• Timike

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Itt a beszamolok.com-on találtam. Telefonon hívtam, egyből felvette, tudott hozzám alkalmazkodni, a nekem alkalmas időpontot egyből elfogadta. Vele beszéltem.
  • Megközelítés:

    5. kerület, belváros, szerintem a parkolás problémás, bkv-val és gyalog mentem. Először csak utcanevet kaptam, a házszámot csak akkor, amikor már az utcában voltam. Várnom nem kellett.
  • Helyszín:

    Lakás, tetthely fürdőszoba állapota jó, többen rendelnek benne, ezért a fürdőszoba használatnál figyelni kell a többi makktársra... Sokféle tusfürdő van, törököző jó, szájvíz van.
  • Lány külseje:

    Képeknek megfelelő, szép, formás, extrém alacsony lány, nagy cicikkel. Háziruhában fogadott, ami nem volt túl szexi...
  • Action:

    Kedvesen fogadott, bemutatkozás, a rózsacsokrot előre elkérte, adott törölközőt, mondta, hogy vetkőzzek meztelenre, úgy menjek a fűrdőszobába. A biztonság kedvéért megkérdeztem, nem vagyok-e ellenszenves, tudunk-e majd csókolózni. A válasz: nem, minden rendben van. Fürdés után jól indultak a dolgok, felállt az ágyra a magasságkülönbség miatt, ölelkeztünk, csókolóztunk. Lefektett az ágyra, kicsit franciázott, utána én nyaltam sokáig, aminek váratlanul és hirtelen véget vetett. Gumit húzott barátomra és szemből szeretkeztünk, Timike a hátán feküdt, én nem akartam ráfeküdni a magasságkülönbség miatt, függőleges felsőtesttel toltam neki. Itt úgy éreztem, hogy nem okoz neki örömöt a dolog, inkább csak tűrte. Ezután a hangulat romlani kezdett, többször figyelmeztetett az időre (volt még bőven), és hogy állítólag 10 percig fürödtem, ez nem tett jót a potenciámnak, próbálkoztunk hátulról, de nem jött össze, a kedvem is elment az egésztől, amikor még azt is mondta, hogy a fenekét nem szabad simogatni. Feküdtem az ágyon, kézi befejezést javasolt, én szerettem volna NFVSZ-t lenyeléssel, ami az adatlapján alapként volt feltüntetve, és a leírásban is utalt rá, hogy milyen szívesen csinálja. Na erre semmiképpen nem volt hajlandó, csak gumival, mert túl szőrős vagyok ott.
    -Az elején, amikor kérdeztem, hogy minden oké, miért nem mondtad?
    -Nem néztelek meg.
    Ezt mondvacsinált kifogásnak éreztem, a komromisszum az volt, hogy verjem ki én, a mellére.
    -De ne fröcskölj össze mindent!
    Gyors tisztálkodás, majd léptem, örültem, hogy kint vagyok...
  • Elszámolás:

    Kérdeztem vannak-e extrái: nincsenek. Ami az adatlapján alapként volt feltüntetve, nem vállalta, ezért nem éreztem korrektnek. Válaszában meg fogja magyarázni, hogy miért én vagyok a hibás, amit csak azért nem hiszek el, mert más lányoknál szerencsére működik a dolog...
  • Összkép:

    Utólag úgy érzem, nem örömmel csinálja, amit csinál, hanem kényszerűségből. Nekem nagy csalódás volt, nem éreztem jól magam a társaságában.
Happy Massage