• Emily

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Kora délután hívtam,láttam hogy elérhető,egyből fel is vette. Tájékoztatott a programjairól illetve a rózsaszálakról így választottam is a lehetőségek közül és egy másnap délutáni időpontban meg is egyeztünk.
  • Megközelítés:

    Kocsival mentem,viszonylag könnyen találtam parkolóhelyet,fizetős. Ezt az adatlapján is megemlíti.
  • Helyszín:

    Újépítésű társasház talán 2-3 éves lehet. Régen voltam errefelé így meg is lepődtem,hogy milyen gyorsan beépítettek itt mindent.
    A lakás tökéletes nem győztem dicsérni milyen hangulatos és körbelengi a tisztaság illat.
    Belépve kis előtér ahol le tudod venni a cipőt majd belépve tágas és világos nappali. A fürdőben zuhanykabin ami csillog-villog egy vízcsepp sem látszódott rajta. Tusfürdőből is van bőven így lehet válogatni. Többféle intim mosakodó is volt. Szájvíz,dezodor,testápoló,fogkefe..szóval igen itt minden van! Kilépéskor extra puha szőnyeg.
  • Lány külseje:

    Ahogy az a fotókon is látszódik Emily igazán csinos de közel nincsenek a képek olyan lélegzetelállítóak mint Ő maga szemtől szemben! Zavarba ejtően gyönyörű arc és tökéletes test. Egy egyrészes ruhában fogadott ami teljesen rásimult a hibátlan testére. Mintha egy magazinból lépett volna ki.
  • Action:

    Belépés és egymás üdvözlése után helyet foglaltam a nappaliba és beszélgettünk egy keveset majd megittam a frissítőmet amit kínált. Mindezek után beinvitált a szobába ahol le tudtam tenni a ruháim majd elvezetett a fürdőig. Gyors zuhany után siettem is vissza a szobába ahol Emily már várt.
    Napbarnított bőre csalafintán nyúlt végig az ágyon, hogy ember nincs, aki ne szaporázta volna lépteit az ágyig és ne lehelt volna csókokat gyönyörű szájára. Hosszasan csókolóztunk, majd hemperegtünk egy picit és elkezdtem lefelé vezető túrámat. Nyakán, kulcscsontján áthaladva, gyönyörű kerek melleit, majd feszülő mellbimbóit kezdtem el nyalni, csókolni. Itt egy kicsit elidőzve délnek vettem az irányt egyenesen a dombok közepéig. Nyaldostam ízletes csiklóját, míg ő a lábával kalandozott egyre merevedő farkamon.
    Mikor már izzott a levegő Emily azt javasolta most inkább pihenjek kicsit és dőljek háttal, ő is szeretné viszonozni jóságomat.Hihetetlen profizmussal játszott. Nem durván, de tökéletes tempóval és mélységgel.
    A játék után sapkáért nyúlt és immár a felszereléssel harcostársamon lovaglásba kezdett. Gyönyörűen sima szilikonos dombok hullámoztak és kéjes nyögdécseléssel dolgozott rajtam. Pozíciót váltottunk és misszionárius pózban folytattuk. Őt ebben a pózban érte az orgazmus, miután becsukta a szemét és elterült a párnák tengerében. Gyönyörű látvány volt. Én még tettre kész voltam, de megpihentünk néhány percre. Finoman mozogtam benne, miközben csodáltam pihegő testét.Még pihegtünk egy kicsit, majd hátamra feküdtem. Elkezdett masszírozni, míg már nem bírtam tovább. Hátamon ért a vég és egy csodálatos élménnyel gazdagodtam.
  • Elszámolás:

    Még az elején letettem az asztalra ami randi végéig ott is maradt. Elég nagy csokorral kell készülni egy hosszabb randihoz de nem akármilyen Nőről van szó.
  • Összkép:

    Felejthetetlen élmény volt egy ilyen csodaszép és okos nővel eltölteni egy kis időt, abszolút megéri. Remek beszélgetőpartner és fantasztikus szerető. Ezt nevezzük színvonalnak!
Happy Massage