• Happy Sophie

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Online foglaltam időpontot Sophie-hoz. Hamar megvoltak az e-mailek és minden flottul ment.
  • Megközelítés:

    BKK-val és autóval jól megközelíthető. Előbbinél metrópótló, busz és troli igénybevétele ajánlott; míg utóbbival a parkolás könnyen megoldható, de fizetős. Időközben Lime roller parkolóhely is létesült kb. 20 méterre a háztól.
  • Helyszín:

    A jól ismert Happy szalon.. 3 szoba ahol masszázs folyik valamint két fürdő. Egyik kádas másik zuhanyzós. A középső szobában és az utóbbi fürdőben töltöttem el huzamosabb időt. A szoba és a fürdő is tiszta. A törölköző és jó nedvszívó a kilépő pedig száraz.
  • Lány külseje:

    Sophie még mindig ugyanaz a fiatal lány helyes arccal és tenyérbeillő cicikkel. Lapos has és kecses lábak társulnak hozzá. Kissé flúgosnak írják az oldalukon, ami a kisugárzásán időnként meglátszik. Fekete top-tanga kombóban nyitott ajtót.
  • Erotikus masszázs:

    Megérkezésemkor puszival üdvözöltük egymádt és a cipőm levétele után bevezetett a szobába. Itt egyből"letámadott/nekem esett". Ez abból állt, hogy szorosan átölelt, amit mem igen tudtunk hamar abbahagyni. Miután kiölelkeztük magunkat akkor elkezdtem leöltözni. Sophie ellenőrizte a fürdőt és én mehettem tusolni. Lemostam az út porát és visszatértem a szobába. Sophie fél perccel később visszatért és amíg zenét keresett addig én mögé léptem és előre nyúlva kezdtem simogatni a testét. Utána hasra feküdtem a tatamin. Ő levette a topot magáról és utána a lábaimat kezdte masszírozni. A bokáimtól indult és mindkét lábamat átsimította. Sophie nem szokott gyúrós mozdulatokat alkalmazni. Mikor a derekamnál járt, akkor többször is benyúlt a lábam közé. Ez újdonság volt, mert korábban ő ilyet nem csinált. Jött a hátam megdolgozása és végül a varázsszó: megfordulhatsz
  • Levezetés:

    Itt lekerült a tanga én pedig felültem. Jöttek a puszik először az arcára majd a két fülcimpára és utána a mellbimbókra. Ezt kérte, hogy ismételjem meg, de annyira izgatott voltam, hogy kicsit hevesen láttam neki és diszkréten jelezte; hogy vegyek vissza a tempóból. Jött a hanyatt fekvés és a csúszka. Keresztbe csúszkált rajtam és én a hátát meg a popsiját fogdostam. Jött a lingam és itt a ciciket markolásztam. Eléggé fel voltam spannolva, mert hamar eljutatott a végkifejlethez. Picit rövidnek érződött ez a rész, mert miután kifújtam magam felajánlotta a szerepcserét. A lábaira kérte a masszázst. Hasra feküdt és én mögé telepedtem, majd átsimítottam a lábait. Utána fölé helyezkedtem és végigpuszilgattam a hátát, ami tetszett neki. Újabb tusolás következett és ő addig rendbe rakta a szobát. Felvettem a gönceinet és utána rendeztem a csokrot. Kaptam egy frissítőt és utána a cipőimet is visszahúztam. Búcsúpuszik és ölelés végül tipli.
  • Elszámolás:

    A végén rendeztük. Nyilvános adat az oldalukon és még mindig nem változott. Teljesen megéri
  • Összkép:

    Szerintem egy újabb szintre emeltük az ismeretségünket, mert ismét egy igazán egyedi szeánszt ejtettünk meg. Szerintem még mindig megvan a varázs, amit ő hordoz magában.
Happy Massage