• Pálma

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Reggel hivtam 9 ora elött 5 perccel. Egyböl felvette és 10 orára mehettem is hozza.Nagyon kedves volt.
  • Megközelítés:

    Gps-el mentem.Csendes utca. Közelben tudtam parkolni. Fizetős. Kicsit sétáltam mielőtt mentem volna Pálma hoz.
  • Helyszín:

    Legfelső emeleten van a lakás. Van Csigalépcső az emeletre visz ott nem voltam, de hangokat hallottam. Gondolom a kolléga női voltak azok. Nem volt zavaró. A fürdő tágas nagy káddal tiszta minden stb. A szoba kellemes hangulatú. Szépen össze hajtott törölköző a masszázs padon. Volt egy matrac a földön ahová Pálma virágokat rakott. Kanapé és található a szobában.
  • Lány külseje:

    Pálma arca nagyon szép. Ha rám mosolyog az utcán biztos beindítja a fantáziám. Csinosan fogadott szép volt a ruhája csipkés. Na ja be van fonva, nekem ez nagyon tetszett. Éreztem rajta hogy felkészült erre a randira. Szép fogai vannak szép a szája és a szeme is. Alacsony formás mosolygós lány. Udvarias, kedves, érdeklődő.
  • Erotikus masszázs:

    Megérkezése m után kis csevej, olyan ismerkedős. És érdeklődtem hogy szimpatikus vagyok-e számára. Elmentem zuhanyozni amikor visszaértem a szobában ő nem volt ott. Ezt kicsit sajnaltam,hogy nem var rám. De pluszpont hogy zuhanyzás előtt kérdeztem van e combfix lehet ez miatt nem volt ott a szobában mert amikor visszajött már egy gyönyörű harisnya tartó s combfix volt a formás lábán. Ez nagyon beindított. Olyan volt mintha egy igazi barátnő kényeztetne.Aki gyönyörü. Után na jött az első kör.
    Amikor befejeztük a hátamat kezdte masszírozni. Jólesett. A kéz masszázs felejthetetlen volt. Inkább érzéki, mint gyurós. Nem nagyon beszélgettünk közben én jobban szeretem a csendet. De előbb utóbb éreztem jöjjön a második kör. Vágytam rá.
  • Levezetés:

    Jól csókol. Picit cuppogós de nagyon szép csókos ajka van. Valahogy elhittem hogy élvezi a velem töltött időt. Csókolóztunk egymás testét simogattuk. Elkalandozott a kezem délre. Nedves volt a belülröl.Engedett mindent. Kivéve nem izlelhettem meg nedves kis kelyhét. Cserébe engedte hogy ujjazzam miközben a csiklóját izgatta. Remegett élvezett mosolygott. Kis ideig még a csiklóját izgattam. Érzékennyé vált az élvezet után.Az első körben hamar elélveztem mert rég nem voltam senkivel. Nem is csodálom hogy így történt. Ő feküdt az ágyon én fölé térdeltem és a melleire löveltem az utódokat. Jólesett volna ha kitárazás után kapok egy kis franciát, ezt jeleztem is neki de valahogy elmaradt. Talán legközelebb megajándékoz vele.Cserébe szétkente a testén a fehér nedüt. Kicsit zuhany aztán jött a masszázs. Ezt előbb már említettem.
    Második kör is extatikus volt. Még a masszázs ágyon voltunk. Feltérdelt és pucsitott. Gyönyörű volt a latvany. Szép csipke bugyi talán kék. A válla felett hátra nézett rám és a lábával kezdte verni a kőkemény falloszt. Ez nagyon erotikus volt. Simogattam kerek popsiját. Ha legközelebb is lesz ilyenben részem akkor tuti mindenhol nyalni fogom Pálma csodás fenekét, illatos kelyhét. De gondolkodni sem birtam és teljesen rábíztam magam erre tünemény re. Aztán újabb csókok és jött amire mar nagyon vartam. Cuppogós nyálas melytorkos francia. Alig birtam. Pálma még mindig a masszázs ágyon térdelt és kényeztetett mig én álltam az ágy mellett. Aztán gondoltam legyen kis változás addig is időt nyerek nehogy idő előtt megint eldurranjak. A masszázs ágy végéhez álltam. Pálma úgy maradt négykézláb a popsiját az égnek tolta. Rám nézett miközben a nyál folyt ki a szájábol. Nem csak úgy csöpögött ha nem folyatta a padlora. Ez már csak akkor lenne a legszebb ha a szájába élveztem volna és a fehér sürü nedüvel is hasonloan perverzkedett volna. Majd talán egy másik alkalommal. Ez megkoronázta volna az egyik legjobb élményemet ilyen lányoknál.
    Na de térjünk vissza a valóságba. Ott álltam a masszázs ágy végénél, Pálma hanyatt feküdt úgy hogy a feje lelógott. Ez már nekem túl sok volt. El sem hittem ebbe a filmben en is szerepelek. Finoman kezdtem el ki be járni. Nem akartam durvulni, de egyik pillanatban Pálma megfogta a farpofáim teljesen torokra nyomta férfiasságom. Ez már minden vágyamon tul teljesített. Sajnos nem bírtam sokáig. Bárcsak élvezhettem volna még egy kis ideig ezt a Fergeteges franciát. Nem sajnálta a torkát a nyelvét is használta.
    Kézzel segített beteljesülni miközben ezt szája nyitva és várja a robbanast. Filmszakadás többször is történt miközben Pálmával voltam de ez teljesen elsötétített. Lehet túl sok volt ez Pálmanak is mert sietősen ment Szilvia ért letörölgetni az arcát és a száját is. Lehet az én hibám hogy nem figyelmeztettem hogy most jön a vég. Majd közelebb jobban figyelek. Megint elmentem zuhanyozni. Hogy felfrissüljek. Ezután folytattuk ami kis játékunkat. Leültem a kanapéra és ez a csodálatos hölgy olajjal tért vissza a kezében. Rámült és beolajozta a popsit. Odatette a félig kemény árbocot. És elkezte imitálni hogy lovagol rajtam. Simogattam élveztem a testét. Egy határozott mozdulattal a számba tette a mellét.
    A kezem folyamatosan járt kelt az olajos hátán. Ez is különleges pillanat volt számomra. Hihetetlen érzés mit művelt velem. Kicsit a popsiját is feltérképeztem. Nagyon finoman és éppen hogy csak az ujjambegyevel popsin bejáratát izgattam. Nem mertem mélyebbre hatolni, de várom már a legközelebbi találkozásunkat akkor már talán lesz annyi lélekjelenlétem hogy beszélni is tudják és rákérdezzek a hátsó bejárattal szabad e foglalkozni!? Itt nem ért el a vég. Kesobb belegondolva a mélytorok biztos segített volna de teljes mértékben Pálmára biztam magam.
  • Elszámolás:

    Maga egy extra ez a kislány.
  • Összkép:

    Nagyon kellemesen éreztem magam mellette. Szeretném még meglátogatni és bepótolni az elmaradásokat. A végén megkérdezte hogy miben változzon mit szeretnék máshogyan. Ha még meglátogatom az biztos hogy több időt szeretnék tölteni kölcsönös franciával. Mindenki vigyázzon rá.
Happy Massage