• Ramóna

  • Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Telefonon kerestem kedden az első próbálkozásomra felis vette,megis beszéltünk egy csütörtök 12:00 órai találkát. Megkért hogy 10 óráig üziben erősitsem meg,amit megis tettem.
    11 óra előtt pár perccel épp hogy Pestre értem küldött egy üzit hogy csúszásban van kezdjünk 12:30 kor. Megcsörgettem nem vette fel,fejben gyorsan összekomplikáltam a dolgokat, hogy tutira 11 kor vendége van engem meg megvárakoztat. Hírtelen felindulásból küldtem neki kettő a nemtettszésemet kifejező üzit. Dúltam fúltam hogy több mint 2 órát aútókáztam potyára,megfordultam és elindultam haza felé.
    Megcsörrent a telefonom felveszem...szia Ramóna vagyok kerestél! Azonnal leesett hogy nem picit túl reagáltam a dolgot, elmondta a csúszás okát...címet kértem elindultam hozzá.
    Kezdtem szarul érezni magam a bőrömben az elküldött üzik miatt...gondoltam elolvassa bőven meg lesz a véleménye rólam. ...:)))
  • Megközelítés:

    Autóval érkeztem,navival. Parkolás a ház előtt fizetős.
  • Helyszín:

    Ramóna kéjkuckója egy új építésű társasház sokadik emeletén található, lift az épületben lépcsőzni nem kell.
    A lakás ízlésesen berendezett nappali konyhával,hálóban hatalmas kényelmes ágyikó,beépitett tükrös szekrény. A fürdőszoba patyolat tiszta.....
    Fekete csipkés átlátszó köntösben fogadott....gyönyörű volt.
  • Lány külseje:

    Ramóna egy igazán gyönyörű nő. Nagyon szép arc,gyönyörű haj zuhatag, feszes tenyérbe illő cickók,markolni való kőkemény fenék,csinos formás lábak.Nagyon sportos egy deka felesleg nincs rajta.
    Amikor megláttam leszivesebben azonnal rávetettem volna magam...;))
  • Action:

    A ház elől hívtam a csajszikámat,elmondta a paramétereket be navigált a liftig. A liftben állva vert a veríték,fujtattam mint állat:)))..vajon milyen lesz a fogadtatásom?
    Az ajtóhoz érve vettem egy mély levegőt,kopogtatni akartam de Ramóna megellőzve az ajtó mögé bújva kinyitotta. Beléptem Ramóna bezárta mögöttem. Szerettem volna bemutatkozni de a lány szemei csak úgy szikráztak a felindultságtól :)) Tudtam hogy nem lesz kegyelem...:))) Össze mentem kB.2 centisre...hirtelen csak annyit tudtam kérdezni hogy maradhatok e?
    Ramóna az ellenszenvét egy picit sem tagadva, kőkeményen a képembe vágta hááát nem tudom....itt mégjobban össze mentem kB.1 centisre :)))
    Próbáltam elnézést kérni tőle ,de egy picit sem hatotta meg. Igazi oroszlán hölgyhöz méltóan elkezdett osztani....mondtam neki hogy hányszor kérjek még elnézést,nem ezért jöttem, ha nem szeretné hogy maradjak akkor elmegyek...Erre ő akkor fizessem ki az idejét Hogy gondolod maradni nem maradhatott de fizessek...? Fizetek de akkor maradok....jó de előre kéri! A kétórát leszűkitette másfélre...:)))
    Kicsit se kedvesebben megdobott egy törülközővel. Állam a kádban zuhanyozva azon agyalva mivel tudom kiengesztelni ezt a gyönyörű nőt...hogy a picsába oldjam meg ezt a feladatot?
    Tisztálkodásból visszatérve ő is kért még egy percet fürdőszobába.Megkérdezte vegyen e föl valami sexy fehérneműt, kezében neccharisnya mondtam neki hogy semmit, mèg a harisnyát se...erre ő dacosan
    a harisnyát akkor is felveszem ha tettszik ha nem...:))))
    Beinvitált a hálóba, felém fordult mint valami tündér csavart egyet a haján és konytba rakta,magamhoz húztam megmarkoltam a fenekét a nyakát puszilgattam. Ő is átkarolt egymás szemébe néztünk és elcsattant az első csók. Valami isteni érzés volt!!!
    Ramóna igazi istennőhöz méltóan csókol. Az ágyra fekve folytattuk. Markolva mellét csókoltam istennőmet. Szólt hogy feküdjek a hátamra,mondtam hogy kizárt mert én szeretném kényeztetni,
    Melleit finoman nyalogattam,centiről centire haladva gyönyörű testén a cél a punci felé. Volt még egy utsó próbálkozásom a harisnya levétellel, szerettem volna megkapni a lábikóit.
    Semmi esélyem se volt,simán kaptam egy elutasítást. Ha szeretnéd csináld harisnyát keresztül....inkább kihagytam. Elhelyezkedve formás lábai közé nyalni kezdtem a punciját. Itt még utoljára kieresztette a tüskéit...Direkt hagytam borostásra, végülis semmiből nem tartott volna lehúznom,de mivel az ,,antréd"nem tetszett ezért kapod...:))))
    Az igazat megvallva egy picit sem zavart, nagyon szép fazonra igazított, puncija van gyönyörű csiklóval. Neki estem mint állat szoptam nyaltam ahogy csak tudtam. Ramóna rámszólt hogy finoman ha kérheti. Visszább véve a tempóból a lehető legfinomabban nyaltam a csiklóját...ez az tetszését kifejezve gyönyörű vendéglátóm. Nyaltam figyelve reakcióit,nyögdécselve dicsérte ténykedésem.Nagyon sok ideig nyaltam,már azon agyaltam hogy tutira direkt nem adja meg magát, ezzel büntet....;) Nyalom tovább nem adom fel,fogy a nyálam de akkor sem hagyom abba. Vagy elélvez vagy leállit :))
    Egyszer csak hírtelen megfeszülve kinyomja melleit,aztán felül kezével eltakarja punciját, megint hátra dől aztán hasra fordol nyújtózkodik mint egy macska. Valami nagyon nagy orgazmusa lehetett...Imádom!!!
    Ramóna nem adja könnyen magát,kőkeményen megkellett dolgoznom hogy a csúcsra juttassam....;)))
    Felém fordult a szemembe nézett abban a nézésben benne volt minden....ragyogtak a szemei!
    Sikerült...kiengeszteltem!!!
    Magához térve megkért feküdjek a hátamra,kértem egy csókot és elterültem. Megkérdezte a golyóimat is kényeztetheti e,szóltam hogy kötelező!
    Mit ne mondjak volt már részem életemben bőven fantasztikus francia élményben....de amit Ramónától kaptam az leírhatatlan!. A nyelve úgy járt a farkamon mint valami balerina színpadon, beszopdosta a golyóimat betúrta az arcát nyalta a gátat,vissza a golyókra ,végig nyalva a farkam ,bekapja szopja a makkom ,a kezével masszírozza a golyóimat....Nagyon sokáig kenyeztetett. Megkérdeztem nincs e kedve gumit húzni és meglovagolni...erre ő tökéletes választás. Szájjal felhelyezte az óvszert, szopott még párat a farkamon és belém ült. Kezdetét vette egy páratlan lovaglás. Egyik kezemmel a mellét a másikkal a fenekét markoltam,oda hajolt hozzám és szenvedélyesen csókolt. Hol lassabban hol gyorsabban, tekerte a csípőből ,nagyon oda tette magát. Maximálisan bemutatta mennyire tökéletes szerető. Hosszú ideig szeretkeztünk így.
    Az óvszer káros hatása mentette a magáét,nem bírtam elélvezni. Megkértem fejezzük be másképp, le pattant a nyeregből újból szopni kezdett, a gumit kértem vegye le és úgy csinálja. Jó jó de nem élvezhetek a szájába..ok.
    Benyálaztam az ujjam és úgy szerettem volna közben izgatni a csiklóját. Abba hagyta a szopást papír tőrlőt fogott,szárazra törölte az ujjam és kedvesen közölte velem nem kell oda a nyálad elég nedves a puncim.;)) Farkam újból a szájában, verte kézzel a nyelve hegyével nyalta makkom. Kezdtem nagyon durván felizgulni .Megkértem a lehető legszebben, hogy csókoljon és kézzel vigyen a csúcsra. Rám nézett egyre jobban tetszel nekem. Felém hajolt megcsókolt ,szánk összeforrt. Szenvedélyesen csókoltuk egymást. Ramóna nem szimplán verte a farkam ,különböző erővel és teknikával. Teljesen rámhangolódva figyelte a reakcióim, egész testel remegve ,vadul csókoltam....hangosan nyögve élveztem el!
    Valami frenetikus érzés volt ahogy gyönyörű istennő a csúcsra juttatot. Totálisan szétperegtem még hosszú percek múlva sem voltam teljesen képben. Ramóna letisztogatott, kaptam egy fincsi csókot kiment a nappaliba felvette a fekete csipkés köntösét és vissza tért hozzám. Beszélgettünk picit puszilgattam kezeit közben. Megbeszéltük a következő randi idejét zuhanyozni mentem. Felöltöztem érzékeny búcsút vettem tőle és távoztam.
  • Elszámolás:

    Semmi extrát nem kértem...így is elvoltam kényeztetve;))
  • Összkép:

    Annak ellenére hogy amilyen szarul indult ez a találkánk.... fantasztikus együttlét kerekedett ki belőle!.:))
    Ramóna is szóvá tette és te még itt akartál hagyni...;))
    Egy különleges élménnyel lettem gazdagabb...imádom Ramónát!
Happy Massage