• Tia

  • Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Már egy ideje fontolgattam, hogy szeretném kipróbálni és megtapasztalni az örömszerzés és adás eme lehetőségét. Nézegettem a honlapot, nézegettem a profilokat és Tiára esett a választásom, számomra ő a legszimpatikusabb a beszámolói alapján is. Ígyhát telefonon vettem fel vele a kapcsolatot, ahol végtelenül cuki hangján teljesen készségesen állt a dologhoz. Tájékoztattam, hogy a beszamolok.com-on találtam rá és nekem ez még nagyon új, viszont nagyon kíváncsi vagyok. Az egyeztetés kedden történt és szombat reggelre beszéltük meg a találkozót. Biztonság esetére pénteken küldtem neki egy SMS-t, hogy várom a szombati találkát, amit ő is megerősített.
  • Megközelítés:

    Az Örs vezér tér közelében lévő liftmentes panel. Autóval érkeztem de BKV-vel is gyerekjáték megközelíteni. Ingyenes a parkolás és pont a ház előtt tudtam lerakni a kocsit. Kicsit hamarabb érkeztem de megvártam pontban a 8 órát és akkor hívtam fel telefonon. Édes hangján tájékoztatott, hogy melyik számot kell nyomni és hanyadik emeleten találom a lakását.
  • Helyszín:

    Nagyon szép, otthonos, világos tiszta lakás. A szobában van egy nagy ágy, egy fehér komód, plüssállatok pár dísz és zene. Nagyon kellemes az atmoszférája megnyugató volt ott lenni :) A Zuhanyzó is teljesen tiszta, van egy csomó tusfürdő, kikészített szájvíz egy kispohárral.
  • Lány külseje:

    Azta... Olvastam egy csomó beszámolót és mindenben igazuk van a többieknek. Amellett, hogy Tia fényképei 100%-ban visszadják azt, ami ott várt engem, az egy dolog. De az arca és a szemei varázslatosak. Nekem is zöld szemem van és most éreztem, hogy mekkora erő az a tekintet, ami belőle árad. Mosolygós, kedves teremtés. Abszolút természetes szépség.
    Nem vagyok jó színekből, engem Tia teljes lénye nyűgözött le de még élénken emlékszem, hogy egy falatnyi piros fehérneműben/hálóingben fogadott. Édes Istenem, minden pillanat megérte!
  • Action:

    Hát izgultam picit. :D Nagyon határozott személyiség vagyok az élet jópár területén de ott abban a pillanatban azért a megilletődöttség egy számomra is megterhelő szintjén találtam magam. Tök új volt az egész szituáció. Tia beinvitált a szobába majd leültünk az ágyra, ott pár teljesen suta kérdést tettem fel (utólag is bocsánatot kérek Tia XD ), de végül abban maradtunk, hogy szépen felfedezzük egymást és haladunk a sodrással, hisz van bőven időnk. Ezek után előre odaadtam az ajándékot és elmentem zuhanyozni. Nekem van egy kedvenc illatom, amit napi szinten használok, így magammal hoztam annak a tusfürdő változatát (hogy erről mindig én juthassak az eszébe és kondícionáljak egy illatreflexet de ez most háttérlényeg... ;P ), gyors zuhany, szájhigiénia és kinyitottam a fürdőszobaajtót.
    És ő ott állt előttem mosolyogva, ruha nélkül a szobában. Hát srácok, nálam is beindult egy reflex. Szépen lassan odasétáltam hozzá, belenéztem a szemébe, finoman átöleltem majd finom csókot lehetlem az ajkaira, amit ő ösztönből viszonzott. Nagyon finoman simogattuk egymást, érzékien csókolóztunk, majd elkezdtem szépen lassan felfedezni a testét. Közben lekerült a törülköző rólam és finom érintéseket véltem felvedezni az ágyékom táján. Ezek után belesúgtam Tia fülébe, hogy először én szeretném Őt felfedeni és kényeztetni, amit ő készséggel és mosolyogva elfogadott. Szépen elhelyezkedett az ágyon én pedig föléhajolva folytattam a kíváncsiságom kielégítését. Szépen haladtam a testén lefele kanyarogva, meg-megállva. Kezelésbe vettem a gyönyörű kebleit, végigpuszilgattam a felső testét, egyre közelebb haladva a célomhoz. Szóltam is neki, hogy, ha valahol csikis akkor szóljon, mondta is, hogy nyugodt lehetek. Tia csukott szemmel élvezte a kis felfedező körutamat, amikor is eljutottam a kelyhéhez. Innentől kezdve a dolgok megváltoztak, éreztem, hogy picit szaporábbá vált a légzése, hangyányit az ágyékát is elkezdte mozgatni. Nagyon nagyon jó érzés őt kényeztetni, átélni, vele lenni, egész nap tudnám csinálni. :) Minden rezdülését figyeltem, hogy mit szeret és végül elérkezett az a pillanat, amit vártam. Tia ilyenkor valóban "felemelkedik" és megfeszül, halk sóhajt hallatva, picit remegve. Finoman kísértem végig a repülését, mert éreztem, hogy nagyon érzékennyé vált. Majd fölé hajoltam és, ha jól emlékszem csak annyit mondtam, hogy hát sziaaa Tia, ő pedig csak elégedetten mosolygott és Ő is köszöntött engem. :)
    Pici csók, cirógatás, hagytam, hogy kifújja magát, majd következtem én. A hátamra fektetett és oldalról finoman az ágyékomhoz hajolt és ajkai közé vett. Valóban egyedi a nyelvmunkája, oda kell rá figyelni, főleg azoknak, akik az intenzívebb kényeztetésnél könnyebben szállnak el. De kíváncsiságom még mindig nem hagyott nyugodni, tehát úgy döntöttem, hogy ezt 69-ben kell folytatnunk, mert látni akartam a fenekét és a gyönyöreit ebben a pozícióban. Te jó ég! Számomra ez a látvány és lehetőség tökéletes, nagyon sok input és új élmény egyszerre bombázta meg az agyamat, oda kellett figyelnem rá, még szoktam a jelenlétét. Ebből adódólag, amikor gumit húztunk és a lovaglásra került volna a sor, bevallom férfiasan sajnos nem sikerült. Azoknak, akik ilyen új élménybe részesülnének a jövőben, mint amiben nekem volt részem és ez történik, azt javaslom, amit én is tettem, hogy semmi esetre sem szabad csüggedni. Először voltam nála, először értünk egymáshoz, sok-sok új élmény percek alatt, izgulás. Semmi baj sincs. Tia irígylésre méltó tapasztalattal rendelkezik és tudja mit kell csinálni. Ismételten kezelésbe vett és szájjal folytatta a gyönyörtengert. Egyre mélyebbre és mélyebbre tudtam hatolni az ajkai közé, majd a kritikus pont közelségével megkértem, hogy végezzen ki így. És valami hatalmasat élveztem, amit ő probléma nélkül befogadott, szépen lassan levezetve, hogy teljes legyen az élményem, majd egy pár percre szolidan kivonult a fürdőszobába szépen szabadon engedni ágyékom termését.
    Akkor szűnt meg minden aggályom. Finoman odatelepedett mellém és elkezdtünk beszélgetni mindenféléről, közben jókat röhögtünk a történeteinken. Annyira irdatlan cuki a mosolya és a nézése, hogy többször csak úgy csókot kellett lopjak tőle, mert nem bírtam idegekkel. :D
    Majd javasoltam neki, hogy ismét szeretném őt kényeztetni így a hátára fordult, de én ösztönből feljebb húztam a lábait és ebben a pozícióban csókolóztunk. A kis csintalan keze pedig bekandikált a szerzámomhoz és miután ismét harcra készen álltam Tia finoman utalt rá, hogy akár gumit is húzhatunk. Felegyenesedtem, a kezemmel elkezdtem én is kényeztetni, közben határozott mozdulatokat tettem a kezébe, hogy megacélosodjak. Majd profi mozdulatokkal felkerült a gumi és elindultunk egy missszionárius vonalon, hogy bemelegedjünk. Egy ideig így haladt minden a medrében, de én tudtam, hogy mi az, amitől el fog szállni az agyam. Tia tudomására juttattam, hogy kutyus pózra szeretnék váltani, többet sem kellett kénem és megkaptam amire vágytam. Ott és akkor a menyországban voltam. Lassan kezdtük és határozott vehemenciával folytattuk. Én éreztem, hogy elértem a maximális energiaszintemet, egész egyszerűen frenetikus így hozzáérni, belekapaszkodni, simogatni és cirógatni közben. Pontosan tudta és érezte, hogy én most nagyon otthon érzem magam és én is éreztem, hogy ő is közeledik. Nem kellett egy szót sem szólnunk egymáshoz, a tetőpontnál bevártuk a másikat, ahogyan az a nagykönyvben be van írva, majd robbant a tüzijáték. Fantasztikus átélni ahogyan ezt az első alkalommal összehoztuk, nagyon sokban segített a hozzáállása és az atmoszféra, amit teremtett.
    Ezután ő is meg én is vettünk egy zuhanyt, majd az idő maradék részét beszélgetéssel töltöttük. Megbeszéltük, hogy szeretnék rendszeresen a vendége lenni, mert még jó pár dolgot ki szeretnék vele próbálni. :)
    Néztem az órát, idő van. Nem szeretném megváratni, biztos sok dolga van még. Így hát felöltöztünk, itt ott még pár csókot loptam tőle, majd pedig elköszöntünk egymástol és távoztam. Ilyenkor valóban ki kell szellőztetni a fejet picit, mert az autóval először rossz irányba kanyarodtam. :D
  • Elszámolás:

    2 csodálatos órát töltöttem nála, és a jövőben is ez a tervem. Nincs exra, nincs rá szükség, számomra ez így tökéletes. Segítőkész, korrekt, kedves.
    Valamivel többet adtam, mint amit kért, mert úgy gondolom, hogy ha egy férfi rózsákat ad egy nőnek az első találkozáskor, annak a számnak kereknek kell lennie, mert úgy szép a csokor.
  • Összkép:

    Ha tehetném Istennő szintet adnék neki, de még új vagyok. Minden perce megérte, biztos lehet abban, hogy fogok még menni. Ilyen első élményt kívánok másnak is!
Happy Massage