• PetraBogi

  • Beküldte:
  • PetraBogi reagálása

    Kedves Dömötör!
    Szeretném megköszönni a kedves szavakat. Bár én nem éreztem ilyen távolságtartónak magam, mint ahogy azt írtad, ettől még létezik, hogy nem voltunk kellőképp egymásra hangolódva. Ilyen megesik, és valóban néha jobban elengedem magam én is ha az együttlétet egy kis csacsogas előzi meg. Arról biztosíthatlak, hogy a teljesítményeddel semmiféle gond nem volt! :) Talán majd egy másik alkalommal (fesztelenebb énemmel) , egy kellemessebb, intenzívebb találkozót hozunk össze és te is kellemes élménnyel gazdagabban távozol tőlem! 🤪

    Ölel: B 🔥

  • Egyeztetés:

    Először telefonon beszéltünk, már akkor nagyon szimpatikus volt. Az időpontot VTR-en erősítettem meg. Ugyan nem sikerült elsőre közös időpontot találni, de rugalmas volt, aminek lett eredménye.
  • Megközelítés:

    Én autóval mentem. A parkolás nekem messze sikerült helyet találni. BKV-val jobb a helyzet, villamos is jár arra.
  • Helyszín:

    Új építésű társasház, korszerű fürdőszobával. Volt minden ami ilyenkor kell.
  • Lány külseje:

    Petránál nem lehet meglepetés. A képek valósak és még az arca is látható. Petra fekete fehérneműben várt (milyen ellentmondás), csinos volt, vagy inkább szexi. Egy kicsit kerekebb, mint amire számítottam, de nem zavaró módon.
  • Action:

    Belépés után beinvitált a szobába a fürdőn keresztül. Kaptam türcsit, a fürdőben meg találtam minden szükségeset. Gyors pancsolás után ismét a szobában voltunk együtt. Szerencsére még nem vetkőzött le, így nekem volt lehetőségem állva kicsomagolni őt. Alaposan feltérképeztem bájait. Miután rajta sem volt már több textil kértem folytassuk fekve. csók nem volt, inkább szájra puszinak nevezném, ezután nem is igazán erőltettem. Feszültnek éreztem őt, ezért kértem had kényeztessem , hátha oldódik egy kicsit a hangulat. Nem volt ellenére, de vagy én nem voltam formában, vagy egyszerűen csak nem jön be neki az orális kényeztetés, áttörő sikert nem értem el, a feszültségét sem sikerült nagy mértékben oldanom, én úgy éreztem. Kértem cserét, amit készségesen (vagy megkönnyebbülve) fogadott. Ekkor egy nagyon kellemes barátnős franciát kaptam, ami nagyon kellemes volt. Szívesen hagytam volna még , de nem szerettem volna ha nem próbálunk ki mást. Ezért kértem öltözéket. Kérésének megfelelően misziben kezdtünk. Petra igen szorosan ölelte körbe hímtagomat, ami nekem kellemes volt, de sajnos neki nem. próbáltam óvatos lenni, de sajnos nem sikerült olyan pozíciót találni, ami neki is kellemes. Kértem próbáljuk meg hátulról, hátha a behatolási szög változása segít egy kicsit. Talán egy kicsit jobb lett, de továbbra sem sikerült önfeledt szeretkezést elérni, neki nem volt kellemes. Így ért a vég. puncija kellemes szorításában hátulról. Szeretem , ha a partnerem is élvezi az együttlétet, de legalább ne legyen kellemetlen. Petránál nem sikerült ezt elérnem, talán az én ügyetlenségem, vagy az egymásra hangolódás hiánya miatt, nem tudom. Tisztogatás után egymás mellé feküdtünk és egy nagyon kellemes beszélgetés kerekedett ki. Itt derült ki illetve erősítette meg számomra a telefonos beszélgetésből érződött intelligencia. Petra kellemes beszélgetőpartner, okos, céltudatos lány. Ekkor éreztem nála, egy kis oldódást. Talán ha lett volna második menet az másképp sikerült volna. Mivel az első menet nem úgy sikerült én nem erőltettem a másodikat, de ő sem Felajánlott egy masszázst, de most nem éltem vele. Az idő vége felé gyors zuhany, majd öltözködés. Ajtóban érzékeny búcsú, majd tipli.
  • Elszámolás:

    A szeánsz végén történt, amit telefonon megbeszéltünk.
  • Összkép:

    Petra egy nagyon aranyos, kedves lány. Nekem sajnos nem sikerült, vagy csak későn a hangulatot feloldanom egy kellemes randihoz. Ezért nem úgy sikerült, ahogy szerettem volna.
Happy Massage