• Dominika

  • Beküldte:
  • Dominika reagálása

    Szia Édes! Nagyon szépen köszönöm a pozitív visszajelzésed.😊 Örülök hogy jól érezted magad velem.
    Remélem még találkozunk. 🤗
    Várlak vissza nagy szeretettel.😊 Csókollak💝

  • Egyeztetés:

    Böngészgettem az oldalon és Dominkát már korábban kedvencek közé tettem. Két hete próbáltam egyeztetni, de csak érdeklődés szinten, utána hét elején kaptam is a hét végére időpontot. Javaslom a 2-3 nappal előtti egyeztetést. Viber/SMS kommunikáció volt, véleményem szerint ez sokkal gyorsabb és hatékonyabb ha szeretnénk kapcsolatba lépni Dominikával, mint a telefon. Két-három óránként biztos válaszolni fog, ha nem akkor nap végén. Több opciót kínált az általam javasolt napra, teljes nyitottság e téren.
  • Megközelítés:

    Én BKV-val érkeztem belvárosból is könnyen megközelíthető egy busszal a Marina part közelében lévő búvóhely. Metró és átszállás buszra kombináció is járható. Parkolás biztos nehézkes, jómagam nem rendelkezem autóval, de a lakók mennyisége miatt biztos csak a környező utcákban megoldható. Érdemes 10-15 perccel előbb érkezni aki így közelítené meg a helyszínt. Az utcákban sok parkolóórát láttam, így biztos fizetős. GPS pontos, ha a címet megkapjuk, eltéveszthetetlen, viszont a környező utcáknál sok a zsákutca amit a GPS nem mutat csak a táblák.
  • Helyszín:

    A lakás egy új építésű, modern többszobás búvóhely. Légkondi és radiátor és dobja a rezsiköltséget. Dominika barátnőjével dolgozik, ez azonban egyáltalán nem zavaró. Sem hangok, sem átjárás nincs. A szobába érkezve érezhetően friss ágynemű, hotel szintű apró édesség és két törölköző (kéz és egy nagy) áll rendelkezésre, plusz egy kis fotel a ruháknak. Csokik, víz, finom illatok, őszintén szólva ha a világ legkritikusabb embere lennék a helyszínbe egyáltalán nem kötnék bele. A fürdő kádas, világító zuhanyzófejjel (rendesen meglepődtem) függönnyel. Több fajta tusfürdő és szájvíz is rendelkezésre áll. A kilépőt Dominika még mielőtt én bementem volna cserélte és szerintem fel is törölt. Az ágy nagyon kellemes, ezt később részletezem miért írom.
  • Lány külseje:

    Alapvetően a kitakart képektől mindig félek. Azért látszik a fiatalos tökéletes test a képeken, élőben is gyönyörű. Bár mellét szereti szerintem pushup melltartóban hordani, nem kéne mert nagyon szép kézreillőek. Popsija formás, használja is és az öltözködése is illik testalkatához. Engem fekete felül piros alul kombinációban fogadott. Instant merevedés egy-egy simi után is. Na de az arca...hu, itt picit el fogok szállni de tényleg nagyon szép, hosszú szőkés barnás haj, igéző szemek, állandó mosoly. Nagyon megvett, többet nem is írnék mert itt tényleg picit megdöbbentem. Amikor megérkeztem meg is kérdezte tőlem, hogy tetszik-e Nekem - szerintem 10 másodpercig szótlan voltam. Fiúk, itt nem kell félni a kitakarástól, tényleg!
  • Action:

    Megérkezésemet telefonon jelezve beengedett, majd két finom puszival és öleléssel fogadott. A szobába bekísérve kis türelmet kért, mert a fürdő nem volt szabad, amit éreztem, hogy kellemetlen volt Neki. Ezt ismerkedési beszélgetéssel könnyen áthidalta. Sok szép nővel találkoztam, de Dominika biztos befér szubjektív listám TOP3-ba. A külsőben jellemeztem már őt és emiatt nem áradoznék tovább de vetkőzés közben Neki is feltűnt, hogy zavarban vagyok. Mosolygott, puszikat adott, tetszett Neki, hogy "rajongok" érte és kellemesen cukkolt is Vele.

    Fürdés és szájvizezés után lágy puszikkal jött felém, simizett, majd törölközőt kibontva farkammal is kezdett flörtölni. Csókjai inkább szájra puszik mint óriási smárolások, ami alapvetően finom, de aki a vad smárolást szereti, az nem Dominikát keresi. Nekem az ilyen típusú szeretkezéshez pontosan tökély volt. Az ágy mellett puszilgatva fordult meg majd hátranyúlva popsiját a farkamhoz tolva izgatott keménnyé. Barátnős, hátranyúlós, szembe flörtölös nézések és érintések, közben vetkőztetéssel. Amikor már érezte rajtam az izgalmat, kérte, hogy álljak az ágy szélére és szeretné bekapni a farkam. Hát jó - "duzzogva" engedtem Neki és már kb rohantam az ágy végébe ő pucsítva bekapva finom szopással jelezte, jó helyen vagy, add a farkad. Barátnős, kellően nyálas, egyáltalán nem pornós finom szopás volt. Enyhe mélytorok, de nem a legmélyebb, de egyáltalán nem is baj. technikája gyors, nem sok kezet használ és közben úgy nyomja ki a popsiját, hogy gyönyörködni is lehet. Ezután tovább vezetett, de nem olyna dominánsan inkább érdeklődően: Belém kostólnál, kérlek? Naná! Alapvetően nem szeretek nyalni, de valahogy most én is kívántam. Finom volt, tényleg édes punci volt és nagyon szájra illő. Nem vagyok a legtechnikásabb férfi e téren, de a kellő izgalmat igyekeztem megadni randipartneremnek. El nem ment, de hangokkal jelezte, hogy jó amit csinálok és szeretem mikor a fejemet nyomják ahova kell. Ez volt is nem kevésszer.

    Ezután "bevadult" csinos hölgyem és hátamra fektett majd oldalra pucsítva úja leszopott, tempósabban kemény fejmozgásokkal. Dönthettem, tükörből nézem őt és testét ahogy szop, fogom épp popsiját, haját megragadom. Minden választás adott volt. Imádnivalóan csinálta és annyira felizgatott, hogy kérte, hagy üljön már bele. Védekezést profin felhelyezte és beleült. Urak én életem lovaglását kaptam. Önzetlen, edzett csajszi, rád ülve kezdi és guggolva folytatja, majdnem de majdnem elmentem, de legközelebb így nagyon telibe fogom lőni őt mert valami isteni volt. Soha nem lovagoltak így meg, ebben segített az ágy is amit kiemeltem korábban. Nagyon jó volt, hogy kellően kemény volt ahhoz, hogy beleguggoljon farkamba jó keményen. Kedves volt és nem akart kivégezni, mondta, hogy még dolgom van és forduljak csak meg. Missziben folytattuk lágy ajakérintkézsekkel és csókokkal. oldalamat és seggemet simizve élvezetekig akart vezetni, de éreztem, hogy még valamit kipróbálnék ha túléltem a lovaglást és a misszit. Hát hátulról popsiját megragadva, nagyjából még egy percig bírtam és belerobbantam a gumiba. Nagy élvezés volt, hagyott lenyugodni, sőt végig kedvesen simizett is közbe hátranyúlva. A nyögések amiket misszibe és hátulról adott, hát az csak rásegített a nagy élvezetre. Ezután segített megtörölközni, adott puszit (ez mennyire kellemes már - ugye? amikor lenyugszol de közben segít megtörölni és barátnős puszit is ad mellé plusz pont!) és vízzel kínált.

    Volt még időnk, szerettem volna második menetet, de tudtam pihennem kell. Féltem is, hogy nem fogok beleférni. Beszélgetett velem, majd felajánlotta, hogy megmasszíroz. Csevejünk közben kiderült mennyire kicsi a világ és ilyenkor rájövök, hogy tényleg az :) Hátmasszázsa nem erős, nem gyenge egy igazi kis lazító erotika. Egy jó tíz perc után kérte, hogy forduljak meg és akkor nézzük jöhet-e a második kör. A szopás most is finoman kezdődve tempót fokozva, kicsit nyálasabb sikamlosabb volt, de kellett is. Érezte rajtam, hogy szájába akarok elmenni, és kb egyszerre kérdezte/mondtam, hogy így végezzen ki. Imádtam, mosolyogva tükörbe tökéletesen pózolva, finoman majd gyorsítva csinálta. Egy picit abbahagyta, majd epikus farokverésbe kezdett és mikor érezte, hogy kell azonnal rábukott és szájába fogadta a kiskatonákat. Szó nélkül, enyhén még verve várta amíg jön és bírta. Egy csepp sem ment mellé, pedig tényleg durva volt. Száját kiürítve zsebkendőben mondta is, hogy meg is lepődött.

    Egy gyors fürdés és rövid beszélgetés után az órába tökéletesen beleférve elköszöntem tőle. Szeretném kiemelni, hogy a két kör között, meg végig profin menedzseli az időt. Érződik azért, hogy e téren rutinos és nem "megúszós" csajszi. Boldogan távoztam
  • Elszámolás:

    Adatlapján minden tiszta, de Viberen mindent részletesen elmondott. Bátran lehet tőle kérdezni, de tudtommal egy óránál többet nem vállal, pedig én biztos igénybe venném. NFVSZ pedig benne volt az órás csomagban. Elején rendeztem új ember révén, a pénz végig ottmaradt a komódon.
  • Összkép:

    Voltam pár lánynál már és azt kell mondjam ide vissza kell térjek. Szerintem Dominikában megleltem azt a partnert akit nagyon régóta kerestem itt; tuti, hogy ebből még repetázni fogok. Új emberek számára javaslom a profizmusa és önzetlensége miatt, valamint ha egy kifejezetten dekoratív nővel szeretnének lenni. A rutinos rókák számára pedig egy tökéletes meló utáni kikapcs vagy egy igazi fiatal bombacsoda az, akit Dominika képvisel. Szubjektív véleményem alapján az oldal legjobb randipartnere, de remélem valamennyire sikerült objektívan leírni beszámolóm. Köszönöm az élményt, Dominika, jövök még!
Happy Massage