• Szófia

  • Beküldte:
  • Szófia reagálása

    Köszönöm a beszámolót!

  • Egyeztetés:

    Itt az oldalon láttam, hogy elérhető és “most hívható”. Próba cseresznye felhívtam és pár csörgetés után fel is vette.
    Minden rendkívül gördülékenyen és rugalmasan ment. Találtunk egy közeli, fél órás időpontot és már indultam is hozzá.
  • Megközelítés:

    Nagyon kedvesen és hatékonyan tájékoztatott arról, hogy jelenleg hol rendel odatalálni pedig a waze segítségével nagyon egyszerű volt. A parkolás az utcában szinte a ház elött lehetséges, mindig sok hely áll rendelkezésre. Viszont arra érdemes odafigyelni, hogy ez magán út es emiatt fizetni kell! Villamos es busz megálló is van a közelben de még Lime-al is meg lehet közelíteni a tetthelyet.
  • Helyszín:

    A lakás egy új építésű lakóparkban helyezkedik el, két évvel ezelőtt adták át. Minimalistán van berendezve, hiszen nem otthon hanem munkahely. A lányok most nem fektettek nagy hangsúlyt a rendre és a tisztaságra. A fürdőben vizes volt a kilépő, hajas és poros a tusolókabin valamint a mosdó. Tusfürdő, törülköző ok. De hát nagy a forgalom kérem szépen, ez van. Érkezeskor 1 távozáskor 3 lány ült a nappaliban. Akit ez zavar, az nem fog örülni, én egy mosollyal és köszönéssel elintéztem.
    A szobában egy nagy ágy helyezkedik el, kényelmes nem recseg. A ruháknak egy szekrény tetején lehet helyet találni.
  • Lány külseje:

    Egy nagyon vonzó, vékony, bájos és szép arccal megáldott lány Szofi. Sugárzik belőle a kedvesség. A szemeidben teljesen el lehet veszni. Az ajkai egy kicsit fel vannak töltve, de nem zavaró kacsaszájról van szó!
    A mellei a vékony testéhez arányosak, szépek és eredetiek. egy igényes rózsaszin szettben fogadott.
    A képek maximálisan tükrözik a valóságot, nekem nagyon bejön ez a vékony, izmos és hamvas test.
    Folyamatosan mosolyog, igazán jó a társaságában lenni.
  • Action:

    Nem volt túl sok időm Budapesten, de ki akartam használni a lehetőséget és meglátogatni ezt a kis cuki lányt. Ezért egy alap fél órára neveztem be, az extrákról ezúttal nem esett szó.

    Fürdés után belibbentem a szobába a kolleginák nevetgélése közepette. Bizonyára arról volt szó, hogy letépik rólam a törülközőt és magukévá tesznek, sőt még ők fizetnek. Vagy nem. :)

    Szofi pár pillanat után csatlakozott hozzám és kérte, hogy feküdjek a hátamra. Gumit kértem és belekezdett egy nagyon finom, lágy franciába. Jól esett ez a sallang-mentes barátnős szopás nem volt igényem valami pornós köpködésre. Igazán ügyes es nagyon hamar harckésszé tett. A környékkel és a golyókkal viszont nem foglalkozott.
    Szerettem volna érezni őt ezért beleültettem az ölembe majd egy dinamikus lovaglás következett. Hamar szinkronba kerültünk és együtt mozogtunk, közben megjött a hangja is. Nem ordibálósan/ hajat-dobálósan hanem visszafogottan de erotikusan.
    Majd javasolta, hogy megfordul hogy láthassam a fenekét is közben… hát nem cuki?! A retinámba égett, ahogy a farkam ki-be jár abban a szép tini-punciban. Perfekt.
    Kutyába váltottunk és ezzel meg is pecsételődött a sorsom, mert a látványtól nem lehet sokáig bírni. Puff végem is volt. Mindenkit ezúton figyelmeztetek, veszélyes póz!
    Romeltakarítás, gyors tus majd balra el.
  • Elszámolás:

    Nincs zsákbamacska, adatlapon szereplő összeg került előzetesen a szekrényre helyezve, tusolás után már nem volt ott.
    Extrákról nem volt szó.
  • Összkép:

    Szofi egy fiatal tini, gyönyörű testel és nagyon jó hozzáállással. Barátnős vonalat hozza, nem a pornósat.
    Mindenképpen az ajánlott kategória.
Happy Massage