• Berni

  • Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Pénteken délelőtt hívtam, nem értem el, később üzent és így egyeztettük a Hétfőt. Változó mennyire elérhető, néha jelzi az oldalon hogy éppen hívható.
  • Megközelítés:

    A helyszín igen forgalmas helyen van, hibátlan lenne ha könnyebb lenne parkolni, de nem az:) A BKV az praktikus, de ezt a közlekedési módot nem preferálom, ha nem muszáj így inkább időt szánok a parkolásra.
  • Helyszín:

    A lakás földszinti egy függőkert alatt helyezkedik el, rendben tartott háznak tűnik, az alatt a pár másodperc alatt amíg bejutok Bernihez.
    A szalon nem egy ultra modern, frissen felújított hely, de nagyon hangulatos és tiszta. Megfelelő, praktikus helységek, ahol mindennek megvan a helye. Barátságos fogadóhelység, hangulatos masszázs szoba kellemes fényekkel és finom illattal. Fürdőszoba zuhanykabinnal, zuhanyfüggönnyel, száraz kilépőkkel, friss törölköző, sokféle tusfürdő precízen, katonás rendbe állítva.
  • Lány külseje:

    Berni a NŐ most egy fekete testhez simuló szatén szerű ruhában fogadott, kellemesen kivágott dekoltázs résszel. A haja félig volt felfogva, enyhe hullámokban érkezett a sportos szexire kidolgozott vállaira. Arca a klasszikus értelemben vett szépség, hibátlanul arányos, ápolt, ízlésesen természetesre sminkelt, most Kate Hudson karakterét idézte. Alkata szerencsés, mezomorf alkat, atlétikus váll, ahol szükségesek pl fenék, mell ott nőies idomokkal kombinálva. Őszinte, érdeklődő szemek, boldogság és kiegyensúlyozottság árad a lényéből, minek erős hatása azonnal rám ragad.
  • Erotikus masszázs:

    Kicsit dumálunk a társalgóban, kapok egy kis vicces letolást az oldalon való megnyilvánulásokért. Beszélgetés közben megszabadulok a ruháimtól, izgató ahogy Berni néz míg ez a történés tart, majd a zuhanyzóban lehűtöm magam, hogy a masszázst végig tudjam feküdni. Ahogy kilépek Berni tetőtől talpig hófehér csipkében vár a szoba előtt. Most nem annyira barna a bőre, de hibátlanul bársonyosan csillog a fehér cucc alatt, amin sem narancsbőrnek sem stírának nincs helye. Kiélvezem a röpke pillanatot, ahogy besétálok derekamon a törölközővel, majd Berni lehúzza rólam és elhelyezkedek a masszázságyon. Halkan szól a zene, én is próbálok pihenni, tudom hogy a masszázs is kell a testemnek, izmaim kiéhezve várják a foglalkozást. Meleg olajjal gyengéden kezdi, simogat majd fokozatosan növeli az érintések erejét. Kellemes és frissítő érzés, ahogy az izmok megkapják a törődést a vádlitól egész a fejtőig. Fordulhatok és rögtön érkezik is a fejem alá a párna, itt már massz közben tudok nézelődni is. Berni formás nagy farizma és a középső farizom közötti mélyedése az egyik fétisem, neki ez gyönyörűen kirajzolódik, éppen ezen merengek ,mikor véget ér a program és jöhet a várva várt huncutkodás.
  • Levezetés:

    -Mi legyen? Kérdezi miközben felülök a masszázspadon -minden és bármi felelem.
    A két lábam közé áll, beletúr a hajamba mosolyog:)
    -Nagyon rossz vagy, mondja halkan
    -Csak amennyire szükséges. A párbeszédnek itt vége és az elkövetkező időben már csak szuszogás, sóhajok és kellemes nyögések hagyják el a szánkat. Hátrasimítom a haját hogy hozzáférjek, szeretem ahogy átéri a tenyerem a karcsú, törékeny nyakát és így kicsit hátrahajtom a fejét, úgy csókolom meg a füle alatti részt.
    Ennek a finom erotikának is van egy nem megkomponált üteme, mint a masszázsnak. Természetesnek ható ritmusa, ami lassú, finom tempóban indul és ösztönösen, állati hevességbe végződik. Az első pillanatban finoman érintjük egymás testét, a következőben pedig már a masszázspadot tolom félre és a kellemesen hűs falnak szorítva ölelem magamhoz Bernit. Ő háttal nekem, két keze a falon, én egyik karommal a derekánál ölelem magamhoz, a másik kezemmel tolom le a body pántját hogy érezhessem a finom ruganyos melleket, amik pont a tenyerembe illenek. Ez egy ritka, különleges alkalom, hogy hagyja én irányítsak, csak a jobb oldalon lévő boltíves tükörben követi figyelemmel a ténykedésem.
    A bodyt letolom derékig, alul pedig a patentokat kikapcsolom. Bársonyos puhaságot érzek, ami tudom hogy innentől tabu. Berni hátranyúl és rámarkol a szerszámra, simogatja vele a popót, tükörben végig figyel, majd megfordul átöleli a nyakam, a hasához szorítva mélyen a szemembe nézve, a soft pornos tekintetével juttat a csúcsra. Kicsit még raktározom az illatát, majd én dőlök a falnak kicsit lehűlni.
  • Elszámolás:

    A végén rendeztük, a pultra tettem.
  • Összkép:

    A mostani alkalommal szexi és lángoló hangulatban volt, de néha nyugis kis szende szűz, vagy olyan, mint egy szeleburdi kislány. Nekem eddig mindegyik bejött még sohasem csalódtam.
Happy Massage