• Lili40

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Régóta ismerjük egymást, bár egy darabig nem volt elérhető az utóbbi időben, de örömmel konstatáltam hogy újra hirdet:). Viberen egyeztettünk ahogy korábban is, könnyen elértem és hamar fixáltuk is a randi időpontját.
  • Megközelítés:

    13. kerület, Göncz Árpád városközpont környéke, könnyen megközelíthető szerintem mindenféle közlekedési eszközzel, én autóval érkeztem. Szabad parkoló közvetlenül a ház előtt is szinte mindig van.
  • Helyszín:

    Újépítésű lakás, tiszta, rendezett. A baszobában kihúzható kanapé az alkalomra előkészítve, teljesen rendben van. Fürdőben kád, tisztaság, többféle tusfürdő, szájvíz stb.
  • Lány külseje:

    Lili alkatra abszolút a zsánerem, vékony, alacsony, kerek popsi, nagy szilikon cicik, a szája pont annyira feltöltve ami még bejön és francia közben is nagyon kellemes. Nekem az arca is tetszik, de ez nyilván ízlés kérdése. Csalód senkit nem fog érni aki az ilyen kaliberű lányokat kedveli:)
  • Action:

    Megérkezésemkor ismerősként üdvözölt és gyorsan be is invitált a baszobába. Bár ritkán iszik alkoholt, de szokásomhoz híven pezsgővel érkeztem amit előre leegyeztettünk, hogy koccintsunk a viszontlátásra. Megkaptam a törcsit és gyorsan el is mentem zuhizni, hogy mielőbb el tudjuk kezdeni randit. Mire visszaértem már bekészítette a pezsgős poharakat én pedig nem voltam rest és töltöttem magunknak. Leültünk a kanapéra és beszélgetni kezdtünk, rég találkoztunk, volt téma bőven. Majd egyszer csak odahúztam magamhoz és az ölembe ültettem és finom csókok között megszabadítottam a ruháitól. Jól csókol nagyon, ilyenkor rájövök h mennyire jó is a diszkréten feltöltött száj. Majd hátradőltem és hagytam hogy elkezdje kényeztetni a velem egykorút. Imádom ahogy csinálja, szépen lassan finoman, bőnyállal, hosszan benntartva és közben nyelvjáték, tényleg isteni. Nem hagyta ki a golyókat sem, végig hátra az egész gátrészt is, ez az egyik kedvencem, és ő ezt pontosan tudja:) majd miután már majdnem felértem a csúcsra szóltam neki h csere. Finoman kényeztetni kezdtem, közben a ciciket markolászva, ami nagyon szokott neki tetszeni és viszonylag hamar sikerült is a csúcsra juttatnom (ha kitartó vagy akkor többször is el tud menni egymás után). Majd gumit kértem és misszibe fordultunk, de a látvány és a hosszú előjáték miatt nem is bírtam sokáig, ebben a pózban lett végem:) Hagyott lenyugodni és kidőltünk, beszélgettünk minden féléről, de közben úgy elment az idő, hogy realizáltam hogy már alig maradt pár percem, ugyh gyors zuhi és rohantam is vissza az irodába (ő egyáltalán nem nézett időt szerintem lehet hogy ha megkérem még egy gyors második körre lett volna idő, de sajnos most nem fért bele az időmbe.
  • Elszámolás:

    Mivel régi ismerősök vagyunk utólag fizettem, teljesen korrekt áron nagyon jó szolgáltatást kap a vendég, tényleg csak pozitívat tudok írni róla.
  • Összkép:

    Mindenkinek ajánlom aki a gf feelinget keresi egy szuper csajjal. Odaadó és ha te is normális vagy akkor mindent megkapsz amire csak vágysz:) Szeretek nagyon hozzá járni, feltölt az idő amit ott töltök.
Happy Massage