• Amy

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Egy ideje szemeztem Amy fotóival itt az oldalon, elsősorban azért mert vállal popsit. Telefonon egyeztettünk, amit elsőre felvett. Mindenről készséggel tájékoztatott. Két időpontot dobtam fel és az egyikben rögtön meg is egyeztünk.Már a telefonban vagány szövege volt.
  • Megközelítés:

    Frekventált helyen van, így még az is könnyen odatalál, aki nem helybeli, mint például én is. A Nyugati környéke, ezért BKV-val nem probléma. A parkolásról nem tudok írni, de szerintem nem egyszerű, nem igazán láttam szabad parkolóhelyeket a környéken.
  • Helyszín:

    A lakás egy régi építésű, körfolyosós házban található. A ház nem túl bizalomkeltő, de a bejutás egyszerű volt, mivel végig dumáltunk telefonon és közben navigált.A lakással minden rendben van, tiszta, rendezett. A szoba kicsi, de a célnak tökéletesen megfelel. A berendezésből az ágyra emlékszem, de akkor már nem ezen járt az eszem. A fürdőben kád függönnyel, tusfürdő, szájvíz szóval minden ami kell. A kád széle kicsit magas, sikerült is belerúgnom.
  • Lány külseje:

    A képeknek megfelel. Aki azok alapján választ, azt nem érheti meglepetés. Az arckitakarástól sem kell tartani. Nekem szimpatikus volt. Az alakja még inkább. Szeretem a vékony, formás nőket. A cicik ugyan kicsik, a popsi azonban formás és vonzza a tekintetet (is). Az erotikus kisugárzása vagánysággal párosul. Egy fehér köntösben fogadott, ami a szobában került le róla.
  • Action:

    Érkezésem után puszi az előszobában, majd bevonultunk a szobába. Átadtam az ajándékomat, majd miközben beszélgettünk ledobáltam a gönceimet. Kaptam egy kifogástalan törölközőt és Amy elkísért a fürdőbe. Ott is maradt velem, és miközben lesikátam magam, megbeszéltük mi és hogyan legyen. Kifejezetten popsiért mentem hozzá, mert állítása szerint nem méretfüggő. Mint később kiderült ez így is van. De ne siessünk ennyire. Csókolózni kezdtünk, amit kifejezetten jól csinál, igazi nyelves csók. Elhelyezkedtünk az ágyon és egyből rávetette magát kis barátomra. Elárulta, hogy kifejezetten szereti a kényszerfranciát és a mélytorkot, ezért is kínált csomagárat. Szóval franciázni kezdett, amit hihetetlenül jó csinál. Bőnyállal (ami tényleg bő), izgatóan, pornósan, jó mélyen torokra engedve (koppanásig). Itt már én sem bírtam magammal, ezért megfogtam a fejét és csak toltam kis barátomat a torkába ameddig csak lehetett. Pár perc után én is kértem a nyalókámat. Fölém helyezkedett 69-be, és végre megízlelhettem a punciját. Illatos, jó ízű puncija van, ami még jobban beindított. Mivel eléggé ki voltam éhezve, inkább habzsoltam mint nyaltam a punciját önző módon, csak a magam kedvéért. Olyan mélyre benyaltam, ahogy csak tudtam. A hangok alapján nem volt rossz neki sem, de csúcsra járatnom nem sikerült. Mivel kifejezetten popsiért mentem, ezt a részt sem hagyhattam ki a nyalakodásból illetve itt már az ujjaimat is bevetettem. Eléggé felpörgetett, és mivel nem így akartam célba érni, gumi fel és egyből irány a popsi - jövetelem célja. Kérte, hogy méretem miatt kezdjük missziben. Nekem pedig semmi kifogásom nem volt ellene. Sikosítás után lassan betoltam neki majd óvatosan járatni kezdtem. Szemkontaktusból és csókból sem volt hiány. Kis idő után sajna puhulni kezdtem, mert nem vagyok túl nagy gumibarát. Eléggé szorított is, viszont nagyobb méret nem volt. Egy újabb állapot javító francia után, ami megint csak fergeteges volt, ismét gumi fel. Ezúttal hátulról támadtam a jobb látvány érdekében. Nem minta missziben nem lett volna az. Most már könnyen becsusszantam a popsijába. Kis barátomat látni, ahogy a formás popsiban járkál, tényleg jó hatással volt rám. Most már tolhattam is rendesen, ő pedig biztatott, hogy jól b...am meg a kis popsiját. Én meg nem tudtam nemet mondani :-D Amikor fáradni kezdtem, újra váltottunk és ismét missziben folytattuk, mivel elmondása szerint úgy jobban szereti. A lábait a válláig hajtottam így ismét pornós moziban volt részem. Már nem is bírtam sokáig és hörögve belerobbantam a gumiba.
    Amikor lenyugodtam, rendbe szedtük magunkat. Második menetre nem került sor, mert nagyon elszaladt az idő. Nem is bántam, mert eléggé lefárasztott és amúgy is többnyire egylövetű vagyok. A maradék időt eldumcsiztuk, majd egy gyors fürdő és sajna mennem kellett.
  • Elszámolás:

    Szokásomhoz híven az elején adtam át a csekélyke ajándékkal együtt. Extraként a popsit kértem, de valójában egy csomagárat kínált, ami éppen megfelelő volt. Az ár/érték arány kiváló.
  • Összkép:

    Nem csalódtam Amyben. Egy vékony, ámde formás csaj, aki mindent megtesz a vendégért. Szinte mindent lehet, és látszik rajta, hogy szereti is amit csinál. Bátran merem ajánlani bárkinek, aki a pornósabb vonalat kedveli. Maximális elégedettséggel távoztam, és még tuti visszamegyek.
Happy Massage