• Ashley

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Ashley ha azt jelzi az oldalon, hogy "hívhatod" akkor felveszi a telefont. Ha online jelzést láttat akkor fogadja az üzeneteket, azokra rövid időn belül válaszol is. A vtr-t használja. Nincs telefonosa. Könnyen elérhető, rugalmas. Népszerű a Csajszi, nem igazán van azonnali időpont Nála.
  • Megközelítés:

    A Nagyvárad tér közelében rendel. A parkolás nem egyszerű, viszont BKK-val könnyen megközelíthető. A ház jól számozott, könnyen megtalálható. Gps odavisz.
  • Helyszín:

    Ashley egy kis lakásban rendel, ami a célnak tökéletesen megfelel. A fürdőben kádban zuhanyozhatunk. Tusfürdő, Liszterin, műa. pohár van bőven, azok ki vannak készítve. Akárcsak a friss törölköző. Higiénia rendben. A baszobában tükör a falon és tükrös szekrény az ágy mellett. Lehet mozizni. Az ágyon lepedő és pár kispárna található. Halk zene, enyhe sötétítés. Kanapé és fotel a ruháinknak.
  • Lány külseje:

    A képeknek megfelel Ashley alakja. Fiatal, kellemes arcú, csillogó szemű, hosszú hajú. Állandó mosollyal és ha jól érzi magát vidám kacajjal, nevetgéléssel teszi emlékezetessé a randit. A cickók hatalmasak, csodásak, falni valóak. Szerencsére engdi is falni Őket. A didik súlyosak, látványosak. A nem túl nagy udvarban az ingerlésre váró bimbók szép nagyra felkeményednek ha dédelgetik Őket. Szóval a magamfajta cickó rajongóknak igazi csemege a Hölgy. Finom, kissé csikis a hasa. A zamatos punci borotvált, húsos. A kis és nagyajkak szépen megduzzadnak, a csikló előbújik akció közben. Úgy tele van a puncival a férfiember szája. A feneke szép formás, kemény. Esetében nem igaz a " nagy cici - nagy fenék"megállapítás. Bőre bársonyos és napbarnított.
  • Action:

    Ashley régi kedvencem, "Istennőm", vissza járok Hozzá rendszeresen. Ismét a Tőle megszokott vidám, barátnős, nagycicis szexre vágytam, így írtam Neki, majd telefonon időpontot egyeztettünk.
    Az ajtón belépve kedvesen üdvözölt, ahogy én is Őt. Már ott kacarászott fedetlen fenékkel és cicifixbe rejtett cickókkal. Puszik, csókok után beinvitált a szobába. Vidám beszélgetés közben ledobáltam ruháimat, majd míg vendéglátóm italt készített én elhúztam tusolni. Egy pillanat múlva már harisnyában állt a fürdő ajtóban nagy mosollyal az bájos arcán. Beszélgettünk, de nem emlékszem miről mert ott hajlongott a Kedves. A cickókat simogatta a fenekét billegette. Ért a csábításhoz az biztos! Természetesen igyekeztem a tusolással és az öblítéssel. Előre ment a Drága a szobába és az ágy közepére feküdt. Valamiről beszélgetni kezdtünk, aminek az igazi barátnős csókja vetett véget. Érezhető, hogy szívesen csókolózik, adja a nyelvét is. Ezután a hatalmas cickókkal játszottam. Lehet gyúrni, nyalogatni, szopogatni. Persze nem durván. Szereti, engedi nem áll elő kifogásokkal. Nem lehet abbahagyni, szinte lehetetlen betelni Velük. Egy cici nem fér el egy kezemben. Két kézzel fogtam miközben a bimbót nyalogattam, szopogattam. Szép nagyra duzzadt a bimbó. Aztán a másik cici következett. Közben az arcomat is a két cicibe temettem. Igaz amit az oldalon ír: fokozott fulladás veszély a cickók között. Folyamatosan húzott, kínálta a melleit. Mondta is, hogy imádja ha foglalkozva van Velük. Ezután lehaladtam selymes hasán a frissen borotvált punciig. Fiatalos, húsos punci várt. A kis és nagyajkak az izgalomtó látványosan megduzzadtak, a csikló is előbújt. No ezt szereti igazán az Édes. Esetében végig követhető az orgazmus folyamata. Szuszogás, elcsukló hangok, halk, majd hangosodó nyögések. Aztán mikor elveszti a kontrollt elkap egy párnát és arcára szorítja hangtompítóként. Ezután óriási élvezés, majd lassan visszatér. Nem mindennapi élmény!
    "Mostmár én is szeretnék kapni valamit" mondta és elmarkolta a cerkát. Szépen, lassan, nem kivégzősen rácuppant. Magas szinten végzi a franciát, minden területre kiterjedően. Hanyatt fekvésben moziztam. Persze a ciciket is bevetette. Simogattam ahol értem, majd fenekét arcom felé húztam, átleptettem és már 69 ben is voltunk. No itt igazán belendült a Kedves. Olyan átéléssel kényeztetett, hogy el kellett vennem Tőle nehogy " baj "legyen. " De ezt annyira szeretem" mondta és lassabban folytatta tovább. " Mostmár szeretnék beleülni " jelezte. Kértem folytassuk misszivel, mert úgy valamennyire tudom kontrolállni az eseményeket. A lovacskát a végére tartogattam. Tetmészetesen incselkedő megjegyzések közepette gumit húzott rám és hanyatt feküdt. Szépen lassan csúsztattam be a szűk punciba. Lassan kezdtem, majd gyorsítottam ahogyan igényelte a Kedves. Ismét zilálni, szuszogni kezdett. Éreztem, hogy talán ismét megajándékoz orgazmusával. Ráfogtam mindkét félgömbjére és gyorsítottam. Ennyi kellett és újra párnával az arca előtt elszállt. Kutyusba fordítottam. Kérte itt finoman járassam. Csodás fenekét és íves hátát simogatva járattam a szűk punciban. Itt éreztem, hogy közel a vég. Kértem lovagoljon egyet. Egy kis franci után beleült. Tudta, hogy itt végem lesz. Mosolygott, incselkedő kijelentéseket tett és lassan indított. Gyorsítani kezdett, miközben a szépséges cicik himbálództak az arcom előtt. Itt lett végem. Addig maradt nyeregben míg lenyugodtam. Takarított, mellém feküdt és a maradék 15 percemben beszélgettünk, vagyis inkább nevetgéltünk.
    Távozás előtt csókoltam, simogattam mindenhol. Nagy nehezen elbúcsúztam a csodás mellektől is.
    Megköszönte, hogy mentem én pedig, hogy mehettem.
  • Elszámolás:

    A bővebb infóban szerepel a virágok száma. Ahogy látom már ez lett az új átlag. Nagyon megéri.
  • Összkép:

    Ashley kedvességével, vidámságával odaadásával, baratnős hozzáállásával egy pillanat alatt eltekeri a vándor fejét. Ha ez nem lenne elég akkor még csodás alakjával -élen a méretes didkókkal - tovább sodorja a vendéget a "mélybe". Profi a Hölgy! Csalódás kizárt!
Happy Massage