• Bia

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Szemeztem Bia adatlapjával, majd az esemény napján döntöttem úgy, hogy megpróbálok időpontot kérni hozzá aznap estére. Telefonon elértem, még kaptam egy helyet, elmondása szerint én voltam az utolsó, mivel másnap utazott el.
  • Megközelítés:

    XIII. kerület, mint ahogyan írva is van, körútról első, forgalmas utca, kevés parkolási lehetőséggel, egy-két utcával odébb sikerült helyet találni.
  • Helyszín:

    Lakás tiszta, fürdő szintén, káddal (ebben majdnem sikerült elvágódnom kimászás közepette :D ), egyébként választék rendben, bár nem drogériába ment az emberfia. Fogkefe, szájvíz odakészítve, mivel a csók is meg van jelölve. A lakásban egyedül van, főként egy nagy nappali, és külön az eseménynek szánt résszel.
  • Lány külseje:

    Bia egy miniruhában fogadott, mely nem sokkal ért a popó alá, ezt egy magassarkúval megspékelve. Így már szinte velem egymagas volt. Első blikkre utcán utánafordulós lány, aki tudja, mi a divat, és hogyan kell egy pasi szemét és agyát elcsábítani.
  • Action:

    Lakásba belépve cipő le, pusziváltás, majd pedig egy flakon víz kíséretében néhány perc ismerkedés, beszélgetés. Ezután irány fürdeni. Mikor kijöttem, a törölközőt magam köré tekerve, elindultam megkeresni Biát. Ekkor már a ruha nélkül várt, felsőtestén csupán valami sportmelltartó szerűség volt. Feltérdeltünk az ágyra, s hogy kicsit ráhangolódjunk, simogatni kezdtük egymást, és puszikat varázsolni a másik testére, valamint beindult a tipi-tapi is. Ekkor éreztem, hogy valóban jó helyre sikerült érkeznem. Miután lekerültek a még fenn maradt fehérneműk, Bia lejjebb csúszott, és a szájába vett. Ezután én is próbáltam egy kis kölcsönösséget csempészni a dologba. Bár számomra közepes erősséggel habzsoltam, azt mondta, ő túl érzékeny, és sokkal gyengébben csináljam, ennek eleget tettem.
    Ezután gumit húztunk, ő pedig rámült lovaglóban. Csodás volt, ahogy ez a test vonaglik rajtam. Nem csak az, ahogy a műszeren siklik, hanem a szemeimnek a látvány, valamint a kezeimnek ezen formás test letapogatása. Ezután kértem, cseréljünk pózt. Oldalt feküdtünk egymás mellett, ő előttem, így tettem be hátulról. A lábait összezártam, hogy még szűkebb legyen a puncija, reszelés közben pedig a formás lábait simogattam. Próbáltam szex közben csókokat lopni, azt viszont érdemben nem sikerült, inkább pici nyelves puszikat, vagy a teljes szimpátia hiánya miatt, vagy pedig, mert ő ilyen típus, a nyelvcsaták itt most elmaradtak.
    Amire rájöttem, és hangsúlyt is adott, miközben kérdeztem, melyik a kedvenc pózok számára, hogy nem szereti azt, ami számára kényelmetlen.
    Ekkor mondtam, váltsunk a szerintem sokak által egyik legkedveltebb pózba, a kutyusba... Elém térdelt, bepucsított... Itt már biztosan tudtam, nem hogy jó helyre éreztem, hanem az a kerek, formás fenék, ami elém tárult, az többet jelent ennél. Természetesen nem várattam sokáig üresen, hamar beraktam... először finomabban, aztán egyre gyorsabban löktem. Néha maximális sebességgel toltam, mert nem bírtam ki, hogy ne tosszam meg úgy ezt a lányt, amennyire csak tudom. Ilyenkor a heréim szépen csattogtak a combján, belőle pedig a kellő, de visszafogott hanghatást kiváltva. Mikor picit lassítottam pihenőképp, illetve az üzemi hőmérséklet megtartásra törekedve, nehogy túlmelegedjen a rendszer, olyankor ő is mozgott, de jeleztem, ma én leszek az irányító. Egyszerűen a feneke miatt megunhatatlan volt ez a póz.
    Utána hasra fektettem, s ugyanúgy hátulról még néhány percig dolgoztam rajta. No ugye vannak olyan nők, akár otthon is, akiknek könyörögni kell, hogy egy kicsit tolják ki, emeljék meg a csípőjüket, hogy odaférjünk rendesen a barlanghoz... Itt semmit nem kellett szólni. Bia úgy tolta fel 45 fokba a fenekét, hogy nem volt kérdés, sem kérés, csak az örömmosoly...
    Ezután jeleztem, hogy szerintem nem sokára lejár az időnk, így szeretném, ha befejezné, azonban azt gumi nélkül tegyük, mert szeretném látni a testén az este eredményét. Mellétérdeltem, ő pedig szájjal-kézzel igyekezett még szebbé varázsolni az estém. Nos ez meg is történt pár percen belül, a melleire.
    Ezután papír mindenkinek, törölgetés, még dumcsi kint a nappaliban öltözés után. Kiderült, hogy van egy beteg cicája, erről sokat beszéltünk, és hogy mindketten nagyon szeretünk utazni.
  • Elszámolás:

    Extrákat nem kértem, én azt gondolom, elsőre elégséges az alap csomag is.
    Amit fontosnak tartok megemlíteni, érkezéskor az asztalra helyeztem a borítékot, hogy ne tűnjön túl udvariatlannak, ha csak a pénzt teszem le. Ebben előre el volt helyezve az összeg. Mikor lifteztem lefelé a lépcsőházban, egyszer csak csörög a telefonom, hogy nincs meg a pénz, csak a töredéke... Mondtam, máris megyek vissza, s tisztázzuk a dolgot. Visszatértem a lakásba, kissé itt éreztem Bia részéről a feszültséget ekkor. Igyekeztem kimagyarázni a szinte lehetetlent, hogy higgye el, megvolt, és nyilván azért jöttem vissza, mert nem becsapni szerettem volna. Ekkor fél szemmel rá figyelve, fél szemmel pedig a táskámban kotorászva, az egyik fakkban megtaláltam két darab tízest... kihúztam, mutattam neki... a szégyenérzet teljes volt, ő próbált nyugtatni, puszikat adni. Ez azonban tanulság... akár másnak is.
  • Összkép:

    Minden ember számára legalább egyszer élete folyamán ki kell próbálnia milyen egy ilyen élmény. A végét leszámítva az eltöltött idő fenomenális volt egy értelmes, határozott lánnyal.
Happy Massage