• Nicol

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Itt az oldalon akadt meg a szemem a hirdetésén. El is határoztam, hogy találkozom vele. Pár nappal a tervezett időpont előtt láttam villogni : a most hívhatsz! Rögvest hívtam is. Egyből fölvette a telót és gyorsan meg is egyeztünk a mindkettőnknek jó kezdő időpontban.
  • Megközelítés:

    Egyeztetés során kaptam cím ként a Mol kúttal szembeni helyszínt. Ismert környék így nem volt probléma odatalálni. A parkolás már kacifántosabb. Vadászni kell a helyet, de végül kis sétával megoldható. Tömegközlekedés jó.
  • Helyszín:

    A lakás tiszta, rendben tartott. Többen dolgoznak így láttam is másik lányt. Telefonnal bütykölt, így visszaköszönni is elfelejtett.
    Miközben mentem,jöttem a fürdőből többször is látttuk egymást. Ahogy ez engem nem úgy láttam őt sem zavarta. A fürdő rendben. Kád függönnyel és minden van. Szoba előkészítve. Nagy ágy, szobainas, egy kis asztal és éjjeli szekrény. Mindennek lett,van helye. Az ágy, mint kiderült, már megette a kenyere javát. Nem ártana egy csere, de egyébb iránt nem meghatározó.
    A helyszín acélnak megfelel.
  • Lány külseje:

    A hirdetésében látható lány fogadott. Arca szebb volt, mivel érkezésemkor mosolygott, mi egy fiatal nőt mindég szebbé tesz. Orrának bal cimpáján két kis piercing, mi fokozza és pajkossá teszi tekintetét. A rövid haj kifejezetten jól illik hozzá. Magasságát közli és ehhez igazodik arányosan minden. Kifejezetten szép cickók, kellemesen gömbölyű popsi, hosszú combok. Nicol összeségében és részleteiben is egy kívánatos nő. Ezt a fekete melltartó és bugyi kihangsúlyozta.
  • Action:

    Cipő le szobába be.
    Itt kérdés: mit szeretnél és meddig maradsz? Egy órát és az alapot. Az egy huszas. Pénz nachtkasztnira, vetkőzés és fürdő.
    Visszatértemet követően pillanatokon belül követett. Falatnyi ruháitól már megszabadulva csupasz valójában.
    Kedvesen az ágyra invitált, hova Ő is követett.
    Minden teketória nélkül farkamra vetette magát. Jó franciával hadrendbe állított. Védelem és nyeregbe pattant. Jó ütemben hajtotta a lovakat. Szép mellei elöttem ringtak. Meg is dicsértem őket majd számba kaptam öket fölváltva. Ezután misszibe folytattuk. A legtöbb hanghatás ekkor érte fülemet. Kiélveztük e pózt és dogyban folytattuk és lett vége az első résznek.
    Vízzel kínált, miért kilibbent. Jól esett a pár korty mi a veszteséget pótolta.
    Hanydt feküdtem, készülve egy kis beszélgetésre, de Nicol másként döntött. Először kézzel, majd szájjal lehelt életet farkamba. Közben kezemmel punciját izgattam, ujjaztam, mi nagyon jól reagált. Gumi és tovább szopta. Ezután újra lovaglás. Könnyedén csúsztam hüvelyébe. És következett missziben a befejezés.
    A csók elmaradását a coviddal indokolta, hogy nincs előre tudott volt.
    Az idő eltelt, fürdés, öltözés, legyen szép napod, puszi és el.
  • Elszámolás:

    Előre kérte, történt. Teljesen jó, megérte.
  • Összkép:

    Kevés beszéddel fűszerezett, célirányos órát töltöttem Nicollal. Kezdeményező, irányít, de kérésre máris igazodik.
    Köszönöm a rámfordított idődet.
Happy Massage