• PetraBogi

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Bogival (így mutatkozott be nekem) még nagyon régen, az első váltása idején beszéltünk először telefonon - akkor még kicsit tartózkodó volt és nem volt szikra közöttünk, így nem is kerestem újra.

    Most viszont Szenderosz MT beszije alapján újra telefont ragadtam, sok csörgés után pedig egy teljesen jó kedélyű, kedves, nyitott lány fogadott.
    Megbeszéltük a részleteket - pl. hogy nála sok dolog azért extra, mert ha nincs olyan hangulatban, nem fogadja el a pénzt és játssza meg magát; inkább akkor az alap vállalásait nyújtja magas színvonalon.

    Számomra ez nagyon szimpatikus vonás, úgyhogy átszerveztem kicsit a napjaim és VTR-en fejeztem be az egyeztetést. Délután visszaigazolta a másnap délutáni időpontot, a reggeli órákban válaszolt kérdésemre a megerősítés és a helyszínre bejutást illetően, szóval flottul ment minden.
  • Megközelítés:

    Én BKV-val mentem, tekintve, hogy a tetthely közel van Újbuda-központhoz és a fonódó villamos meg a 4-es vili és metró megállójához is. Ez igen jó, tekintve, hogy aznap baromi nagy eső esett, így sikerült is elázni rendesen. VTR-en a cím pontosan van megadva, de a bejutáshoz kellett egy kis segítséget kérnem. Új építésű ingatlan, szerintem elég fura "főkapuval". A bejutásnál Bogi nagyon kedvesen kapukódot diktált, amit nem árt megjegyezni, mert egyszer nem elég beütni.

    Parkolásról nem tudok nyilatkozni, de én valószínűleg a közeli plázában keresnék helyet és sétálnék.
  • Helyszín:

    Maga az épület újnak mondható, ennek minden előnyével és hátrányával: lift van, lépcsőház is (én ezt vettem igénybe, mert hamarabb odaértem, mint lifttel), a lakásig elérve a nyitott gangon lehet nézelődni és keresni az egyforma ajtókon a megfelelő számozást.
    Belül aztán már helyre áll a világ rendje, aranyos kis lakás, eltévedni sem igen lehet benne.
    Fontos: cipőt azonnal illik levenni - erre vendéglátóm is figyelmeztet. Egy egész normális méretű fürdőszobán át jutunk el a lányszobába, én egy dominánsan rózsaszín ágyneműsben jártam. A ruháknak egy kis fotel van, én inkább a földre pakoltam, mert mindenem vizes volt.

    Szép nagy ágy van nagyon süppedős matraccal, ami néha trükkös lehet, főleg ha a szélén beleütközöl az ágykeretbe. Én megúsztam kellemetlenség nélkül. Az ággyal szemben hatalmas tükrös szekrény, nagyon jól lehet mozizni benne és oldalt is van egy tükörcsík, ha az a panoráma szebb lenne. Két verzió van: hangulatfények vagy villanyfény - én utóbbit kértem, mert teljesen látni szerettem volna Bogit.

    A fürdőben zuhanykabin vár többféle tusfürdővel, szép nagy és puha törölközővel, szájvízzel, miegyébbel. Nekem plusz pont volt, hogy tényleg nem kellett nézelődni meg semmi, rögtön a szobából nyílt.

    Szerintem a mellettünk lévő szobában barátnő lehetett, vagy a tévé ment női hanggal, nem tudom, de nem is zavart.
  • Lány külseje:

    Bogi képei nem csalnak, aki átnézi őket és tetszik a látvány, nyugodtan menjen - élőben sokkal több a mosoly és kedvesség, nagyon kellemes tónusú hangja és egészen finom illata van a hölgynek. Aki látja az arcos képeit is, hát azok a szemek a valóságban is olyan szép kékek, engem elvarázsoltak. Fogadóruhája egy kis rózsaszín szaténköntös volt derékon megkötve, később kiderült, hogy alatta bizony nem viselt semmit.
    Testén sok-sok apró tetoválás borítja, én jól elvoltam azzal, hogy mind a csodás női testet, mind a rá rajzolt Lutra-albumot elnézegettem.

    Cicijei szerintem nagyobbak, mint amit a képek sugallanak, szép halvány színű bimbókkal, amik közeledésemre jól reagáltak. Feneke nekem pont a nem nagy, viszont formás és kellően rugalmas kategóriába tartozik, jó volt megfogni, megmarkolni a gerezdeket.

    Puncija mint a képeken, szabályos borotvált babapunci, ami izgalom hatására egy kicsit kipirul és ha elég időt szánunk rá és gazdája is szimpatikusnak talál, meghálálja a gondoskodást. Viszont már-már szűzlányosan szűk és érzékeny is, úgyhogy Boginak megvannak a szabályai arra, miként érintkezhetünk vele. Ezek nem extrém vagy bonyolult dolgok, de nem is rugalmas szabályok - lásd lentebb.
  • Action:

    Érkezésem után kézfogás, puszi, majd átadtam kedvenc(nek írt) édességét, elrejtve benne a rózsákat - és mivel a bejáratban már szimpatikusak voltunk egymásnak, egy kis meglepetést is a stresszes időkre. Ez utóbbinak nagyon örült, én begyűjtöttem még egy puszit és törölközővel a kezemben zuhanyozni indultam, míg ő kiörömködte magát. Búcsúzóul még biztatott, hogy használjak nyugodtan mindent a fürdőben, nekem van direkt kirakva. (Szóval a higiénia tényleg fontos számára, de nem kórosan.)

    Tisztán és illatosan visszatérve megbeszéltük, hogy ő azt szereti, ha a férfi vágyai teljesülnek, úgyhogy irányítsak inkább én. Leültem az ágyra, kibontottam a köntösét és akkor láttam, hogy a korábbi bemutatkozásában szereplő tejfehér bőr bizony nem költői kép volt, a legmarkánsabb szín az egész testén a vörös haja és a gyönyörű kék szeme volt. Halvány rózsaszín bimbók, halvány rózsaszín punci és popsilyuk, mind-mind önmagában is elég lenne, hogy a nyálelválasztásom beinduljon. Kis simogatás és puszik (ennél több éreztem, hogy nem is lesz) után kértem, hogy hadd ízlelhessem meg. Telhetetlenségemben nehéz volt eldönteni, hogy mit is tegyek, úgyhogy rákérdeztem, hogy pettinghez vagy inkább jóni-masszázshoz volna-e kedve? Utóbbit nem ismerte, így azt választotta és én kiélvezhettem testének simogatását és finom bőrének tapintását.
    Kisvártatva síkosításként némi nyálat engedtem a kezemre és elkezdtem ujjaimmal puncijának felfedezését. Megbeszéltük, hogy nem a háttérzene ütemét követem (valami közepes tempójú dallam szólt, ne kérdezd, nem ismerem), hanem lassan és finoman ismerkedünk.

    Ez elég jól is ment, de sok reakciót nem váltott ki Bogiból - egészen addig, míg a harmadik nedvesítésnél a feneke fölé hajolva közvetlenül nem csorgattam nyálat a puncijára, hogy a tempót tartani tudjam. "Jaj, ezt ne!" - hangzott el és Bogi kedvesen, de határozottan megkért, hogy inkább a síkosítót használjam, ő maga pedig megtörölte az addigra már kellően vérbő szeméremajkait. Hát jó, gondoltam, akkor itt minden, ami nyál az nem kívánatos, tartsuk tiszteletben a kérést. Viszont 1-2 percen belül éreztem, hogy a varázs már megtört és inkább helyet cseréltünk és én kértem egy natúr franciát Bogitól. Lábam közé kuporodva, szemből kezdett nagyon lágyan kényeztetni, közben gondosan úgy fordulva, hogy a nagyszekrény tükrében és oldalt is jól láthassak mindent - még a haját is magától félrevonta a képből! Nagyon kellemes, nagyon lágy cumizásban volt részem, bár ez nem annyira az én műfajom, de ezt nagyon élveztem. Azon a héten már nem először éreztem úgy, mintha tini lennék és Bogi lenne az első szerelmem. A kis tündér egy idő után még kéz nélkül és néhány (számára) mélyebb bólintással is fűszerezte a műsort.

    Éreztem, hogy már elég kemény vagyok, de még nem nyalakodtam eleget, így kértem a kölcsönösséget egy jó 69 formájában - Bogi kicsit aggódott a méretkülönbség miatt, de végül nem okozott gondot a dolog. Lelkemben kis rőzsedalokkal, ajkamon és nyelvemen Bogi csodálatos kis puncijával, orrom előtt halvány rózsaszín popsilyukával, kezemben fenekének gerezdjeivel és farkamon bársonyos ajkaival haladtam a beteljesülés felé.
    Én viszont nem így akartam végezni, úgyhogy gumit kértem - amiből az általam hozottak helyett a Bogi által kedvelt került fel (még az elején jelezte, hogy egy bizonyos típustól nem lesz irritációja, ezt tiszteletben tartottam a nyálas "fiaskó" után, bár én utálom azt a márkát a vastagsága miatt). Bogi ekkor jelezte, hogy hát ő nagy méretet nem vállal, úgyhogy kicsit dilemmába van velem - mire biztosítottam, hogy még soha nem ért az a vád, hogy nagy lenne a méretem. "De vastag és hát szeretnék vigyázni magamra odalent, hogy a jövőben is minden rendben legyen." Ezt persze megértettem és biztosítottuk egymást, hogy nem lesz gond, óvatosak leszünk. A VV és a velem egyidős nem igazán jöttek ki jól egymással, de a látvány és a gyakorlat miatt még reméltem, hogy ha punci közelébe kerülnek, megemberelik magukat. Pár húzás után igyekeztem volna befelé, de ekkor partnernőm jelezte, hogy ő igazítani szeretne a gumin, biztos ami tuti.

    Itt azért már tudtam, hogy ebből nem lesz behatolás, úgyhogy a pulóverből garbóvá változtatott gumit elfogadva kértem, hogy húzódjon ki az ágy szélére, kicsit kényeztetném még a viszkozitás meg a saját hangulatom fokozása érdekében, közben kézzel is biztatva magam. Jó, de akkor inkább vegyem le ezt a gumit, nehogy száraz legyen és kidörzsölődjön, mert ő erre nagyon odafigyel - és kaptam is azonnal egy új bontatlan csomagot. Oké drágám, legyen így - tényleg bakker, mint az első szex idején tiniként.
    Saját szórakoztatásomra megkértem, hogy akkor már viszont kézzel irányítsa kicsit a fejemet legyen szíves, hogy ne csak nekem legyen jó - ez viszont meglepően jó húzás volt, így már éreztem tőle némi valódi reakciót is, így aztán közösen gyorsan újra hadrendbe állítottuk a farkam és jöhetett a második kör a gumival. A műszer itt is kezdte megmakacsolni magát - szinte semmit nem éreztem - de azért finoman sikerült misszionáriusba keveredve betenni...

    ... és hát itt elakadt mindkettőn szava, pont úgy, mint az első szeretkezésnél. Tényleg olyan érzés volt, mint ahogy az első szűz partneremre visszaemlékszem - elképesztően szűk, még a vastag gumifalon keresztül is szinte éreztem, ahogy egybeforrunk és mintha középen elválaszthatatlanokká válnánk. Bogit szorosan magamhoz ölelve, karomat a tarkója alá téve húztam magamhoz, míg ő kezét (azt hiszem) a derekamra téve, lábaival átkulcsolva húzott magába és - nem túlzok - éreztem, ahogy minden rezdülésével igyekszik átadni magát nekem. Még a fülébe súgtam, hogy ha nem lenne rajtam ez a vastag gumi, már elsültem volna, aztán már csak pusziltuk és simogattuk egymást szeretkezés közben. Végül hatalmasat lőttem a gumiba, amit Bogi szerintem csak a nyögéseimből érzékelhetett, de a szenvedély tüzében még hagyott egy kicsit megnyugodni magában.

    Nagyon jó és kellemesen baráti hangulat kerekedett az aktus után, még egy kis technikai segítségnyújtás és gasztropercek is kerekedtek - kaptam például nagyon finom málnaszörpöt, amit nagyon értékeltem - és azt is megtudtam, hogy merre kell menni, ha jó házipálinkát akarok kóstolni. Bár időm még nem járt le teljesen - egy zuhany még pont belefért volna, de kihagytam, mert még úgyis szemerkélt az eső - szedelőzködtem és elköszöntem vendéglátómtól.

    Ez a randi így volt jó.
  • Elszámolás:

    Extrákról tőle kell tájékoztatást kérni, hiszen nagyon egyenes lány, amit egyik embernek szívesen ad, azt a másiknak nem biztos és a repertoár is eszerint alakul.
    Az alap óradíj mellett én a kölcsönösséget kértem, a VTR miatti közös fürdés elmaradt, de én nem is szeretem, nem is kívántam.
  • Összkép:

    Imádtam minden egyes percét, amit vele beszélgetve és szeretkezve tölthettem, de azt hiszem, hogy ő csak az előbbit élvezte igazán. Nagyon kedves és nagyon érzéki partner, aki nem éreztette ezt velem, de van annyi empátiám és rutinom hogy ezt érezzem.
    Tényleg olyan volt ő nekem, mint egy első szerelem, akivel nem marad együtt az ember, de örökre emlékezni fog rá!

    A Bogi-varázs viszont mindenkor és mindenkivel egyedi élmény, így őszintén azt tudom tanácsolni mindenkinek, hogy ha a leírás és a fotók, meg az eddigi beszik alapján nincs nyomós ellenérve, keresse fel ezt a vagány ír tündért és ha megvan a szikra, biztosan nem fog csalódni. Ha pedig nem sablon ajándékot akar vinni, legyen igazi Fenegyerek és vigyen neki egy finom pálinkát! (Valóban jófélét, nem "mások által finomnak mondott"-at!)
    Szerintem tuti biztos, hogy meghálálja majd!
Happy Massage