• lilike

  • Beküldte:
  • lilike reagálása

    Úgy örülök hogy jól érezted magad ! Legközelebb egy kis meglepivel is készülök neked :P

  • Egyeztetés:

    Tényleg sokat próbálkoztam Sajnos korábban 2. alaklommal már út közbe mondta le Sms üzenetbe, utoljára nyár elején sikerült elérni és meglátogatni. Most is telefonon, történt kaptam egy Smst még még előtte lévő napon hogy elérhető. Elindultam városba, gondolataimban benne volt megpróbálom felhívni de az esélytelenek nyugalmával:). Harmadik csörgésre felvette, kedves hangon üdvözölt mint mindig megbeszéltünk déli 12 órát. Ha hamarabb érek oda hívjam.
  • Megközelítés:

    Új címet kaptam, korábbi rendelési helyszínek közelében van ezt mondta is a telefonba egy utcával lejjebb a Dunához . A cím pontos csak egyik térképen másképp szerepel mint a másikon de a megadott ház számot kell keresni. Gps amúgy oda visz +-200 méter. Parkoló XIII ker fizetős kb 300 méterre tudtam megállni a lakástól , Tömegközlekedés a Dózsa Vácin kereszteződésbe szinte minden van de kocsival járok, így ebbe nem vagyok segítség.
  • Helyszín:

    Új építésű ház , legfelső emelet , bejutás telefon kapukóddal telefonon keresztül , Egy amerikai konyha nagyszoba egybe egy kisebb térelválasztóval egy nagy tiszta fürdőszoba, fullos tükörrel , kár, hogy nem jutottunk be oda akciózni. Tusfürdő 1-2 fajta, tiszta törököző alapvetően minden ok . Az ágy magassága kimondottan jó volt doggyba a popsira:)
  • Lány külseje:

    Képeknek 100% megfelel, Pici fel pici le de ez benne van a pakliba az utcán abszolút utána nézős sőt cici még mindig ok, A stílus meg évek óta ugyan az amit kedvelek... Piros egyrészesben várt bugyi nélkül mint mindig, belépésem után egyik cici ki... kb 170 cm magas fekete hosszú haj, sajnos nem borotválja a puncit talán ez az egy ami kicsi zavaró...
  • Action:

    Szóval 1 órás kalandra indultam 12-től 1 ig beszéltük meg , de sajnos a bejutás jelentősen megcsúszott telefonos probléma miatt, illetve nem a ház előtt vártam, így amikor ismét sikerült elérnem telefonon 12.29 volt de megbeszéltük még fél óra belefér. 5 perc alatt fent voltam nála , pici beszélgetés cici puszi, de kértem törölközött gyors fürdésnek indultam , mert kevés időm van már. Fürdés után az ágyon fekve várt , folyamatosan telefon csörgései voltak alapvetően nem volt zavaró nekem, főleg hogy szét nyitott lábát és közbe maszturbált. Pár játékszert (vibrátort) hoztam magammal ezért amíg telefonált elővettem , visszatérve kicsit meglepődve nézet. Telefont letette, tetszet neki ahogy láttam amiket hoztam, célra mentem elkezdtem kicsit nyalni, sajnos a borotvált puncit jobban szeretem de a lendülett vitt. Kisebb élvezkedés után a vibri bement punciba, A vibrivel lelkesen elkezdett játszani Lilike, Az anál plugint pedig óvatosan behelyeztem neki a popsiba. Ő folytatta a vibris játékot magán közben mikor a anal plugin bent volt kicsit élveztem a látvány ami beleéget az agyamba rendesen, feltérdeltem az ágyra péniszem pillanatok alatt a szájába volt és pár pillanat szopás után elkezdte falni és nyalni a golyókat és ekkor átettem a lábam a feje felett és az anúszomat kezdte nyalni. Közben az egyik vibrátort ami a puncijába volt átvettem az irányítást és elkezdtem vele erősebben játszani. Erre Ő is erősebben kezdett nyalni. egyik keze a péniszemen és erősen játszott vele. Na jó ezt élvezkedést órákig bírtam volna de dugni jöttem vibri ki a punciból , anál plugin még a helyén , Elém térdelt doggyba bepúcsitott az ágy szélére az anál ékszer és a punci látványa behatolásra késztetet és az Ő szavai is "gyere dugjál meg".... Mi kell még óvszer fel és gyerünk a punciba ,hogy a popsiban bent volt a plug hihetetlenül szűk volt a punci és izgató látvány tárult elém. Dugás közbe egyik kézzel néha a ciciket ha elértem és néha a popsiját markolásztam. Egyre jobban mozgatott gyerünk a popsiba. Abba hagytam a dugást, elkezdtem óvatosan kihúzni a popsijából a sport eszközt:) fullos látvány volt az popsija tágulása, Nem is kellett több most én kértem folytassuk popiba üljön rám, ágy szélére ültem Ő háttal fordult és óvatosan rám ült, pár finom mozdulat után olyan pumpáló mozgásba kezdett amit nem lehet bírni, de volt a fejembe egy terv és az idő rövidsége miatt szerettem volna még 1-2 pózt megismételni. kértem lassítson és forduljunk kutyus pózba, csere után szinte kérte bájos hangján dugjam seggbe. Na most én indítottam komolyabb tempót, pár perc erőteljesebb popsi dugás után éreztem , hogy hamarosan itt a vég. Szeretem volna cicikre élvezni , úgy hogy közben popsimat nyalja, ágy szélére feküdt fölé helyezkedtem, felemelte a fejét és elkezdett vadul nyalni, szabad kezemmel testét simogattam és nagyon hamar a cicikre élveztem.

    Huh az ágyra dőltem kicsi pihi és szuszogás Ő nevet, kicsit idővel is megcsúsztam , gyors fürdés kicsi beszélgetés utólag az asztalra helyeztem a rózsákat... és elköszöntem.
    Remélem legközelebb ősze jön az egy órás kaland...
  • Elszámolás:

    Amiket szeretek azt vállal ahogy tudom, faust kivételével sokmindent kipróbáltam, minden perverziót kedvel, és partner fél órát maradtam mely,
  • Összkép:

    Szinte ugyan az a remegő lábbal jöttem el tőle most is mint kb előszőr 7-8 éve. nekem megérte, remélem elérhető lesz még sokáig. 25 percem volt amit megpróbáltam maximálisan kiélvezni nekem nagyon megérte.
    U,.i helyesírásom miatt bocsi...
Happy Massage