• Mária

  • Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
  • Beküldte:
  • Mária reagálása

    Micsoda meglepetés újra! :))) Hálásan köszönöm a megtisztelő szavakat. Hatalmas öröm mindig a számomra, amikor születik egy újabb visszajelzés, hiszen egyáltalán nem számítottam rá, hogy erotikamentes masszőrként is kapok majd tőletek - nem is akármilyen - élménybeszámolót. :)))

    Várlak nagyon sok szeretettel a következőkben is, remélem mielőbb találkozunk újra! :)))

    Ölellek,
    Mária

  • Egyeztetés:

    Többször is kerestem délelőtt, de megérte kitartónak lenni. Délután már elértem. Ő kezeli a telefont (nincs "telefonos szolgálat"), mivel a saját munkáját osztja be, biztos, hogy vele beszélsz. Kedves hang, gyors egyeztetés. Masszázsról, időpontról, címről és bejutásról. Másodjára már visszajelzett, hogy mikor hívhatom.
  • Megközelítés:

    Szent István körúthoz, Margit-hídhoz közeli, így nem egyszerű azon az oldalon (XIII.) parkolni. BKV jó alternatíva. Címet könnyű megtalálni. Bejutás egyszerű.
  • Helyszín:

    A helyszín egy stúdió, ahol a masszázs szoba a folyosó végén van, szemben a fürdővel. Bejáratnál vendégpapucs. Szoba praktikus és hangulatos, egy masszázsággyal. Fürdő kulturált. Tusfürdő fanok vigyék a sajátjukat magukkal, mert abból csak kétféle van: Ennyi is bőven elegendő volt.
  • Lány külseje:

    Képeknek teljesen megfelelő. Kedves, szép lány. Kb 10 éve voltam nála utoljára, de ugyanaz a kisugárzása - első gondolatom: megölelném, de tudom, hogy most ez nem arról szól. Zavarban is voltam. Vonz és titokzatos, nem is tudom megfogalmazni. Mintha az elmúlt évek alatt semmit sem változott volna. Laza, könnyű világos együttes volt rajta. Aki a cicababákat szereti (műmell, műszáj, műhaj), az ne hozzá menjen. Mara természetes, a raszta hajával, a ragyogó szemével, mosolyával. Ez az egész körbelengi őt.
  • Erotikus masszázs:

    Első alkalommal agykikapcs volt a cél másfél órában. Másodjára már komolyabb egészségügyi probléma megoldására mentem két órára (beállt a nyakam, hátam). A masszázsán érezni a tudást, tapasztalatot. A masszázságy profi szerkezet, megfelelő szélességgel, terhelhetőséggel. Hasra vágtam magam, fej a lyukba, kéz a kapaszkodóba, szem lecsuk. Kaptam lepedőket, amiket folyamatosan igazgat a masszázsterület függvényében. Először a lepedős masszázs (izmok kitapintása) volt. Majd lábtól az olajos masszázs. Először lágyabban, ismerkedősen, kilazítósan, utána különösen a problémás részeknél erősebben. Nem szeretem, ha szétszednek, de a szükség nagy úr. Nem gyömöszölt, nyomott, könyökölt ész nélkül, hanem figyelve a kezét: kitapintott, méricskélt, leválasztott, elsimított, szóval igazi masszázs volt. Emellett folyamatosan éreztem az energiaáramlást. Lehet, hogy ebben a saját energiáim is benne voltak, de valami furcsa bizsergés is volt végig bennem. Megmasszírozta a lábam, combomat is rendesen, fenekem, derekam, hátam, nyakam, tarkóm, majd jött a fordulás. Na itt már éreztem, hogy beleszédültem az eddigiekbe. Utána láb (beleértve a combot is), kar, mellkas és meglepetésemre a hasam is sorra került. Itt már teljesen elvesztem. Azt hiszem ezt hívják tantrikus élménynek. Olyan energiákat kaptam, amit teljesen bebódítottak. A masszázs végeztével szükségem is volt arra a pár percre, hogy magamhoz térjek. Igazából nem is voltam teljesen magamnál, de legalább mozogni képes voltam. A fürdésnél koncentrálnom kellett, nehogy eldőljek.
  • Levezetés:

    Ezen az oldalon szokásos kényeztetésről nem beszélhetünk, de Mara varázsa kétszer is különleges, megmagyarázhatatlan élményt adott. Azt hiszem nagy szerencséje, hogy nem pár száz évvel ezelőtt született, mert akkor könnyen máglyán végezhette volna.
  • Elszámolás:

    Az adatlapjának megfelelő összegeket fizettem. Nincs extra költség.
  • Összkép:

    Szédelegve, de az eredeti nyak-és hátfájás nélkül távoztam - azaz hátfájás volt még egy napig, de az csak a kezelés nyoma volt a csomók kisimításától. Egyszerre kaptam szakszerű, alapos masszázst (tényleg tud és akar masszírozni), plusz energiát és élményt. Azóta is bogarászom a naptáramat, mikor mehetnék ismét hozzá.
Happy Massage