• Amina

  • Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Rendszeres vendék vagyok a kezdetek óta. Már egy ideje whatsapp-on szoktam egyeztetni,. Csak megírom mikor lenne jó, és azonnal vagy 1-2 percen belül már kapom is hogy megoldható vagy mikor megoldható a találka.
    Nagyon gyors, jó és hasznos dolog ez. Csak ezt használom.
  • Megközelítés:

    Corvin negyed, mindenhez közel van. A térről nyílik a bejárat, a pláza bejárata mellett.
  • Helyszín:

    Szép nagy lakás, van két fürdő, szobák. Tisztaság van, sok tus fürdő, szájvíz, friss törölközők. Tökéletesen megfelelő.
  • Lány külseje:

    Amina nem sokat változott az utolsó randink óta, ugyanaz a csodaszép lány, de az izmai kicsit erősebbek lettek, gondolom az edzésnek köszönhetően.
  • Erotikus masszázs:

    Írták itt hozzászólásban, hogy nincs masszázs. Aminánál az van amit kérsz. Ha masszázst szeretnél, akkor az van, és igen jó. Csakhogy, én ezt első alkalommal kértem csak, azóta egyáltalán nem is volt rá idő!:) Ha egy ennyire gyönyörű, odaadó, lelkes lánnyal van, akit nyalhatsz- falhatsz, akkor a masszázs a ranglétra végére vándorol, és rend szerint nincs is rá idő.
  • Levezetés:

    Mint írtam, már nagyon sokszor voltam nála. De történt annyi változás(nem csak a költözés), hogy írjak egy friss beszámolót róla! Az elején felvetődött, hogy akkor mivel nyissunk? Legyen 69, vagy ő kényeztessen, fekve vagy ülve, vagy én nyaljam ki jó alaposan? Itt mindig elgondolkodom a sorrenden, aztán amikor fürdés után, mindketten bent vagyunk, és meztelenül látom, azonnal megoldódik a nagy kérdés. Elkezdem csókolni, nyalogatni, minden részét, végül azt a szép pici puncikáját nyalom-falom, szívom, csókolom, pofozgatom a csiklóját a nyelvemmel. Ez legalább fél órás program. Aminát nehéz elélveztetni, amikor már nyalással sikerül, akkor bele lövelli a számba, azt a finom édes kis punci harmatot. Ezután mindig szétcsókolom. Most a nyali-fali nem érte el a teljes hatását, ekkor szoktunk áttérni vagy a Beccire(Amina vibrije) vagy az ujjazásra, és közben Amina magának is csinálja, így ketten jutunk el a csúcsra. Most ujjazás következett. Amina G pontjának keresése-ingerlése, illetve időszakonkénti megszakítás, annyi időre, hogy jól megnyalogassak az édes kis puncijába, ingerelve még tovább. Így jutott el Amina a csúcsra, és mély, kéjes, hangos élvezéssel ment el. Ezután rend szerint, pár percig megmozdulni sem tud. Ilyenkor nem szabad belenyalni a kis puncijába sem, mert annyira érzékeny neki, hogy már nem bírja. Picit simogattam, cirógattam, csókolgattam, hogy lenyugodjék. De aztán azonnal Ő kerekedett felül. Már nagyon nagy tapasztalata van a szopásban. A cerka már jó ideje állt, mint a cövek, de Amina azonnal torokra vettem, tövig bekapta kezdéskét. Iszonyatos szopásba kezdett, mint a legkomolyabb pornófilmekben. Aztán felváltva olajos kézimunkával(ami szintén nagyon jó, ne úgy képzeljük el mint egy egyszerű farok kiverést, többféle technika, masszírozás, szorítás, váltakozó erősséggel és ritmusokkal megy végig az egészen.) Ez, és a váltakozó szopás, amit már felsőfokon végez, elég gyorsan meghozta az eredményt, és telilőttem a száját. Amina nem kényeskedő fajta, pont annyira perverz(a normál határokon belül) mint én. És ezt is szeretem benne. De nem szabad elfelejteni, hogy tisztelettel, és nagy odafigyeléssel kell bánni vele, akkor ugyanazt kapod vissza!
    Másfél óra úgy el száll, hogy észre sem veszi az ember. Ezért nincsen masszázs rend szerint, de ezek után, kinek is hiányozna?.)
  • Elszámolás:

    A végén szoktam fizetni, megkérdezem mennyi, és kiteszem, nem aprózom.
  • Összkép:

    Mindenképp ajánlani tudom. Sokan járnak hozzá, márcsak azért is, hogy kipróbáljanak egy Kínai lányt, de ha ezt nem is nézzük, a hozzáállása, tapasztalata miatt mindenkinek csak ajánlani tudom. Aki régebben volt már, érdemes elmenni újra, mert azóta csak fejlődött és nagyon nagy élményt tud okozni. Sokáig nem lesz már, így aki teheti, ne hagyja ki! Utána már késő bánat.
Happy Massage