• Zsófi gyógymasszőr

  • Beküldte:
  • Zsófi gyógymasszőr reagálása

    Kedves Dr X! Ez volt a minimum a reszemrol amit tehettem . Kerem az elso miatt a bocsanatod! Latom sikerult kiengeszteljelek , orommel tolt el! Maskor is sajnos elofordul nem irom be forgalom van nem merek visszacsorgetni egy bizonyos ido utan … ami ertheto… veletlen asszony venné fel ajjajaajjj! A 10
    Kerem ideiglenes volt ,átmeneti. Ujra veglegesen a 14 kerben vagyok az en is “megszokott”
    Vilagomban parkolasi lehetoseggel egyedul! Koszonom hogy megbocsátottál ez erény! Millio puszi es orulok neked

  • Egyeztetés:

    Telefonon elsőre sikerült elérnem és másnapra megbeszéltük az időpontot. Fontos megjegyeznem, hogy már volt egy megbeszélt időpont de épp nem vette fel a telefont (meg is írtam egy beszémolóban) és felajánlotta, hogy egy ingyen látogatásra elmehetek. Hihetetlen hozzáállás, ilyen még nem volt (olyan volt, hogy nem vették fel a telefont a megbeszélt időpontban, de azt, hogy kártérítenek ingyen látogatással, még soha).
  • Megközelítés:

    Parkolás sok a környéken, de nem ingyenes. 6-os villamos pár perc sétára van onnan.
  • Helyszín:

    Lakás ápolt, átlagos, bár kicsit meleg volt, épp nem ment a légkondi. Fürdőszoba szokásos felszereléssel, szájvíz, törölkoző, tusfürdő, ..ami kell ilyenkor.
  • Lány külseje:

    Nos, képekről nem tudnám felismerni. Arca úgy is ki van takarva, teste mintha kicsit teltebb lenne mint amilyen a képeken. De szép nőies formája van. Kiemelten tetszetek a szép formás cicik. Nagyon közvetlen, csendtörő személy, ami jól jön ilyenkor.
  • Erotikus masszázs:

    Mivel ez az ígért ingyen kényeztetés volt, masszázsra nem került sor. Nos a honlap kéri, hogy még 24 karaktert írjak ide, pedig ahogy már írtam, masszázsra nem került sor.
  • Levezetés:

    Zuhanyzás után ágyra rendelt és elkezdett franciázni. Sokat váltogatja a technikát, eleinte nem is jött be annyira, de nagyon gyorsan rátalált a megfelelő "mélységre" és ritmusra. Csak közölni kell vele ami tetszik és gond nélkül csinálja. Felajánlotta, a prosztatamasszázst, na ettől már zavarba is kerülem. Még nem részesültem ilyesmiben soha. Azt sem tudtam, mit kell csinálnom, de eligazított és mondta, hogy szóljak amikor közelítek a végéhez és kezdi.
    A franciás technikát annyira váltogatta, hogy amikor rátalált a megfelelő ütemre, annyira gyorsan elmentem, hogy hiába szoltam, mire felvette a gumit és sikosítótt, már szájában is landoltam. Nem kapkodott, szépen megvárta, hogy befejezzem és ment ki öblíteni egyet. Így a prosztatamasszázs elmaradt, de nem vagyok biztos, hogy annyira kell az nekem :-)
    Nos, elsőre nem mondanám, hogy minden tökéletes volt, de pont olyan személy, ahova érdemes visszamenni, mert nagyon is tud alkalmazkodni a véndég igényeihez. Közben látom, hogy átment egy másik kerületbe, amit nagyon sajnálok.
  • Elszámolás:

    Ahogy már említettem, ez egy kártérítéses látogatás volt, ennek ellenére szerettem volna 10 rózsaszállat hagyni, borravalóként, DE NEM FOGADTA EL. Ragaszkodott hozzá, hogy ez egy teljesen ajándéknélküli látogatás, pedig én is akaratos voltam. Ilyen hozzáállást még nem láttam. Nagyon sajnálom, hogy átment a 10. kerületbe.
  • Összkép:

    Összbenyomásként, élmény mondjuk, hogy átlagos volt, de ez nagyon jónak számít első alkalomra. Nagyon alkalmazkodó hölgy és keresi/tanulja mi kell a vendégnek. Teljesen pozitív élményekkel távoztam, ami a kényeztetést, az elszámolást és a vendéghez való hozzáállást illeti.
Happy Massage