• Noi

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Már régóta szemeztem a hirdetésével , hétvégén pont Pestre kellett mennem és szabadidőm is volt ( erről később ) . Pénteken hívtam , már a hangja is szimpatikus volt , a lényegre tértünk a telefonban , árak , lehetőségek , helyszín ... és szombatra adott is időpontot.
  • Megközelítés:

    Sajnos önhibámon kívűl késtem ( a város nagy része le volt zárva , autómentes nap) . Szerencsére tolerálta . A ház könnyen megközelíthető busszal , kocsival úgyszintén . A lépcsőház kicsit trükkös, de a következő látogatáskor biztos nem fogok eltévedni. Noémi kedvesen navigált , türelmesen megvárt .
  • Helyszín:

    Szép új építésű ház , fürdő tágas , a masszázsszoba szintén kulturált tiszta igényes . A magyarázkodásom után végre azt éreztem : MEGÉRKEZTEM . jó helyen vagyok.
  • Lány külseje:

    Noémi maximálisan megfelelt a vágyaimnak . Egy igazi NŐ . Természetes szépség , kerek fenék , kemény mellek . Egy sportos testhez feszülő ruhában fogadott .Épp olyan mint a képeken . Már bánom , hogy nem kerestem hamarabb .
  • Erotikus masszázs:

    Régóta vártam egy csinos masszőzre aki természetes szépség , aki tud és szeret masszírozni . Egy nagyon alapos mindenre kiterjedő sportmasszázst kaptam . Először hason feküdtem , minden porcikámat alaposan átgyúrta , vádli , fenék , hát . Ha csak sportmasszázs lenne akkor sem csalódtam volna benne . Az alapos hátmasszázs után oldalra fordított , és jól megnyújtott . Majd Megfordultam és a hátamon fekve folytatta a testem "átdolgozását" újra a vádli combok , mellkas , kéz masszirozása jött . Itt már ujra és ujra "ágaskodtam" a kellemes érintésétől , a látványától . Néha a farkamhoz nyúlt , és pajkosan megérintette... Mikor végzett velem előröl , áttörölt , majd kiment kezet mosni .
  • Levezetés:

    Amint visszajött , a belső combokat , és a farkam masszirozta , majd újra comb/farok , herék ... nem is tudom milyen sorrendben , de ha leirnám biztos egy szép vers lenne jó ritmusban . Itt lecsuktam a szemem , bár ne tettem volna , mert lemaradtam a pillanatrol , mikor bekapta , vagy puszilta , és közben masszirozta az ágaskodó szerszámom . Felejtehetetlen élmény egy érett NŐ pajkos mosollyal kényeztet , erre nyitottam ki a szemem . Ameddig tudtam tartottam magam , majd "beterítettem " a kezét . Nem jött zavarba , szépen letörölte magát , és engem . Noémi egy igazi kincs . Lehet hogy más többet ad , vagy ifjabb , de Ő egy igazi NŐ és mellette szerintem mindenki férfinak érezheti magát .
  • Elszámolás:

    Annyi amennyit megbeszéltünk , a program elején adtam oda .
  • Összkép:

    Biztos visszamegyek még . Még most is szégyenlem magam a késésért . Végülis odafele is "eltévedtem" , és a helyszinen is" elvesztem" Noémi azt hiszem egy új törzsvendéget talált .
Happy Massage