• Lili40

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Szemezek már egy ideje a hirdetéssel, kíváncsi voltam kit rejthetnek valójában a csábító képek, különösen, hogy beszámolót sem láttam még róla. Végül elérkezett az idő, mikor feltárcsázhatom. Csak harmadikra vette fel, de lényeg, hogy egy órán belül végülis tudtam vele beszélni. Tündéri kislányos hang mondta el precízen, hogy mik a lehetőségek, s miért cserébe, minden információt korrektül megosztott. Mivel csak másnapra tudtunk alkalmas időpontot találni, kérte, hogy majd erősítsem meg a látogatási szándékomat egy órával a randi előtt. Ez sms váltással meg is történt, összességében minden flottul ment.
  • Megközelítés:

    Már a telefonban részletes tájékoztatást adott arról, hová kell menni, mihez van közel, így nem volt nehéz megtalálni. XIII. kerületben, közlekedési csomópontoktól nem messze, jól szituált környék egy elegánsabb lakótömbjében lehet felkeresni a hölgyet. Én tömegközlekedéssel mentem, az egyik buszjárat szinte ott tesz le előtte.
  • Helyszín:

    Szép tágas, modern lakás, elférnek benne többen is, bár én vendéglátómon kívül nem találkoztam mással. Baszoba nagyon kellemesen berendezett, nem olyan minimalista, mint a legtöbb helyen, inkább olyan hatása van, mintha rendesen lakva lenne, tévével, könyvespolcokkal. Erkély is nyílik belőle. Ágy természetesen egy nagyméretű, célnak tökéletesen megfelelő alkalmatosság. Wc külön, fürdőszoba sem miniatűr, normál kád, sokféle férfi tusfurdő közül választhatunk. Szájvíz pohárkákkal szépen kikészítve.
  • Lány külseje:

    Gyerekek, megütöttük a főnyereményt!! A lány egy tünemény! És igen...lány, mert jóval fiatalabbnak tűnik, mint a valóság. Kb. 11-13,5 közé tehető az évek száma, amit letagadhatna. Csak azért hiszem el amit állít magáról, hogy 40 már elmúlt, mert a nők inkább lefelé szoktak kerekíteni. Talán az arca és a bőre bizonyos pontjai utalhatnak még arra, hogy igazat beszél, de szerintem ezt is csak a kötekedés mondatja belőlem. Egyébként rendkívül szép arcú, nagy, ártatlan szemekkel, szája kicsit plasztikázva. Csakúgy mint a műcicik, jókora töltettel, de azért nem eltúlozva. Csini, kicsi, fiatalos, sportos test, és vékonyság jellemzi. Popsija valami szédítő! Formás, marokra fogható kis girizdekkel. Mindemellé a szinte cincogó, kislányos hang, de legalábbis olyan, aki szinkronizálhatna egy animációs figurát...nagyon édes. Számomra tökéletes az egész nő úgy, ahogy van.
    Na és jöjjön a meglepi! Mégpedig az, hogy sokaknak ismerős lehet...mint az ajtóban kiderült, nekem is az volt. De nem akarom lelőni a poént! Csak megsúgom, hogy meg vagyunk mentve! :)
  • Action:

    Ajtónyitáskor igencsak izgatottan léptem be, nem tudtam mire számítsak, de mikor a szokásos ajtó mögé bújós jelenet után feltárult, hogy kiről is van szó, nagyon kellemesen meglepődtem. Nemcsak hogy nagyon rendben van a teremtés, még ismerős is volt az arc, akihez szép emlékeim kötődnek. Ez teljesen felvillanyozott. Hamar be is azonosítottuk egymást, így rögtön az elején jó hangulat alakult ki. A másik dolog, hogy eleve egy minimál, piros alsóneműben fogadott, szóval nem akartam hosszan tökölni az előkészületekkel, fürdőszobát is gyorsan letudtam.
    Megérkezve az ágyra szinte azonnal egymásnak estünk. Na nem olyan hevesen, csak szép gyengéden, körbesimogatva és pusziszkodva a másikat, mígnem az ajkak megtalálták egymást, és jóízű csókolózásba torkollt az előjáték. Közben a fehérneműjét is óvatosan lefejtette magáról, így a cickók közé is bedughattam a fejemet, jól kiélvezve az ikrei méretét. Már ekkor teljesen oda voltam érte, erre jött a huncut kérdés tőle, hogy "bekaphatlak?". :) Tudna bárki is egy ilyet visszautasítani?! Átrendeződtünk hát az ágyon úgy, hogy kényelmesen "bekaphasson", de előtte még egy kedves bókot is szórt a szerszámomra vonatkozólag. Tény, hogy ekkorára talán még soha nem nőtt, dehát az egész őmiatta van. Ilyen körülmények közepette aztán olyan isteni natúr franciát kaptam, amit nem nagyon fogok elfelejteni. Kiváló technikával, ügyes nyelvmunkával, a professzionális szopást mutatta be rajtam. Dús ajkai mérsékelt tempóval jártak fel és le a farkamon, néha kezét sem használva. Aztán szenvedélyes zacsinyalás mindkét oldalon, golyciknál is alaposan elidőzve. Majd hosszanti nyalások közepette vissza a péniszre...eszméletlen volt, na! Szerintem volt legalább 10 perc, amíg ez így ment, hiszen nem nagyon akartam, hogy véget érjen, de a legjobb, hogy talán ő sem. Még én voltam az, aki leállítottam azzal, hogy most már gumit is kéne húzni. Ezek az ágy mellett úgy voltak kirakva egy tálba, mint a cukorkák, engem kért meg, hogy "sorsoljak ki" egyet. Tökéletes választás volt, felkerült a védőruha, és kezdetnek a misszionárius pózban állapodtunk meg, hogy könnyebben szoktathassuk nemiszerveinket egymáshoz. Előbb még párnával aládúcolta a fenekét, ami jó ötlet volt, mert így még jobban az ágyékomhoz emelte magát és nem süppedtünk bele az ágyba.
    Amint benne voltam, átöleltem piciny testét és újabb csókolózós, puszilgatós szeretkezés vette kezdetét. Nem ragozom, de ilyen érzéki szeretkezést nem sok partnerrel volt szerencsém leművelni, beleértve a magánéletet is. Ütközésig behatoltam, és még toltam volna tovább is, annyira magamévá kívántam tenni. A második pózunk a lovagló volt. Ebből is kihoztuk amit csak lehetett, közös erővel igen keményen megdolgoztuk egymást. Ennek végén kissé el is fáradtunk, ezért rövid pihenőszünetet tartottunk. Megkínált üdítővel, és míg azt elszürcsöltük, kifújtuk magunkat és beszéltünk pár szót. Néhány perc után azonban visszatértünk a "munkába", amit előre lefixáltunk, hogy a kutyus pózban kívánjuk majd bevégezni, mert az mindkettőnknek kedvence. Ehhez persze kellett egy újabb hadrendbe állítás, amihez lekerült az elhasznált gumi, és jöhetett megint az az isteni francia, ami már ecsetelve lett a fentiekben. Most azért elég volt egy rövidebb, mert nyilván nem kellett sokáig noszogatni a lécemet, hogy tettre készen álljon. A hátsó pózban aztán már nem finomkodtunk, toltam neki ami a csövön kifért. Közben ahogy a derekát fogtam, az (kis túlzással) olyan karcsú, hogy két oldalról az ujjaim majdnem összeértek! Így aztán sikerült is eljutni a gyönyörök házába, vagy magába a Nirvanába. (Lili - mint kiderült - egyébként is szereti a buddhizmust. Erről látványos tetoválásai is árulkodnak.) :)
    Ezzel hát alaposan kielégülve heveredtünk le egymás mellé az utolsó percekre, amelyben szerencsére még jutott idő egy kis csevelyre, a múlt felidézésére, valamint érdeklődési köreink felvillantására.
  • Elszámolás:

    Az elején, amikor bevitt a szobába rákérdeztem, hogy odaadjam-e az ajándékot, de nagyon kedvesen azt mondta, nem szükséges, megbízik bennem. Ígyhát a program végén került erre sor, persze ott meg már majdnem elfelejtve, bár még ekkor is azt mondta, "legközelebb is ráérnék..". :)
    Teljesen korrekt ár, ami kb. a mai átlag közelében lehet, a szolgáltatás viszont kiemelkedő. Extrákról nem esett szó, de nekem nem is hiányzott semmi plusz, mindent megkaptam tőle, amire szükségem volt a kielégüléshez.
    Különben van rendes, polgári melója is, ez csak "másodállás", talán ezért sem rugózik annyit az anyagiakon.
  • Összkép:

    Tökéletes randi volt. Semmi hibát nem tudnék elmondani, jókat viszont annál többet. Lili nagyon jó választás annak, aki egy finom, érzéki szeretkezésre vágyik egy tündérien helyes és szexi nővel. Mivel egy nagy visszatérővel van dolgunk, ha újra beindul a forgalom, én a magam részéről csak annyit kérek tisztelettel, hogy vigyázzatok rá, mert ő egy kincs!
Happy Massage