• Melissa

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Telefonon történt. Néhány kicsengés után felvette és egyeztettük a részleteket, lehetőségeket. A megbeszélt időpontban ott voltam nála.
  • Megközelítés:

    Villamos a közelben mert egy forgalmas helyen van a Melissa lak. Gk --val voltam, a parkolás egyszerű bár fizetős.
  • Helyszín:

    Régi típusú gangos házban egy tiszta lakásban található Melissa munkahelye. A fürdőben is minden adott a felkészülésre. A helyszín tökéletesen megfelel a célnak.
  • Lány külseje:

    A képeken látható feltűnően csinos, bájos arcú leányzó Melissa. Mindene csinos, feszes, nagyon kívánatos jelenség.
  • Action:

    Megérkezésem után bevezetett a szobába és leegyeztettük ismét a részleteket, hogy mit szabad és mit nem. Ezután megkaptam a törölközőmet és irány rendbe tenni az egyéni higiéniai felkészültségemet. Miután visszaérkeztem lekerült róla a textil és elém tárult a hibátlan teste, aminek látványa egyből felvillanyozott. Végig csókolgattam, simogattam nagy élvezettel majd lekerültem délre. A csiklója, nunija szépen reagált aktivitásomra és szépen benedvesedett. Kértem a védelmet és kaptam egy minden igényt kielégítő gumis franciát. Szépen feldolgozott így kértem, hogy lovagoljon meg. Nagyon kellemes volt a szűk puncijába behatolni, közben csípőjét, ciciét simogatni, markolászni és gyönyörködni az arcában. Átfordultunk kutyusba. Így is szépen mozogtunk együtt, lopva,oldalra pislantva a nagy tükörbe, így is gyönyörködve Melissa csodálatos testében, úgy, ho9gy tövig benne voltam. Csoda volt!
    Fordulás misszibe. Na így is gyönyörűen körbe vett az arany punci, ahogy kell. tettem ide-oda a lábát, behatoltam finoman, mélyebben, változtattam a tempón.Érezhetően Ő is élvezte cselekedeteimet. Aztán elindult a fehér láva a mélységből. Elgondolkodtam, hogy hova és milyen módon engedjem ki és úgy döntöttem, hogy a gumiba landoltatom az óvodát. Kicsit még pihegtünk együtt, majd megtisztogattuk a nemesebb szerveket. Gyors zuhi, érzékeny búcsú és indulás a nagyvilágba nagy mosollyal az arcomon, kielégülve, pompás érzéssel.
  • Elszámolás:

    A cselekmény előtt adtam át a pesti átlagnak megfelelő virágszálakat Melissának. Kellemes fél órát tölthettem el egy kedves és nagyon csinos leányzóval. Minden percét élveztem, így nem kérdés, hogy számomra megérte.
  • Összkép:

    Nagyon vonzó és kedves jelenség Melissa. Az akció is nekem tetsző és szép élményt adó volt, tehát összességében jól éreztem magam ezen az esős, őszi napon.
Happy Massage