• Molly & Amina

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Molly számát hívtam egyeztetés végett, amit gyorsan fel is vett valamelyik hölgy a szalonból, az is lehet hogy ő maga, nem tudom. De lényegtelen is, korrekt tájékoztatást kaptam a lehetőségekről, illetve hogy Aminával közösen miket lehet malackodni, ha Molly a harmadik kiszemelt. Szerencsére bő a repertoár, amin persze nem lepődtem meg Aminát ismerve, csak Molly volt kérdéses számomra, mivel őt még nem ismertem csak futólag bemutatkozva. Pár nappal későbbre volt csak mindkettejüknek két szabad órája, úgyhogy azt be is foglaltam.
  • Megközelítés:

    A Corvin sétányon található a találkahely, egy párszor már írtam róla Amina beszámolóiban, úgyhogy most nem szaporítom. Tömeggel 3 vagy 4/6, kocsival Corvin mélygarázs, majd át a plázán.
  • Helyszín:

    A lakás maga is sokszor be lett már mutatva, röviden tömören tökéletes randihelyszín, minden szép, modern, igényes és tiszta. Passzol a lányok nívójához. Habár jobban belegondolva Aminához egy nagyon durván puccos luxus villa illene igazán, de a lényeg hogy teljesen jó ez a helyszín is.
  • Lány külseje:

    Molly egy gyönyörű, kecses, vékony és fiatal leányzó, azt hiszem illik rá a modell alkat kifejezés. Gyönyörű barna bőr az egész testén, bársonyosan sima és fincsi illatos. Szuper jó kerek popsi, hosszú lábak, testének arányaihoz tökéletesen passzoló méretű és alakú mellek, melyek nagyon kellemes tapintásúak mind ruganyosságra, mind selymességre. Nem túl nagyok, de szuperjó őket taperolni, markolászni. Arca is nagyon rendben van, nem egzotikus mint Amina, de igéző szemeivel szerintem sokaknak beleillene az álomnő kategóriába. Haja a képekkel ellentétben most épp barna. Ajkai fincsi puhák, és nem rest használni is őket, akár csókról, akár franciáról van szó. Ahogy a nyelvével se szégyenlősködik, ficánkol az rendesen, minden zugban ahol kell. 😃 Puncija pont olyan amilyet elképzel az ember egy ilyen párductestű nőstény ragadozó esetén: fincsi és dús nagyajkak, közülük kikandikáló nedves és illatozó kisajkak. Nekem személy szerint nem ez a forma a kedvencem, de isteni finom és villámgyorsan nedvesedik értő kezek és nyelvek hatására, az illata pedig mennyei... Röviden úgy jellemezném hogy egy vad kiscica, aki bukik a kolbászra. 😄

    Aminát azt hiszem nem kell már külön bemutatni, olvassátok el a róla írt beszámolóimat. Röviden azoknak akik nem akarnak átkattintani: egy igazi kínai angyal. Nem tudom az ottani kultúrkörben mi az angyal megfelelője, vagy hogy van-e egyáltalán, de ha van akkor Aminát minden bizonnyal ott is annak tartanák akik ismerik. A megfelelő korokban ő lehetett volna a legszebb, legkeresettebb gésa. Bár azt hiszem azok Japánban voltak, de csak volt kínai megfelelőjük is. Egy a lényeg, ha bejönnek a kínai csajok, akkor Aminát kötelező kipróbálni! Ja, mondjuk amúgy is... 😅
  • Erotikus masszázs:

    A randi végén került csak sor egy nagyon rövid levezető masszázsra, mert előtte bizony elhuncutkodtuk az időt. 😃 Ügyesen haladtak végig a lányok a kezeikkel a testemen, Amina a vállaimtól indult lefelé, míg Molly a bokámtól felfelé. Nagyjából a derekamnál találkoztak össze, ahol elidőztek kicsit, egyszerre véve kezelésbe két oldalról a fenekemet, derekamat és a hátamat is. Aztán haladtak tovább, mígnem mindketten elértek testem túlsó végéhez a kiinduláshoz képest. Kellemes, de nem egy igazi Amina féle masszázs volt most ez, arra nem lett volna már idő. De levezetésnek abszolút jó volt, Mollyn is érezhető volt hogy bizony ügyes, alighanem egyedül is tudott volna prezentálni egy egészen jó kezelést.
  • Levezetés:

    Érkezés és némi csevely után elmentem zuhanyozni, majd rövidesen csatlakozott hozzám Amina is. Nem volt megbeszélve, meg szokott néha lepni ezzel. Ilyenkor mindig jó alaposan meg kell neki mossam a ciciket, a kerek popóját, és természetesen a puncit is. Közben ő a farkamat mossa meg igen alaposan, lassú dugattyúzó mozdulatokkal, míg hosszasan csókolózunk... Szóval nem volt gyors a fürdés, na! 😅 Közben Molly már alig bírhatott magával, ugyanis visszaérkezésünkkor épp hanyatt fekve széttett lábakkal izgatta nedves kis punciját. Őrült jó volt erre a látványra belépni a szobába!

    Nem akartam őt sokáig váratni, ezért odatérdeltem a puncijához a matracon, testére kábé merőlegesen elhelyezkedve, és belekóstoltam a kehelybe. Hmmm de fincsi a mindenségit neki! Nyaltam-faltam, majd egyszercsak megéreztem hogy kezével a combom környékén matat. Minden bizonnyal a cerkát akarja nekem hegyezni, gondoltam, úgyhogy kicsit közelebb toltam az alfelemet hozzá, hogy elérjen. Marokra is kapta rögtön, majd pajzán hangsúllyal megjegyezte hogy hmm, milyen kemény máris, csak nem rosszalkodtunk Aminával a zuhany alatt? Na most lebuktunk basszus! 😂 Amina eközben szintén hanyatt dőlt szétdobott lábakkal a matracon, úgy hogy puncija szemközt legyen Mollyéval. Így a fejem két fincsi illatos punci közé került, jobbra is balra is, a kutyaúristenit neki, ez mekkora kéjenc pozitúra már! Gondolom világos hogy alig győztem kapkodni a fejem jobbra-balra a két vadító, illatos és nedves punus között...

    Ellefetyelgettem a két nedves pina között egy ideig, de aztán Amina közölte hogy mostmár faszt akar a szájába de sürgősen. Nem volt ellenemre, de közben nem akartam messzire engedni a számtól a két fincsi pinust, úgyhogy kieszeltem egy pózt megoldásként. Na jó, igazából pornóban láttam, és ki akartam már próbálni egy ideje. Egyszerűnek hangzik, de az egyikük számára nem az: Aminával elfeküdtünk 69-ben, Molly pedig a fejem két oldalára tett lábakkal terpeszben leguggolt, popsiját rátette Amina popsijára, félig-meddig mintha ráülne, de úgy helyezkedve meg tekerve a csípőjét, hogy lehetőleg mindkét puncihoz odaférjek. Azt a látványt, te jó isten! 😋 Persze igazából ahhoz hogy tényleg mindkét pinába bele tudjak nyalni, kellett nekem is nyújtózkodni, helyezkedni, de isteni volt! Főleg ahogy közben Amina bánt a cerkával... azt hittem percek alatt kivégez. Mollynak viszont nagyon kényelmetlen volt érthető módon, de igyekezett tartani magát ameddig csak bírta. Aztán cseréltek, hogy ő is szopjon végre már egy kicsit, ami szintén isteni volt, ügyesen, változatosan nyalogatta, szopogatta, kézzel is verte közben és a golyókat se hagyta szárazon. Közben Amina se bírta tartani ezt a pózt sokáig, úgyhogy egyszer csak hátrább tolva Molly popsiját, guggolva beleült az arcomba és úgy nyalatta tovább magát, közben mindkét kezemet rátette a cicikre, hogy markolásszam.

    Szuper volt ez a pajzánkodás, de mostmár egyszerre akartam szopatni a két csajt, ezért felkeltem, és megkértem őket hogy négykézláb az egyik tükör felé pucsítva kezdjenek el csókolózni. Én pedig egy kis mozizást követően szép lassan betoltam közéjük a farkam, amin egyik csaj se lepődött meg, folytatták ugyan úgy a csókot csak mostmár a makkom is ott volt az ajkaik között. Lefetyeltek rajta egy ideig, aztán elkezdték hosszában végignyalni, én pedig néhány oda-vissza nyalizást követően kicsit szorosabban összetoltam a farkamon a fejüket, és elkezdtem ki-be dugattyúzni az ajkaik között. Fantasztikusan kéjes hangokat adott ki a két csaj miközben egyre gyorsabb tempóban kufircoltam szájaikat. A látvány se volt semmi a tükörben, a két csodásan kerek popsi és a vadító puncik ahogy enyhén kibuggyannak a szorosan összezárt lábak ellenére...

    Nem sok kellett hogy elélvezzek, de Mollynál sajnos nincs szájba élvezés, márpedig így bizony ő is könnyen kaphatott volna a cuccból. Ezért javasoltam hogy tartsunk pár perc szünetet, és kértem egy kis vizet mert kezdtem kiszáradni. Alig pihegtem egy kicsit, mikor Amina úgy döntött hogy mostmár ideje folytatni, ezért befeküdt fejjel a lábaim közé mivel épp terpeszben térdeltem a matracon, és elkezdte előbb kézzel verni a dákót hogy visszakeményedjen, majd ajkai közé véve a makkomat szó szerint beleverni a farkamat a saját szájába. Tudja a kis dög hogy imádom! 😄 Én pedig kapva az alkalmon ráfeküdtem hogy nyalhassam közben finom kis illatozó punciját. Molly is odajött, majd hanyatt fekve ő is az orrom alá dugta bársonyos nagyajkú pináját, úgyhogy nem volt mese, felváltva nyaltam és ujjaztam a két pinust. Mind a négy nagyajkat egyesével a számba véve jól megszopogattam, mennyei volt ez a pajzán menü! 😅 Közben Molly cickóit is jól megtaperoltam, meggyurmáztam amennyire tudtam, de ebben a pózban nem értem el őket rendesen.

    Ezért hát inkább hanyatt fekve megkértem hogy üljön a számra szemből, így puncit, cicit, popsit egyaránt elérem rendesen ahogy épp akarom, kényelmesen. Nem tétovázott, szépen az arcomba nyomta a pinust, és körkörös csípőmozdulatokkal jól összepuncizta kb az egész arcomat. Közben igyekeztem minél jobban megcsöcsörészni, amit ő is élvezett ám, szereti ha markolgatják rajta amit lehet. Amina ezalatt mindkét combomba jól beledörzsölte a puncit, kéjes sóhajok és nyögések közepette. Olyan vadul csinálta, hogy esküszöm azon járt az agyam, hogy ez a csaj meg akar engem lovagolni basszus... De ehelyett inkább torokra vette a faszt és kőkeményen megmélytorkozta vele saját magát, csak úgy csattogott a homloka a hasamon, olyan durván tövig levette minden egyes ütemnél. Őrült jó volt ahogy gyakorlatilag mintha szextárgyként használná a testem, hogy kielégítse magát. Azt hittem hogy közben biztosan vadul ujjazza magát, de kiderült hogy lófüttyöt, előcsempészett valamikor valahonnan egy méretes vibrit, és azt tövig feltolva magának élvezkedett a kis perverz dög. Csak én meg nem hallottam a rezgő hangot, úgy belefelejtkeztem Molly puncijába.

    Egyre csak fokozódott a fülledt pajzán élvezet, pattanásig feszültek az idegek, és végül a két csajszi alig 10-20 másodperc különbséggel akkorát élvezett hogy azt tuti hallotta mindenki aki még a lakásban volt akkor... Különösen Amina tudja hallatni a hangját, de Molly se fogta vissza magát, kieresztette amit kellett. Én meg csapdába estem a két aléltan rám boruló női test puhán rám nehezedő pille súlya alatt. Ugyanis együtt sincsenek szerintem olyan súlyban mint én egymagam. Azért ha szabadulni próbáltam volna idő előtt, szerintem nem hagyták volna. 😃

    Hát ez is ritka bakker, hogy mindkét csajnak sikerül kielégülni egy páros randin, nemhogy még előbb megvannak mint én. Kellett nekik egy kis idő lenyugodni, de aztán rámvetették magukat, és nem hagytak szabadulni amíg el nem élvezek. Nem volt már azért olyan nehéz dolguk, mert alaposan felkorbácsolt a két csodás női test orgazmusának testközelből való átélése. Molly elhelyezkedett rajtam 69-ben, és elkezdte Amina szájába verni a farkam, miközben szopogatta a zacsit. Amina pedig érzékien szívogatta, nyelvével cirógatta a makkom, mígnem egy erőteljes robbanással telelőttem a száját. Azt mondták utólag hogy vagy 5-6 percig csak feküdtem mozdulatlanul, mire magamhoz tértem és visszatért belém az erő. Nem tudom, mert nekem közben megállt az idő...
  • Elszámolás:

    Utólag rendeztük a piszkos anyagiakat, mivel Aminának már régi törzsvendége vagyok. Ha csak Mollyhoz jövök akkor biztosan előre fizetés van, mert ez itt a policy a szalonban, de azzal sincs semmi gond szerintem, nagyon korrekt élményt kap itt az ember. A megadott ajándékba extraként csók volt mindkét lánnyal, és szájbaélvezés Aminával. Nekem nagyon megérte, de efelől már előzetesen se volt semmi kétségem, Aminával sose csalódok.
  • Összkép:

    Szuper hogy Mollyt is megismerhettem alaposabban, no és persze hogy testének minden fincsi zegzugát is felfedezhettem. Kár lett volna kihagyni ezt a párost, bár kezdem azt hinni hogy Aminával teljesen mindegy ki a harmadik, csak jó lehet. Ám Mollyval szemben ez így igazságtalan kijelentés, úgyhogy hozzá kell tennem: teljesen biztosra veszem hogy Mollyval kettesben is szuper jó lenne egy randi, sőt, talán hármasban is bármelyik másik itteni csajjal. Talán utána is járok majd. 😄 Igaz, ha már itt jár az ember, Aminát vétek kihagyni...
Happy Massage