdekelné...☺️
    Különleges, raszta haja szőkesége összhangban van kék szemei csillogásával és mosolya sem a kacér-kihívó, hanem a békésen szeretetteljes fajta.
    Erotikamentes masszázst ígér, így öltözéke is egy lenge, bőszárú nadrágból és egy puha anyagú, rövid ujjú blúzból áll. Csinos, kedves, aranyos.
  • Erotikus masszázs:

    Ez itt a lényeg!
    Mara éveket töltött már a különböző masszázsfajták tanulmányozásával, elvonulásokkal és lelki gyakorlatokkal, spirituálisan fejlődve ért oda, hogy ma az elérhető egyik legjobb és legkülönlegesebb masszázst nyújthassa vendégeinek.
    Teremt maga körül egy olyan békés, meghitt hangulatot, amiben feloldódva valóban átadhatja magát a páciense a teljes relaxációnak, az érintések élményének.
    Valamiféle indiai zene szól halkan, amikor már ruhátlanul ugyan, de deréktájon letakarva elhelyezkedem a masszázspadon és kezdetét veszi a varázslat.
    Nincs jobb szó, mint ez arra, ami a következő három órában rám vár.
    Mara szinte szótlanul dolgozik, csak a gyógyítás legelején váltunk pár szót, aztán én is elcsendesedem és csak élvezem amit csinál. Szépen lassan, egyenként sorra kerítve a végtagjaimat és testem minden pontját alaposan megdolgozva nyomkod, simogat, masszíroz a lábujjaim hegyétől, a talpamat sem kihagyva (ezt nagyon keveseknek tudom megengedni, rettentően csiklandós vagyok...) a lábaimon, a fenekemen át (a kis lepedőt csak ekkor hajtja félre) a hátamon és vállaimon át a nyakamig. Mindeközben bekövetkezik az, amit már nagyon régen éltem meg: szinte teljes hipnózisba, az ébrenlét és az álmok határán lebegő félvalóságba merülök. Hallom a zenét, érzem az érintéseket, közben pedig mini-álmokat, vagy talán hallucinációkat élek át, melyekből fel-felriadva eszmélek rá jó sorsomra, az éppen rajtam folyó "munkálatok" élvezetére.
    Amikor hanyatt fordulásra kér, akkor sem érzem magam furcsán meztelenségem okán, hisz ez már egy más valóság itt. Deréktájam ismét takarás alá kerül és Mara folytatja a csodálatos, minden ponton éppen annyira erős vagy kellemesen simogató érintéseit, amelyekkel valóban pillanatról pillanatra visz előre egy megújuló testi-lelki valóság felé. Nagyon szakértően és figyelmesen masszírozza nemrég sérült combizmaimat, lesugárzó fájdalmaktól érzékeny lágyékomat a lepedőt éppen csak a szükséges mértékben félrehajtva nyomkodja jólesően. Uraim és hölgyeim, ez itt valóban teljesen erotika mentes kezelés, még csak véletlenül sem érintve nemi szervemet, erogén zónámat. Ez hihetetlenül természetes itt és most, és én jó fiúként nem is kerülök izgalomba/szégyenbe.
    Egész testem kap az érintésekből, masszázsból, még hastájamat is körkörös mozdulatokkal dolgozza meg, majd mellkasom és karjaim, de még ujjbegyeim is finom vagy éppen megfelelően erős mozdulatokkal dolgozza meg, majd a fejem mögé állva kezd a nyakam, vállaim és az egész koponyám masszírozásához. Idönként felmerül bennem a kérdés, hogy honnan van ennyi energiája, ereje a kezeinek, kitartása erre a három órás, folyamatos tevékenykedésre....én nem bírnám, az biztos.
    Lassan lejár az időm, már az arcomat masszírozza egyre gyengülő és finomodó mozdulatokkal, érintésekkel...én meg kezdem magam úgy érezni, hogy teljesen feloldódtam ebben a melegségben, eggyé váltam az univerzummal....
    A szeánsz legvégén még tenyereit hasamra és mellkasomra küld át energiát a testembe (vagy éppen vesz vissza keveset az átadottból...na, ezt majd megkérdezem legközelebb🤫😀), majd egy halk "egészségedre!" hangzik el és én valóban egészségesnek, boldognak és hihetetlenül békésnek érzem magam.
    Hagy időt a lassú "magamhoz térésre", ami után lemosom magamról az olajat, felöltözöm és visszakapva a kis edényt, amiben a kertemben termett kis friss gyümölcsöt adtam át neki érkezésemkor szépen elindulok a külvilágba. Az ajtóig kísér, baráti puszival és öleléssel bocsát utamra.
  • Levezetés:

    Az egész találkozás kényeztetés volt a lelkemnek és a testemnek egyaránt.
    Mivel én még a ténylegesen erotikus élményt kínáló partneremhwz sem megyek orgazmus-kényszerrel, az erotika hiánya Maránál léve fel sem merült.
    Tökéletesen kielégítő volt a masszázsa, a hangulat és az ezoterikus élmény mindennél többet ért most.
    Ez így tökeletes, egy igazi Marám-varázs volt!
  • Elszámolás:

    Mara nagyon kedvező és nagyon logikusan felépített elszámolási rendszerrel dolgozik, a kapott élményekkel egy napon sem említhető a kért ajándék mértéke.
  • Összkép:

    Hatalmas élmény volt Marával újra találkozni és átadni neki testemet-lelkemet a gyógyításra. Hiszem, hogy ezútttal is nagyon sok vendége lesz annak ellenére is, hogy az itt keresgélő urak első sorban erotikus kalandokat keresnek, de amit ő nyújt, arra is sokunknak van nagy igénye. Remélem, hogy ő is boldognak és elégedettnek érzi majd magát és jó ideig velünk marad ezúttal.
Happy Massage