• Berni

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Bernit most telefonon hívtam, hogy tisztázzunk egy pár dolgot és hogy kiderüljön szükségünk van-e a arra, hogy ismét találkozzunk.
    Nekem voltak kétségeim, aminek a legutóbbi találkozásunk alatt ért kellemetlen érzések voltak a fő okai. A telefonba megszólalt a kellemes, érzéki hang majd a kulturált, értelmes válaszok pillanatok alatt eloszlatták a kételyeket és meggyőztek, hogy ismét a kezei közé kell hogy kerüjek.
    ,
  • Megközelítés:

    A helyszin nem változott. 2. kerület legforgalmasabb környéke, kiválló közösségi közlekedéssel. Én ismét ezt válsztottam, kocsit egy csomópontnál letettem és felugrottam egy villamosra, ami pont a szalon előtt tesz le. A parkolás egyébként kifejezetten hektikus és kiszámíthatatlan.
  • Helyszín:

    A rendelő egy földszinti szalon, öt másodpercre a lépcsőházba jutás után már Berninél vagyok. A lakás több helységes, van fogadó és "kezelő" szoba, amik célszerűen és praktikusan vannak kialakítva. A higiénia maximális, fürdőszobába tusoló zuhanyfüggönnyel ellátva.Tusfürdők és szájvíz bekészítve, törölköző férfi méret, jó nedvszívó.
  • Lány külseje:

    Berni most elegáns megjelenéssel fogadott, fekete szűk ruha, elöl végig cipzár mellközépig felhúzva. Sportosan csajos, formás alkat szerencsés genetika.
    Szőke hosszú haj, kellemes hullámok, finom izléses smink, kivételes, különleges szemek, mély pillantások. Visszafogott, inteligens mosoly, erős kiegyensúlyozott megjelenés.
    Az egész nő egyedi és különleges jelenség számomra.
  • Erotikus masszázs:

    A masszázs a zuhany után az erre kijelölt helységben történik, aminek ajtajában Berni vár. Ez az alkalom a finom elegancia jegyében zajlik, így érzem mikor meglátom a fekete csipke eggyüttesben, amihez csipke combfix is tartozik. Nem beszélünk sokat, van valami kellemes feszültség a levegőben. A törölközővel a derekamon sétálok el lassan Berni mellett eközben végig szemkontaktusban vagyunk, majd elhelyezkedem a masszázságyon. Egy kellemes spirituális zene szól, így már biztosan tudom Berni egy mélyebb hangualátban van, szerencse hogy pont erre van szükségem. Ahogy elhelyezkedem az ágyon Berni betakargat egy másik törölközővel, amit aztán lábrésznél felhajt a hátamra. Először olaj nélkül végig simítja a combomat, ez az első gyengéd érintés mint egy áramcsapásként éri az idegrendszerem, megnöveli a pulzusom, aztán hirtelen megnyugtat és lelassít. Ez a hullámvasút, amit a legelső találkozásunkor éreztem és ami mindig visszacsábít hozzá. Elkezdődik a szakszerű és érzeki, hol gyengédebb, hol határozzott és erősebb masszázs . A lábak végeztével a törölköző a hátamról átkerül a lábakra, Berni közelségével lassan bensőségesebbé vállik a foglalkozás. Először itt is olaj nélkül lassan simítja, gyengéden a Trapéztól a rombuszon át a teljes hátizomzatot, majd a deréknál kezdi az erőteljesebb fogásokat.
    Néha hangos sóhajok formájában adok hangot testem elégedettségének, ezt Berni szereti és mondja is "szeretem, ahogy átéled"
    Halad felfelé a háton, majd lapockák kezelése közben a fejemhez álva folytatja. Szól a zene, kellemes nem bántó, meleg fényekben pillantom meg Bernit, mikor néha felpillantok, ahogy a zenével egybeforrva adja át a pozitív energiáit és tölti fel velük testem minden idegsejtjét. Lassan fordulhatok és érzem ismét közeledik valami megismételhetetlen, különleges élmény.
  • Levezetés:

    Lassan fordulok, ahogy az izmaim kezdenek éledezni a hosszú mozdulatlanság után. Berni vízzel kínál, amit most nem kérek, ő ellenben igen, ezért kicsit magamra hagy én pedig türelmesen várom őt ülve a masszpadon. Felmehetnék előre a galériára, de azt a pár másodpercet, amíg előttem sétál a lépcsőn azt semmiért sem hagynám ki. Így vonulunk fel, előttem Berni az ízlésesen formás, finom vonalakkal rendelkező, hibátlan bőrű női popsi tulajdonosa és én, az addigra maximálisan életre keltett férfiasságom társaságában. Itt fent is hallani a kellemes, lentről szóló dallamokat és a meghitt fényekben jól láthatom Berni természetesen szép, tökéletes vonásait és szemének tiszta csillogását, mikor tekintetünk összefonódik. Hanyatt dobom magam a tatamin, tudom hogy ő így szereti előszőr felmérni a "prédát". Mellettem fekszik lazán, a könyökén támaszkodik miközben a szabad kezével végig simít egészen a homlokomtól, a nyakamon keresztül, a hasamon át az ágyékomig. Melleinek gyönyörű és izgató esése van ebben a pózban, ahogy teste is áramvonalas és íves ebben a vadító oldalfekvésben. Várom az elégedett sóhajt, ami egy jelzés hogy minden rendben velem és itt, most lesz egy "kis" kaland. Közelebb húzódik, egyik lábát rámteszi úgy hogy a combja a golyókat támasztja. "Tökéletes" vagy súgja a fülembe, újjaival lefelé simít a hasamon, majd miközben belecsókol a nyakamba rámarkol a farkamra. Én sóhajtok egy nagyot, Berni egy kéjeset nyög a fülembe, majd elégedetten dícséri a szerszámot és lecsúszik hozzá, közelebbről ismerkednek egy kicsit, majd bekeni olajjal és rám fekszik. Először lassú, majd heves aktust imitál, finoman nyögdécsel a fülembe, nyüszít mint valami kis védtelen áldozat. Egyre jobban szorítom, ahogy közeledik a vég, majd érkezik a robbanás a popóra. Berni rajtam fekszik még, kapok finom csókokat és símogatást. Ez a gyengédség, egy kis időre megint elrepít egy másik dimenzióba, ahol ugyan így fekszünk, de más körülmények között. Aztán gyorsan észbe kapok, hogy ez a történet "ennyi" és nem lehet több. Megtörölget, lefut zenét frissít, még kicsit beszélgetünk őszintén, erről a testek "játékáról" ahogy ő nevezi. Tudja, hogy veszélyes, mert néha az érzelmek is belekeverednek, ezért csak azzal játsza akiben biztos hogy nem sérül, de van hogy ez nem mindig sikerül.
  • Elszámolás:

    Érkezésemkor a fogadóhelység pultjára helyezem az ajándékom egy kis meglepetés kíséretében. A rózsák mennyisége a bővebb infoban is megtalálhatóak, amik úgy láttam a napokban változtak, tehát az általam megadott mennyiség lehet, hogy eltér az aktuálistól.
  • Összkép:

    Berninek sok szép és sok "fájdalmas" élményt is köszönhetek. Ami az utóbbit illeti, egyedül az én hibámból adódóan történt és érzelmi jellegű, nem fizikai. Mondjuk úgy, hogy az én helyzetemben egy kicsit mást jelent a "Ne várj többet, mint amit adhatok" felhívás. A lényeg, ha egy izgalmas játékra vágysz és megfelelsz egy pár kritériumnak, akkor szuper élményekben lehet részed, de azt egy percre se feledd, hogy nem te vagy a játékmester!
Happy Massage