• Amina

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Aminára önmagában is kiváncsi voltam a multkori talink óta, sokat járt a fejemben. Nagyon egyedi, egyedülálló lány az oldalon, ritkább mint a néger lányok és hát a természete, egyénisége se semmi! Ezúttal nem vtr történt az egyeztetés, csak felhívtam és kértem egy nagyon esti időpontot, simán megkaptam.
  • Megközelítés:

    Metróval a Semmelweis Klinikákig, utána séta a Corvin Plázáig, lényegében ugyanaz mint multkor még a várakozás is. Egyedül az időpont különbözött, ezúttal a késői este 22:00 volt a nyerő kezdési időpont.
  • Helyszín:

    Új építésű többemeletes épület komplexum, a sokadik emeletre lifttel mentem. Mivel új építésű nehéz lenne hibát találni, állag rendben, a berendezés is stílusos mind a szobában, mind oda fele menet. Apropó odafele menet most volt alkalmam nézelődni, több szoba is van, tehát több lány is, de nem találkoztam össze soha senkivel. Most egy másik szobába mentünk, a szemköztibe a multkorihoz képest. Ez is nagyon tágas szoba, a bejárati ajtaja felett láttam a klimát, szoba közepén a tatamit, két oldalt meg tükröket. Egy nagy kanapé is volt a tatami közelében és főszerepet kapott. Tiszta szerencse hogy ebbe a szobába jöttünk. A fürdőszoba mindennel felszerelt, van szájvíz és tusfürdő. Most a kisebbik tusoló jutott nekem.
  • Lány külseje:

    A képek őt ábrázolják, szép hosszú fekete haja van, mely szép kerek arccal párosul. Ezúttal nem a vadságot éreztem rajta, teljesen más hangulattal és kisugárzással találkoztam. Mosolygósabb, kedvesebb lánnyal, akiből eltűnt a vadság, most szelidebb volt, már azt hittem van egy ikertestvére és megtréfáltak, de pár beszélgetés után kiderült ez Ő! Olyan dolgokat tudott a beszélgetésünkből amit csak ő tudhat. Mellei formásak, feszesek és még mindig szereti ha foglalkoznak velük. Nagyon szexi ruciba rejtette magát,de nem ez volt rajta a multkor. Ez most piros volt. Erotikus ruhatára bővült combfixxel szerencsére és az is piros. A kezein gyönyörű, igényes körmöket láttam újfent, erre is nagyon ad.
  • Erotikus masszázs:

    Mint ismerősök üdvözöljük egymást, ezúttal bent a tatamin csókolózunk, közben Amina mondja hozott különböző italkülönlegességeket, csak nekem, van japán különlegesség közte, vagy 30.000 Ft-os, mondja a nevét is de már nem emlékszem, ezek alkoholos italok, nem bontjuk fel mert nem iszom alkoholt meg Amina sem igazán, viszont figyelmessége jól esik. Mivel az orál későbbre van tolva, dugás meg nincs így nem felejtek el puncit nyalni, nem a szokásos lesz, nem 69, hanem én fekszem, Amina meg hátulról beleül, beleguggol fölöttem a számba, szép puncija van, jó szűk. Na ujjazást elfelejtettem, azt nem tudom van-e, viszonylag hamar átvezettük a talinkat a következő fejezetbe.
  • Levezetés:

    És hogy lett főszereplő a Helyszín -nél említett kanapé? Egyszerű, arra ültem és Amina ott részesített francia tudása legjavából. Ő javasolta a kanapét, naná hogy tetszett az ötlete! Kanapé orál indul, miután leültem, Amina törülközőtt vett elő és a kanapé és a tatami közé helyezte és rátérdelt, lábai a tatamin voltak. Szépen közeledett felém, farkam már a kezében volt, közel jött szájával is de nem azonnal kapta be, kiélvezte hogy játszik a farkammal és velem is, pár centire megállt és az egy kézből két kéz lett, először a húzómozdulatok közepette egyik keze hüvelykujjával kalap alatti részt nyomkodja, majd beveti másik hüvelykujját is, szája pár centire, izgató szinte bármikor élvezhetnék, de elhatározom erős leszek legyen bármilyen gyilkos a keze és technikás, a nyomópontok ellenére is kitartok, mindkét lehetőséggel a szájában szeretnék elélvezni és nem úgy hogy kitátja, bár látványos lenne az is, de érezni szeretném a száját a farkam körül, így a kézi előjáték hamarosan befejeződik, nem kellett semmit se szólnom ezügyben, csak élveznem a műsort, Amina egyszer csak szájával bevette, majd kivette és látványosan megnyalta és azt mondta nagyon bejön neki a farkam, az ilyet szereti / :)))) /. Pár nyelvvel nyalás után az utolsónál nyálat is láttam hogy folyat le a nyelvéről farkam felső részére, majd újra bekapta, tényleg játszott velem. Ezután már nem eresztett, végig a szájában voltam, egészen az elélvezésemig. Egyre mélyebbre haladt az eltüntetésemben, fokozatosan haladt, nem történt mélytorok, de ezt nem is kértem. Tökéletes volt így is, hosszan művelte ezt, majd jeleztem élvezek láttam pillantásával leokézta, farkam a szájában szorítja közben és megtörténik, élvezem. Nem köpi ki azonnal, a szájában tart még egy darabig, nézni is szuper mindezt szemből, ahogy ott térdel előttem és én meg letekintek rá. Itt nincs tükör mert az tatami fókuszú, de nem is kell, ezt szemből jő látni így! Majd köpés tisztogatás, szünet és...
    Második kör! Ez az. Aminánál a 1,5 órában lehetséges, megengedett a két kör, többet a házszabályuk nem enged. A második kör hasonlóan zajlik mint az első kör, annyi különbséggel hogy kimaradt a kézis előjáték, Amina azonnal szájába vett, meg ez már sokkal rövidebb ideig is tartott, de a kanapés pozíció ugyanaz. A fenti leírást tudnám kb ismételni, nagy eltérés nincs, és ugyanúgy Amina szájába élveztem ahogy elterveztem.
    Ha ilyen kanapés-térdelős orált akar valaki, telóban olyan szobát kell kérni ahol van kanapé. A multkori szobában én eskü hogy nem láttam hogy lenne, ezért gondolom azt hogy nincs mindegyikben. Most nagyon jól jött ki a lépés, véletlenül igaz,de egy kanapés szobában voltunk. Vagy nem is volt véletlen??? Viszont hatalmas élmény volt ez az orál így. Fő a változatosság.
  • Elszámolás:

    Hogy most az elején vagy a végén tettem-e le, nem emlékszem, sajnos nem azonnal álltam neki a beszit megírni és több minden összefolyik emlékeimben, hülyeséget viszont nem akarok leírni. Az Amina-élmény is elhalványította ezt a jelentéktelen tényezőt. Ami viszont fontos és lényegesebb: nem változott, ugyanazt tettem le, az extrák is ugyanazok voltak: csók, szájbaélvezés és 1,5 óra, lentebb megadom.
  • Összkép:

    Végre álltam a szavam: " Ezzel együtt bármelyiküket szívesen megnézném külön-külön mire képes". Amina tett rám a multkor nagyobb hatást, így vele kezdtem. Új oldaláról ismertem meg, eddig ilyet róla nem olvastam: a barátnő feelinget. Eddig mindenki a vadságával jött és én is multkor azt tapasztaltam, de most meg ezt. Felejthetetlenre értékelem a barátnő feeling miatt meg a mögé tett kedvességért kiemelve az itallal kínálós, vendéget mindenek fölé helyezős részt, az a megkülönböztetés nagyon jól esett, még ha nem is iszok alkoholt, de ezt nem tudhatta, a gesztus volt gyönyörű. Szóval felejthetetlen.
Happy Massage