• Jázmin

  • Beküldte:
  • Jázmin reagálása

    Kedves Grizzly!

    A beszámolód több sebből vérzik és mivel az éremnek két oldala van így szeretnék rá reagálni!

    Az igaz, és utólag is elnézésedet kérem, amiért nem jelentem meg az adott időpontban, viszont tény, hogy nem értesítettem időben a kolleginákat arról, hogy ne számítsanak rám, így érthető módon ők is várták az érkezésemet, veled együtt, tehát ebben teljes mértékig vállalom a felelősséget. Ezért nem okolhatsz másokat!

    Ugyanakkor ha valaki reggel első vendég szeretne lenni, annak sajnos bele kell kalkulálni, hogy itt is emberek és nem robotok dolgoznak, akiknek bármi gondjuk, bajuk lehet, akár az utolsó pillanatban is lemondásra kerülhet egy találka. De ez oda-vissza igaz a vendégek szempontjából is, mi is megértőek vagyunk.

    Ha neked 10-12-ig volt időpontod foglalva, akkor mégis kit tudtak volna még odahívni 11 óráig szerinted? Mi szükség van a felesleges hangulatkeltésre és uszításra?! Azért mert én nem mentem be dolgozni, nem másokat kell hibáztatni és sárt dobálni!

    Úgy gondolom az, hogy Betty beengedett és nem a kapuból lettél elküldve az még mindig a kulturáltabb megoldás.
    Főleg mivel nálunk már törzsvendégnek számítottál, a lányok igyekeztek a lehető legkorrektebb módon kezelni ezt a helyzetet.

    Mivel 11 óráig sem érkeztem meg, már nyilvánvalóvá vált számukra, hogy valószínűleg nem is fogok, ezért akkor írták ki, hogy nem vagyok elérhető. De hozzáteszem, nincs egy asszisztensünk, aki non-stop tudja kezelni az oldalt, így akkor tudunk csinálni bármit is amikor időnk van ezzel foglalkozni.

    Nekünk nincs annyi szabadidőnk, mint neked nyugdíjasként figyelni melyik lány mikortól meddig online. Ami számodra pihenés, az nekünk komoly munka. Amíg ti inkognitóban vagytok, addig mi sok mindent vállalunk. Egy privát beszélgetést is sikerült megosztani, ami igazi férfihoz nem illik, bár ez téged nem fenyeget! Sok mindent lehetne írni, és felhozni, de adódik a logikus kérdés van e èrtelme és a hallgatóságnak szellemi képessége felfogni a másik mondanivalóját. Tudom én is naív vagyok, hiszen egy olyan embernek próbálok érveket felhozni, aki 60 éves fejjel kis grizzlinek hívja a nemiszervét és 20 éves lányokhoz járkál.
    Mivel hála neked az oldalon a továbbiakban nem leszek elérhető (törzsvendégeim persze továbbra is elérnek!), ezt veheted akár búcsú üzenetnek!
    Jázmin

  • Egyeztetés:

    Itt az oldalon láttam a hirdetését, nem új keletű az ismeretségünk, 08.22 - én beszámolót is írtam már Jázminról.
    Telefonon történt az időpontok rögzítése, amiket később SMS - ben is megerősített.
  • Megközelítés:

    Jázminnal a Dózsa György útból nyíló, a Váci úttal párhuzamos utcában tudunk találkozni. Ebből a tömegközlekedés jól megítélhető. A GPS a kapuig vitt, ahol majdnem szemben találtam is szabad parkolót. A parkolásért fizetni kell.
  • Leírás:

    Az időközben inaktivált beszámolómat követően három olyannyira nagyon kellemes randim volt Jázminnal, hogy Istennő jelöltemnek tekintem.

    Az egyik randink alkalmával SMS értesítést kaptam a telefonjáról, hogy tudok - e fél órával később menni, mert Jázmin csak akkor tud megérkezni.
    Ez nekem akkor belefért és nagyon jó volt a randi.

    Ma volt egy újabb időpontunk 10:00 - kor és árgus szemekkel figyeltem a hirdetését, hogy a 10:00 - 21:00 közötti elérhetősége fenn van -e, illetve figyeltem, nem kapok - e SMS - t egy esetleges csúszásra vonatkozóan.
    Minden rendben lévén örömmel nyitottam be az ajtón, hogy mögötte megpillantsam Jázmint.
    De nem Jázmint láttam meg, hanem Betty - t, aki bemutatkozott és mondta, hogy fáradjak be a szobába és ott meg tudjuk beszélni a továbbiakat.
    Elképedve hallgattam Betty - t, hogy Jázmin 8 órakor (!) felhívta őket, hogy "hányik" és azóta nem tudnak róla, de vele viszont maradhatok.
    Betty elmondta még, hogy nem ez az első eset Jázminnal, volt már, hogy a villamoson lett rosszul, de ismét az volt a lényeg, hogy vele maradhatok.

    Nincs bajom Bettyvel, sőt sajnálom, hogy ilyen helyzetbe kerül, de nem maradtam.
    Mert átverve éreztem magam, és nem Jázmin által.
    Ugyanis, ha Jázmin valóban 8 órakor jelentette, hogy gondja van, akkor a korábbi esethez hasonlóan miért nem tájékoztattak erről a szalon részéről?
    Miért hagynak oda utazni és a szobába invitálva közölni, hogy potyára mentem?
    Amikor már hazaértem, még akkor is élt az oldalon a mai napi eredeti elérhetősége.
    Ezt miért csak 11:00 - kor vették le?
    Addig hány vendéget utaztattak oda potyára?

    Nem mondok le a Jázminnal való randizásról továbbra sem, én a muzsikushoz ragaszkodom, nem a koncertteremhez.
Happy Massage