• Amina

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Valami különlegesre, kicsit másra vágytam és ennek megfelelően keresgéltem a lányok között. Ekkor akadt meg a szemem Amina hirdetésén. Már öreg este volt ugyan, de mivel villogott nála a zöld kocka ezért felhívtam. Tökéletes magyarsággal, csilingelő, kislányos hangon beszélt hozzám. Okosan, tárgyilagosan és intelligensen válaszolt a kérdéseimre. Ezzel engem már meg is vett magának, és megbeszéltünk egy másnap délutáni találkát.
  • Megközelítés:

    A Corvin pláza környékét kell megcélozni, a fizetős parkolást pedig a környéken vagy az alsó szinten simán meg lehet oldani. A Üllői-József krt. sarkán a kék metró is megáll, de a 4-6 villamosok is ott tesznek le. Majd egy rövid séta és máris az új építésű, modern ház előtt állunk. Tiszta, rendezett, bár forgalmas környék ez.
  • Helyszín:

    Az utcai kaputól felhívtam a vágyam egyenlőre még titkolt lányát, akitől megkaptam a szükséges információkat, amiket nem szabad hangosan elismételni!

    A modern, két fürdőszobás, légkondícionált lakásban, tisztaság, jó ízlés, rendezettség, kellemes illat fogadott. A szobánkban pedig a hangulatos színekkel festett falak, nagy és vastag tatami, térnövelő hatású tükör, polcos szekrény, fotel a ruháimnak és még más egyebek is találhatók.
  • Lány külseje:

    Az ajtó mögé húzódott be, a félhomályos előszobában az én kis kínai bambuszrügyem. Először, amíg a szemem meg nem szokta a sötétséget, csak a gyönyörű, letagadhatatlanul távol keleti arcocskáját bámultam. Fekete színű, csipkés fehérneműt viselt. Először meg is lepődtem kissé mert a korábbi fotói alapján, én egy teltebb, farosabb lányra számítottam. Ehelyett egy címlaplányt láttam magam előtt, aki a vakító fehér fogaival, húsos ajkaival jót derült azon, hogy ilyen döbbenetes hatást gyakorolt rám! Jó illatú, frissen mosott, éjfekete haja a vállaira omlott. Feszes teste pedig forró ölelésre csábított. Kemény, formás feneke, karcsú lábai csak úgy vonzották a tekintetemet.

    Amina egy olyan tökéletes, rendkívül ápolt szépség, akivel bárhol és bármikor szívesen megjelennék. Ezen kívül nagyon művelt, sokoldalú személyiség, aki ideális társalkodó partner is tud lenni akkor, ha a kedves vendég éppen erre vágyik.
  • Erotikus masszázs:

    A fürdés után, amikor már csak a falatka tanga volt rajta, a tatamira mutatott, hogy helyezzem ott magam kényelembe. Én azonban másként gondoltam. Megbeszéltem vele, hogy most én fogom majd őt masszírozni, a magam suta módján. Azt már nem említettem neki, hogy önző módon, érezni, simogatni akartam azt a ropogós, étvágygerjesztő kislányos testét! Ebben is rugalmas volt, nem ragaszkodott, a szokásos protokollhoz.

    Először hasra fordult, bőséges választékot kínálva így, az én enyhén podofil vágyaimnak. A bokáktól indultam, lassan felfelé. Izmos, sportos vádliját, combjait közepesen erős, de határozott mozdulatokkal vettem kezelésbe. Attól a formás fenekétől viszont alig bírtam elszakadni. Csak gyúrtam, simogattam, nem tudtam velük betelni. A krémes kezemmel később a hátát és a vállait is alaposan megdolgoztam. Mindeközben persze sokat és sokféle témákról beszélgettünk. Én pedig le voltam nyűgözve alkalmi masszázs modellem lexikális tudásától, korához képest kiművelt szókincsétől.

    A fordulás után már megváltozott a kommunikációnk mélysége és az érzékibb erotikus mozdulatoké lett a főszerep. Ő szemét lehunyta és élvezte a cirógató, simogató mozdulataimat, majd a kevésbé szakszerű Yoni masszázsomat. A szépen zárt, kislányos punciját oldalról, mind a két kezem ujjaival öröm volt birtokba venni, babusgatni. A puncusa jól reagált a különböző intenzitású, kényeztető mozdulataimra. Majd a felhúzott combja közé telepedtem és a nyelvemmel vettem kezelésbe, az addig már csatakos nuniját. A kitartó munkálkodásomat végül, egy édes kis orgazmussal ajándékozta meg Amira. Hozzám bújt a drága, hosszan, lágyan csókolóztunk, miközben én éreztem még a szíve szapora dobbanásait. Feladat elvégezve, gondolhatná az olvasó, most már akár haza is mehetnék.
  • Levezetés:

    Egy frászt, hiszen a hab a tortára, vagyis az én mennybe menetelem még hátra van. Az előre megbeszélt program a NFVSZ volt, amihez hanyatt feküdtem és egy kispárnát a fejem alá hajtottam. Bár én ezt nem kértem, de miközben a dákómat izgatta, szopizta, elkezdet nekem a szexuális fantáziálásairól beszélni. Ettől viszont én is beindultam. A szemkontaktot végig fent tartva, meglehetősen ocsmányul beszélt nekem. Általában tovább bírom, de most olyan mennyiségű és minőségű élmények értek egyszerre, hogy amikor sokadszorra is teljesen elnyelt, torkon lőttem. Lassan tovább szívogatott még mígnem elpuhultam. Ilyen fiatalon, ilyen sokoldalú francia tudást szerintem, ezt megelőzően, csak gondos és alapos férfiak szorgos tanítgatása előzhette meg. Vagy csak egyszerűen őstehetség ez a kínai bombázóm! Amirát ez a munka nagyon eltalálta, amit ráadásul örömmel és szívesen végez!!

    Fürdés és érzékeny búcsú lett volna a program vége, de ez a kis ördög fajzat tartogatott még nekem egy nem kis meglepit. Ahogy a cipőmhöz lehajoltam, hogy belebújjak, halk kuncogást hallottam a hátam mögül. Először csak a négy formás lábat vettem észre, majd ahogy kiegyenesedtem látom ám, hogy a csajom, a szalon egy másik tüzes és rendkívül vonzó lányával hevesen smárolják egymást! Ő volt Zoé. Ezek a perverz kis bestiák ráéreztek a gyengémre, no nem az előszobában való ácsorgásra, hanem egy édes hármas sliccnyitogató gondolatára. Melléjük álltam, mindkettőjük fenekét marokra fogtam, ők pedig kézzel egyből lecsekkolták az egyre dagadó férfiasságomat. Akkor akár vissza is mehetnénk, mondtam én, de ők derűsen csak a fejüket csóválták. Mindkettőnek sajna hamarosan vendége érkezik, de abban megállapodtunk, hogy mielőbb nyélbe ütünk majd egy közös programot!!
  • Elszámolás:

    A csókot és a nfvsz vettem igénybe az 1 óra alatt és ezért 35 rózsaszálat tettem le. Nekem ez így megérte.
  • Összkép:

    Természetesen mielőbb szeretnék hozzájuk visszatérni, de vidéki lévén, ezt nekem előzőleg alaposan le kell logisztikáznom. Kérném szépen, hogy ne tegyetek kárt bennük, ezért csak a viselkedni tudó, nem erőszakos, normális úriembereknek ajánlanám Őket.))
Happy Massage