• Bunny_WEBCAM

  • Beküldte:
  • Bunny_WEBCAM reagálása

    Kedves Viva, végre megtaláltam hol tudok reagálni a beszire :))) Köszönöm hogy bizalmat szavaztál nekem és ennyire élvezetes egy órát tudtunk együtt tölteni. Csókollak :*
    ",Plugin" Nemtudtam mi ez először, de rájöttem hogy a buttplug :D

  • Egyeztetés:

    Sikerült a csevijében "összeismerkednünk" mint elefánt a porcelánboltban alapon kezdtem nála. Privátban elnézést kértem. Nagyon kedvesen írt vissza hogy nem haragszik,stb ez óriási plusz pont volt. Fórum, adatlapja átnézése és további privát levelezések amivel végül megnyert magának. Hétfőn már hívtam is és megbeszéltük a 12:00-át, jó a beszélőkéje, nagydumás. Finoman célzott rá hogy tali elején szeret beszélgetéssel kezdeni, értettem a célzást, mondtam lesz beszélgetés. Még rámírt hogy a beszélgetés nem vesz le az időből. Korrekt lány. Még megkérdezte szemüveget viseljen-e, meg hogy ha ott vagyok lejön hozzám és együtt megyünk be. Ezalatt ne beszéljek semmi olyat majd, a többi lakó miatt. Szemüveget naná hogy kértem.
  • Megközelítés:

    Privát levelezésben több bkv járatot is megemlített: 17,19,41-es villamos is itt áll meg, 9-es busz még közelebb áll meg a lakáshoz . A H5-ös hév is itt áll meg a lakástol 3 percre. A lényeg, a 9-es busszal mentem mert azt írta az tesz le legközelebb a házhoz, Kolosy tér megálló, utána egy utca és ott voltam. Hívás után valóban ő kísért fel a lakására.
  • Helyszín:

    Egy teljesen átlagos polgári lakás első ránézésre, de ha jobban szétnéz az ember tele van szexuális segédeszközökkel, pluginok, műbrokik, óvszerek. Még egy tükröt is kiszúrtam miközben dugtam, ezt előtte nem is láttam belépéskor. Asztalán kólák, energiaitalok. Az ágy hatalmas. Fürdőszobában van minden. Annyi hogy zuhanyfüggöny nincs. De minden más igen. A szobában meg órák nincsenek, nem óranézős.
  • Lány külseje:

    Képek teljesen tükrözik a valóságot, úgy látom a tetkók nem retusálva vannak, hanem csak homályosítva a képeken, szóval vannak tetkók és így valódi képekkel hirdetet jelölök meg, retust nem látok. Adatlap alapján "erősen tetovált vagyok, extrém külső" több tetkóra számítottam, inkább ez az izléses kategória, nem éreztem annyira extrémnek. A 12. és 13. képével nyert meg külső alapján, szexin nyalja azt a műbrokit. Írta kicsit izgul mert sok jó nőnél voltam már, írtam neki hogy nem vagyok beállva egy sablonra. Az a ruha már nincs meg emlékeimben hogy miben jött ki elém, de nem is fontos, bent már arra emlékszem hogy rajta az általa felajánlott szemüveg így nagyon szexi az arca és később a nyuszis maszkot is felvette. Ami még megmaradt hogy extrém sok rúzs volt a száján, így még izgatóbb volt, azt mondta enélkül meztelennek érzi magát. A combfixet említette hogy nem neki találták ki, mondjuk egy hálós lyukacsosban azért megnézném szívesen. :) Fekete alig takaró melltartó volt rajta, ezt végig meghagytam.
  • Action:

    Egy ismerkedős beszélgetéssel indul, még mindketten ruhában vagyunk és nagyon jól összehangolódunk, ja hát szüzek találkozása.Tusolni elmegyek, visszajövök és már az ágyon vár, felvette a nyuszis maszkját és egy fekete melltartót visel, minden más ruhájától megvált. Odamegyek hozzá és már csókolózik is velem, igazi nyelves, nem alibi csókolózás, annyira nem az hogy minden rúzsától megszabadítom, utána nekilát szájával az én kényeztetésemnek, amit jól csinál, látszik hogy élvezi, itt hangzik el hogy szeretem a f@szt, sőt kiderül nem csak azt szereti, hanem azt is ha a hajánál fogva rányomom a fejét a farkamra és ott tartom, pici szája miatt nem lesz teljes mélytorok, viszont nagyon érzem ahogy szorít a szájával, jó sokáig ott tartom, többször is megcsináljuk, végig partner benne. Amikor nem hardcore pornóztatom akkor magától pedig lendületesen, dinamikusan franciázik. Beszéljük a popót, vastagnak látja a farkam, mond rá centit, mondom nincs annyi, benne van hogy megpróbáljuk. Ha esetleg nem menne akkor én nagyon jól el lettem volna az oráljával, irtó jól csinálta.
    Elmegy pluginért, feldugja a fenekébe, vissza hozzám az ágyra és folytatódik az orál. Miközben csinálja mondja nem szereti a sikosítót, inkább a nyálat preferálja. Én kész vagyok megdugni a popóját, beszéljük hátulról szeretném,ő is.
    Gumi fel, ez már ott volt az ágyon (masculan), és még a gumis farkam is bekapja, hogy jó nyálas legyen majd ágyon kutyusban kezdjük és óvatosan sikerül betolnom, picit mindketten előre dőlünk, így egy még kényelmesebb póz után nézünk, én az ágy mellett állok, ő kitolja a popóját én meg vissza betolom a farkam, tökéletes, hibátlan bent van tövig. Sőt! Sokáig bent van tövig, és lehet erősebben is, sőt élvezi is, igazán pornósra alakul ez a popódugás már csak kamera hiányzik. Az nincs de jé, egy tükör oldalt, most látom meg, egy vékonyabb tükör pont ez a rész ebből a pózból nézhető, persze direkt lett oda felszerelve, szóval néha onnan nézem. Még valahol az elején felkiáltott hogy ez nincs .. cm mint hitte vastagságra, ennek örültem tudtam akkor itt nem lesz baj, meg hogy akkor mond valaki ilyet ha élvezi, nem sablonból nyomja. Látszott is rajta hogy örül, élvezi felszabadultan hogy elbír a farkammal a popójával. Megkérdem hol látja az időt, azt mondja nincs óra. Néha lefogom a jobb kezét és hátra húzom a fenekéhez szorítom, másik kezemmel a bal fenekét markolom és figyelem a reakcióit ahogy élvezi minden egyes lökésemet a popójába, megy tövig a farkam. A dugás hevében mond olyat is hogy csapjak a fenekére, ezt is teszem, megkérdem még lehet-e kivenni, betenni amit talán félreért, azt mondja punciba ne tegyem, nem erre gondoltam, de akkor végig bent tolom neki, majd szájbaélvezés mellett döntök.
    Farkamat kiveszem, gumival eszembe sincs sz@rakodni, azonnal letépem magamról és farkam úgy adom a szájába. Ő ekkor már az ágyon ül, így folytatódik egészen addig amíg bele nem élvezek a szájába, kicsit bentartja majd kiköpi. Hardcore nyeletőknek infó hogy úgy valósul meg az ő értelmezésében a nyelés hogy ami a szájába kerül abból valamennyit lenyel de amúgy a nagyrész papírtörlőbe kerül, nekem mindegy, sőt a második körben még jól is jön hogy nem klasszik értelemben nyel, mert a nyelés nem látványos dolog. Amit viszont második körben leművel a farkammal, na az látványos. Fekszem, először még oldalról franciázott majd hogy jobban lássak teljesen szemből csinálja, ez is egy olyan gesztus hogy azt nézi nekem hogy a legjobb. Ki is mozizom magam, majd szájba élvezés és ami nagyon látványos, nincs megbeszélve, nem tudja hogy szeretem de szeretem, szóval látványosan visszafolyatja a fehér anyagot a farkamra, majd még a maradékot az ágyékomra is köpi. Az ilyen pornós részek mindig izgik. A vége egy alapos nedves törlőkendőzés, ő töröl meg és nem nekem kell magamat. Harmadik körre nincs idő, munkába sietek, ha rajta múlt volna lehetett volna! Mondja is hogy nem óranézős meg ő nem csak az elején beszélget a vendéggel, a végén is szeret beszélgetni, az se érdekli ha lejár az idő. Mondom tök más vagy mint a többiek. Odajön, nedves törlőkendővel ezúttal szám, arcom törli meg. A rúzs, átkerült rám amikor csókolóztunk, hát vicces lett volna átbkvézni így a várost, szerencsére teljesen megtöröl. Popótól teljesen kielégülve távozom. Ahhoz képest hogy azt mondta próbáljuk meg, ezt nem gondoltam volna, kellmes meglepetést okozott.
  • Elszámolás:

    Így hogy van még popó is nagyon megérte. Persze ha csak orál lett volna a maszkban is megérte volna, de ez az alap anal ez így mindent vitt. Az idei év legjobb analját vele éltem át eddig, szerintem mindent bír, én méretfüggetlenre adom, legalább is a vastagabb méretűek is igazi popós élményt élhetnek át nála, és még időkorlát sincs. Hibátlan higiéniát tapasztaltam. Egyébként az átlaghoz közelít, de alulról, szóval az átlag alatt van,nagyon megérte sávban, lentebb megadom. Bőséges a vállalása, és abból minden fontos dolog alap, a 90%. Ujjazni elfelejtettem,de lehet amúgy, a punci teljes mértékben kimaradt, a popója leuralt mindent.
  • Összkép:

    "verhetetlen francia" Ez a szlogen, tényleg nagyon élvezetesen csinálja, de szerintem a popó sokkal verhetetlenebb. Ebben a lányban több van mint ami elsőre látszik, szerencsére a 12. és 13. képek azért sejtetnek valamit, imádja a f@szt, ezt ő is megmondta, így szó szerint.
    Azzal váltunk el hogy vár szívesen vissza, mondtam általában mindig igyekszem új lányhoz menni, megérti, most meg hogy a beszit írom azt kell mondjam lehet ezzel a popóval még visszacsábít, na ennyire megérte nekem.
Happy Massage