• Asli

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Egyből elértem, egyszerű volt vele egyeztetni aznap délutánra. Kedves és közvetlen volt telefonon. Egy órát kértem, a fél órában nem hiszek.
  • Megközelítés:

    Kocsival mentem, könnyű volt megtalálni. Parkolót egyből találtam, már nem emlékszem, hogy fizetős volt e. Pont esett az eső, de szerencsére nem volt messze a kalpualj. Onnan hívtam, egyből felvette és bejuttatott az emeletes új építésű házba. Azt gondolom, hogy ez a pontosság nála nem véletlen, hanem tényleg odafigyel erre.
  • Helyszín:

    Új építésű lakás, amiben barátnőjével rendel, akár közösen is vállalnak, most viszont én csak hozzá jöttem és nem találkoztam a másik lánnyal. A diszkrécióra ügyelnek, a szoba szép, van benne egy elég nagy és kényelmes ágy és egy ruha inas, amire le lehet öltözni. Fürdő tágas, mindenhol kiemelkedő tisztaság. Többféle tusfürdő, pohár, lysterin.
  • Lány külseje:

    A képeken ő van, előben kicsit más, mint amire számítottam. Helyes arc, nagyon finom sima bőr, szép cicik, kicsit talán kerekebb a feneke és izmosabb a combja, mint a képeken. Ezt nem negatívumként írom! Minden ápolt rajta, a haját feltűzve hagyta, finomak a kezei, átlagtól kicsit magasabb lány.
  • Action:

    Bekisért a szobába, majd vetkőzés után ellátott törölközővel. Elmentem zuhanyozni és fertőtleníteni :)
    Belépve a szobába az ágyra invitált, majd megkérdezte mit hogy szeretnék. Fejből elővettem gyorsan egy forgatókönyvet, viszont sajnos kiderült, hogy csók mégsincs, pedig ápolt fehér fogaim vannak. Ezen gyorsan túltettem magam és kényelmesen a hasamon helyezkedtem el, ő pedig egy gyengéd hát masszázzsal indított, amit valóban ügyesen csinál. A kezdeti feloldódás után a hátamra fordultam ő pedig elkezdett gyengéden franciázni, közben kezeim elkalandoztak a teste finom bőrfelületén. Látszott, hogy igyekszik a kedvemben járni és ő is végigsimított a mellkasomon.
    Közben próbáltam én is a számmal a puncijához férkőzni és egy darabig ott kalandozott a nyelvem, majd arra kértem, hogy lovagoljon egy kicsit. Felhúzta így rám az egyébként nagyon jó minőségű gumit (kíváncsi lennék a típusra, mert tényleg sokkal kényelmesebb volt mint máshol) és elfoglalta helyét a farkamon. Finom puncija van és felváltva lovagolt felegyenesedve, majd pedig a karjait a fejem köré fonva. Eközben volt alkalmam a számmal és kezemmel felfedezni formás melleit. Ezután a fülébe súgtam, hogy forduljunk meg. Én misszionáriusra gondoltam, de ő félre értette és inkább bepucsított előttem. Gondoltam jó lesz így is, majd később folytatom úgy. Akkor még nem tudtam, hogy erre nem lesz esélyem. :) Nem is a látvány, nem tudom mi volt az oka, de eszméletlen jó volt őt így dugni. Sokan összezárt térdel szeretik, de én imádom és jobban oda is férek, ha a lány jól szét teszi a két térdét és felkínálja teljesen a punciát. Asli szét tett lábakkal volt előttem és én pedig készségesen mártottam tövig belé a szerszámom. Közben finoman belemarkoltam a két popsi félgömbbe és nagyon intenzív orgazmussal így lett végem.
    Mellé feküdtem és ő gondosan letakarított, majd némi simogatással egybekötött beszélgetéssel töltöttük ki az órát.
  • Elszámolás:

    Budapesti szokásos ár, nem tudom vannak e extrák, mert az alapban nekem benne volt, amiért jöttem. A végén adtam oda, teljesen korrekt.
  • Összkép:

    Asli egy vonzó helyes lány, aki nagyon ügyel a higiéniára. Ez persze szuper, de már már a varázs rovására megy, ahogyan ezt kommunikálja. A forgatókönyv egyeztetése is picit megtöri az illúziót. Emiatt érzékeny lelkű társaim lehet hogy nem benne találják meg az igazit. Azt gondolom viszont, hogy egy két alkalom után Asli feloldódik és egy szuper partner lehet, akivel nagy élvezet dugni. Mindenképp a pozitív élmények között tartom majd számon ezt a találkát. Azt vettem észre magamon is, hogy akkor kezdem már őt igazán kedvelni, amikor a szeretkezés után kezdtünk beszélgetni. Szóval picit mereven indult a találkozó, de a végére létrejött a könnyed kellemes hangulat és egy jó élménnyel kielégülten távoztam.
Happy Massage