• Blanche

  • Beküldte:
  • Blanche reagálása

    Kedvesem !

    Ne menj előttem ,lehet ,hogy nem tudlak követni. Ne gyere mögöttem ,lehet, hogy nem tudlak vezetni , gyere mellettem és légy a barátom - nekem most ez a néhány sor jutott eszembe kedves írásodról .
    Mi már annyi mindenről beszélgettünk egy kávé mellett, hogy lehetne egy új szlogenem is :egy kávé Blanche-al 😇 . Ismersz már elég jól, hogy tudd , engem igazán csakis az intelligens férfiak tudnak lázba hozni, imádok veled beszélgetni is -szerintem az első pillanattól kezdve megvolt az a bizonyos összhang minden téren. Tudod ,hogy mennyire érzékeny Nő vagyok és ezt soha nem hagyod figyelmen kívül az ágyban,továbbá 1000 köszönet ,hogy tisztelettel Uriemberként viselkedsz minden alkalommal ✌️👍
    Valóban igaz ,hogy nem erőltetem a pókerarcot és a nézésem mindent(meg a csípős ringása is 😄 ) elárul-na , de hogy ágyra is tudok vele parancsolni ,ezt a tulajdonságom lehet hogy kiaknázom jobban (most ,hogy így belegondolok nem is rossz ötlet 😉 ,jó, hogy megjegyezted) .
    Ha vmit kérnék tőled ,az elsősorban az lenne ,hogy ne változz meg -oly kevés jó ,lelkiismeretes ,igazi Férfi van már ,hogy egy igazi KINCSNEK számítasz ebben a "fura" világban 🤗
    Ne haragudj ,hogy ennyi idő elteltével reagálok ,de ..(teljesen igazad van ,ha azt gondolod ,hogy nincs de ! )
    Nagyon köszönöm dicsérő soraid ,a többit meg úgyis megbeszéljük majd egy kávé , részemről meg egy tea mellett ☕️ négyszemközt...
    Imádat meg sok ölelés 😘😘😘😘😘
    Csókol Blanche !

  • Egyeztetés:

    Blanche-sal most is telefonon egyeztettem napokkal előbb. Elsőre felvette mert próbáltam olyan időpontban hívni, mikor Neki a legalkalmasabb. Időpont vonatkozásban is teljesen rugalmas.
  • Megközelítés:

    Kocsival mentem cím már ismerős és kicsivel hamarabb menten, hogy biztos találjak parkoló helye. Hiába a címe a full belváros mindig találok parkoló helyet, pedig a járművemet nem ide találták ki. A parkolás fizetős, ha fizetsz érte. GPS oda visz, cím eltéveszthetetlen.
  • Helyszín:

    Lakása a maga a mennyország számomra! Nagyon tetszik minden részlete. Ízléses, összegondolt és jól kitalált. Abszolút higiénia uralkodik minden szegletében. Fürdő patyolat, rengeteg tusfürdő, közte a piros kedvencem és ami az extra férfi intim tusfürdő. Törölköző nagy és természetesen illatos. Az ágy nekem nagyon kényelmes. Egy szóval a lakás :Pazar !
  • Lány külseje:

    Szívem Hölgye mindig csinos vár. Most világos barna(drapp), testhez simuló ruhában fogadott, ami kiemeli csodálatos alkatát. Én bevallom , nem tudok betelni vele. Mindene tetszik! De még hogy! Nagyon!
    Fantasztikus vörös hajzuhatag, csillogó szempár és elegancia a köbön. A mozdulatok, a járás, mit egy Királynőé. Már akkor levett a lábamról. Ááá, hülye vagyok már régen.
  • Action:

    Érkezés után vízzel kínált , én átadtam a szerény kis ajándékaimat, majd beszélgettünk egy jót. Rövidesen mentem a "patikába", vagyis a fürdőbe. Fürdés és szájvíz használat után visszatérésemkor megijedtem, mert nem láttam csodálatom személyét az ágyon. Beljebb lépve kikerekedett a szemem ! Blanche a pultnál állt egy fekete szexis fehérnemű szettbe. Csodálatos, gyönyörű, kecses , tiniket meghazudtoló testétől elaléltam . Nem lehet leírni milyen SZÉP volt. Mellé osontam és csókolóztunk. Úgy csókol ahogy senki! Végig simítottam formás alakját, mese szép fehér bőrét, majd első körben megszabadítottam melltartójától. Újabb csókok , újabb simítások és a slim bugyi is lekerült.
    Kölcsönösen az ágy vittük egymás, majd a combjai közé kértem magam szavak nélkül. Finoman, érzékenyem érintettem csodálatos punciját. Megzavarodok tőle oly szép! Simítottam izmos hasát (mert ez a kedvencem), csodálatos melleit. Úgy érzem jól tevékenykedtem, mert újra megéltem csúcsra jutását.
    Majd ágyra parancsolt a nézésével. ( Mert azt Tud.) Csókolóztunk hosszan, érintettük egymást. Nagyon felizgatott, majd védelem felhelyezése után meglovagolt. Napi stressz miatt (és hajlott korom miatt is ) nem voltam a toppon. De amit Ő művelt vele azt leírni nem lehet. Úgy vitt végül a csúcsra lovaglóban , hogy percekig nem tértem magamhoz. Eszméletlen volt! Fantasztikus a szex Vele!
    Blanche-hoz illő babás tisztogatás után, nagyon jót beszélgettünk. Olyan beszélgető Társ, aki intelligens, okos, normális érték ítélete van a világról! E mellett egy eszméletlen jó NŐŐŐ !
    Majd megmasszírozott és nem kímélt. Olykor voltak fájdalmak, de az a jó ezután hetekig nem fájnak a lábaim. Nagyon ügyes masszőz !
    Elmentünk külön- külön tusolni majd újra összegabalyodtunk. Csók hegyek, érintése, majd újra a csúcsra juttatott , de oly finoman az ajkaival, hogy teljesen kész voltam. Erőt merítettem és én fúrtam magam a lábai közé. Finom erotika a jellemző az együttlétünkre és én ennek megfelelően viselkedtem. Csodálatos testét végig érintettem. Kelyhét a legfinomabban csókoltam, melynek az lett az eredménye, hogy újra láthattam , érezhettem és hallhattam orgazmusát, ami az eddigiekhez képest picit hangosabb volt. Annyira csodálatos volt, hogy azt leírni nem lehet!
  • Elszámolás:

    Ő MAGA AZ EXTRA ! Ez tény ! Feltenni azt a kérdést hogy korrekt-e ? Nincs Nála normálisabb, aranyosabb.
  • Összkép:

    Mint midig most is a távozás volt a legnehezebb! Én bevallom nem csak a szexért megyek hozzá, hanem azért a csodálatos fogadtatásért, a Lényéért, a pozitív gondolkodásáért, a céltudatosságáért és ami nekem példa a fegyelmezettségéért.
    Remélem hogy még fogad máskor is imádatom Hölgye!
    Köszönöm mindent Blanche!!!!!
Happy Massage