• Szófia

  • Beküldte:
  • Szófia reagálása

    Köszönöm a beszámolód! Remélem nemsokára újra meglátogatsz!

  • Egyeztetés:

    VTR-en egyeztettünk pár nappal a randi előtt. Simán ment, a beküldést követő napon visszaigazolta.
  • Megközelítés:

    Autóval mentem, a vtr-ben megadott cím alapján a GPS a ház elé navigált. Hétköznap délelőtt mentem, így parkoló is akadt bőven, amiért sajna már ott is fizetni kell.
  • Helyszín:

    A lakás egy új lakópark egyik épületében van. A ház szép tiszta, rendezett, lifttel juthatunk fel a kellő emeletre. A lakás szép, tiszta, a fürdőben több tusfürdő és friss törölköző található. A tetthely egy szerényen, de ízlésesen berendezett szoba egy franciaággyal.
  • Lány külseje:

    Szófia a képeknek megfelel, az arca is aranyos, kislányos mosollyal. Tényleg nagyon vékony, törékeny kiscsaj. Testét itt-ott tetoválások díszítik, de nem sok és egyáltalán nem zavaró. Nem sokkal előttem ért oda, így utcai ruhában fogadott, de mire fürcsi után újra láttam, addigra minden textiltől megszabadította magát és meztelenül várt rám az ágyon fekve.
  • Action:

    Ahogy a szobába léptem, zavaromban szorítottam magamra a törölközőt, amitől Szofi cserfesen megszabadított, mondván, hogy erre már nem lesz szükség. Röviden egyeztettük érkezésem célját és rendeztük az anyagiakat. Először találkoztunk, így ez részemről teljesen rendben volt. Ezt követően az ágyra invitált, és a feszültség oldására egy érzéki franciába kezdett. Nagyon lágyan, már-már túl lágyan csinálta, de jól esett. Úgy helyezkedett, hogy közben én is elérjem, és pucsító fencsijét és kislányos punciját lássam a tükörben. Ez nagyon izgató volt, így sokáig nem kellett rajtam dolgoznia, hogy harcra kész legyek. Kis idő után, a látvány hatására szerettem volna közelebbről is megszemlélni csupasz punciját, és kértem, hogy forduljunk 69-be, amit szívesen meg is tett. Nem akartam ajtóstul a házba rontani, így óvatosabban szeretgettem a punciját, ami engem valószínűleg sokkal jobban izgatott, mint őt, mert hamarosan lefordult rólam és megkérdezte, hogyan szeretném. A kedvencem a lovagló póz, így ezt választottam. Felhúzta a védőruhát és nekem háttal, némi sikosítás után óvatosan beleült a farkamba. Szuper, izgató látvány volt, ahogy a vékonyka kislány szűk puncija elnyeli a férfiasságom. És amikor azt mondom szűk, akkor úgy is értem, hogy szűk! Gondoltam, hogy az lesz, de erre azért nem számítottam. Gyakorlatilag szinte azonnal a gyönyör kapujában voltam, ahogy ütemesen, előrehajolva (hogy még jobban lássam) mozgott a farkamon. Nagyon jó érzés volt! Próbáltam a Vörös és feketétől a az Elfújta a szélen át minden lehangolóra gondolni, hogy ne élvezzek el másodpercek alatt, de a látvány, és a szorosan “markában” tartó punci hatására hamarosan telelőttem a gumit. Kicsit (nagyon) sajnáltam, ugyanakkor nagyon jól esett! Szofi felajánlott egy kutyust, de addigra már végem volt. Hát, nagyon nem izzadtam meg! XD
    Nem ismertük egymást, így nem tudhatta, nálam mi fér bele fél órába, ezért egy kicsit úgy éreztem, mintha gyorsan túl akarna lenni rajta, pedig én még szívesen nyalakodtam volna, hogy ő is a csúcsra jusson. Én szeretem, ha a partnerem is élvezi az együttlétet, még ebben a minőségben is. De ahogy írtam, ez valószínűleg csak a fél órás foglalás miatt lehetett. Mindemellett nagyon jól éreztem magam, még ha rövidre is sikerült a fél óra, bár ez nem az ő hibája hogy ilyen gyorstüzelő voltam! :)
  • Elszámolás:

    Bár vtr-en jelentkeztem, így választhattam volna egy extrát, amit Szofi fel is ajánlott, de nem éltem a lehetőséggel. Az elszámolás a randi elején történt, többet nem esett szó róla, abszolút korrekt volt.
  • Összkép:

    Összességében jól éreztem magam (bizonyos értelemben túl jól ;). Szofi nagyon készséges, jó vendéglátó! És, hát amit a puncijával művel az észveszejtő! Köszönöm Neked!
Happy Massage