• lilike

  • Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
  • Beküldte:
  • lilike reagálása

    Köszönöm hogy újra láthattalak és hogy olyanokat szexelünk hogy az nekem is emlèkezetes. Tetszett az igencsak részletes beszi. :D Csók :)

  • Egyeztetés:

    Telefonon, elsőre, gördülékenyen, fél óra múlva ott is voltam.
  • Megközelítés:

    Navi szépen odavitt, parkolóhely bőven van, sétálós részről nyílik a lépcsőház, így nem lehet közvetlenül előtte megállni, de azért elég közel a kényelmes érkezéshez.
  • Helyszín:

    Új építésű lakás, egyszerűen, de praktikusan berendezve, célnak abszolút megfelelően.
    Földszinti, így a szobában a redőnyök a szokásosnál is jobban lehúzva nyilván a belátás megakadályozása végett, de azért szűrődött be fény, hangulatos volt.
    Amúgy függönyös fürdőkád 2 tusfürdő, rendes törölköző.
    Szobában az ágy kellően nagy és kényelmes is volt.
  • Lány külseje:

    Lilikénél évekkel ezelőtt jártam már kétszer (még az előző helyszínén, amitől 2 épülettel arrébb dolgozom)
    Akkor még kifejezetten a gazella típusba soroltam.
    Azóta kerekedett a megfelelő helyeken, de ezzel csupán átkerült nálam a formás lányok mezőnyébe. (én mindkettőt szeretem)
    Az arca helyes, az arckifejezései meg iszonyú vadítóak, mikor torzul minden és fennakadnak a szemei az élvezettől.
    Cickó pont tenyérbe illő, popsi is jól markolható. (jó értelemben)
  • Action:

    Az Egyeztetés résznél jelzett "fél óra múlva ott is voltam" nem egészen igaz, mert keresnem kellett egy ATM-et, hiszen a lelkesedésem nagyobb volt a felkészültségemnél.
    A Dráva utcai szupermarket oldalában találtam is, de ezzel a gyalogos manőverrel újabb 10-15 perc ment el, így némileg késve érkeztem a megbeszélthez képest, amit jeleztem, és Lilike semmilyen rosszalló utalást sem tett, nagyon rugalmas és kedves volt.
    Mikor betoppantam puszival fogadott, és csak ekkor árultam el, hogy mi már találkoztunk évekkel korábban.
    Bizonytalan voltam benne, hogy 1 vagy 2 kört bírnék, így megkérdeztem, hogy nyitva hagyhatjuk-e a kérdés, fél vagy 1 óra lesz a randinkból. A rugalmasság folytatódott: persze. (korábban több lány is azt mondta erre, hogy nem)
    Gyors vetkőzés után elszaladtam a fürdőbe, és gyors de alapos tisztálkodás után a szobába érve az ágyon fekve találtam a félhomályban narancsos árnyalatúnak sejlő fehérneműben, a telefonját nyomkodva.
    Rám nézett, és maga mellé invitált mondva, hogy kérne még 1-2 percet, de elkezdett simogatni, amit rögtön viszonoztam. Nem tudom, hogy miért gondolta meg magát hirtelen, de jól esett, mert pár másodperc múlva félredobta a telefonját, és azt mondta, "ezt majd inkább később".
    Melleit szabadítottam ki először, azokkal gyurmáztam mindkettőnk örömére. Ő máris a farkamat simogatta, húzogatta. Közben kis puszikkal jártam körbe az arcát, nyakát, fülét. Picit csókot is erőltettem, némileg megvolt, de hamar érződött, ez most nem az érzelmes fajta együttlét lesz.
    Lilike hamar lejjebb csúszott, és szájával is kezelésbe vette az öcsit, aki gyors keményedéssel adta a pozitív instant visszajelzést.
    Kértem, hogy mutassa meg, milyen mély a torka, és egész mélyen be is vette, de tövig azért nem. Bíztattam, hogy ezt szeretem, és olyankor megismételte, de magától nem volt alap a rendszeres DT.
    Minden esetre kellemes volt ez így is, de kértem gumit, hogy reszelhessünk is már.
    A popóra már telefonon rákérdeztem, így eleve azt mondta, hogy "dugd be popsikámba".
    Hát ennek a kérésnek szerintem ha akartam se tudtam volna ellenállni, úgyhogy miután térdelős plank pozíciót vett fel az ágy szélén, én az ágy mellé állva kérésének megfelelően óvatosan toltam be a szerszámomat az ánuszába.
    Elég hamar elkezdte az élvezettől nyögni, tekerni magát és bíztatni is, ráadásul az oldalra fordított fején láttam a már említett arc torzulást, és szem fennakadást.
    Na ez végképp beindított engem is, így érzéssel, de azért határozottabban kezdtem dugni a popóját hol a csiklójával, hol a melleivel játszva, hol a gömbölyű hátsójába kapaszkodva, amíg el nem élvezett.
    Ez nekem óriási élmény volt, mert életemben 2. alkalommal történt olyan, hogy szolgáltatóval ez sikerült.
    Ekkor Lilike kérésére gumit cseréltünk, és kérte, hogy a puncikájába is dugjam be.
    Hanyatt feküdt az ágyon, én meg szemből hatoltam be, ismét a csiklóját is izgatva a kezemmel.
    Aztán rádőltem, hogy mélyebbre hatolhassak, Ő átölelt a lábaival, én pedig rámarkoltam a seggére, ami nagyon bejött neki, és ismét bíztatott, hogy ezt nagyon szereti, így csináljam.
    Egy idő után feljebb húztam a lábait, és a két letámaszkodó karommal tartottam a térdhajlatánál, hogy így még mélyebbre csúszhassak.
    Nekem ez az egyik kedvencem, de itt viszonylag hamar túl mélyre mehettem, mert szisszent, és éreztem, hogy sok volt.
    Úgyhogy visszatértünk az ezt megelőző pózhoz, és úgy keféltem tovább, de mielőtt újra a csúcsra juthatott volna, már én nem bírtam tovább, a pornós befejezésről pedig önző módon nem tudtam lemondani.
    Szóval kirántottam a bránert, gumi le, felálltam az ágyra, hogy amint Lilike felül, jó magasságba kerüljön az arca. Mondtam, hogy az arcára szeretnék élvezni, és kértem, hogy a száját is nyissa ki.
    Lilike mindezt nagyon készségesen teljesítette is, még pont időben, mert a következő pillanattól kezdve pornós facial válogatásokat megszégyenítő módon hatalmas adag gecit vertem az arcára / szájába. Fú, nagyon jó volt, főleg, hogy nem finnyáskodott, és még egy kicsit paskolhattam is a faszommal a spermával borított arcát.
    Itt éreztem, hogy kb. 2 patron kijött egyszerre, és nem fogok bírni második kört.
    Lilike mosolyogva mondta, hogy a pasik 90%-ánál így szokott lenni.
    Meg is beszéltünk, hogy kár is erőltetni, ha az első komplett volt.
    Régen én ragaszkodtam hozzá, és sokszor már szenvedős volt, és nem hogy hozzáadott, inkább elvett az összképből.
    Itt viszont kerek volt a story így, úgyhogy gyors tusolásra neveztem be ismét, majd a szintén villámgyors öltözést és ajándék átadást követően kielégülve, jókedvűen búcsúzva távoztam.
  • Elszámolás:

    Minden az alapban, ez a legjobb, nem matekolsz akció közben, hogy ez meg az belefér-e időben meg megéri-e.
    Utólag végül jelezve, hogy itt van leraktam az előszoba szekrényre a megbeszélt korrekt összeget, a fél órára.
  • Összkép:

    Nekem nagyon jó élményem maradt meg erről az együttlétről.
    Nem minden apróság volt 100%-ig úgy, ahogy terveztem, de nem feltétlenül attól lesz jó egy együttlét.
    Ezt az évek során nagy nehezen megtanultam, és most nincs is hiányérzetem.
    Lilike abszolút ajánlott részemről, ráadásul sokat érett az elmúlt években.
Happy Massage