• Edina

  • Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Könnyen elértem telefonon, megbeszéltük, hogy mikor lenne a legjobb mindkettőnknek. Kedves a hangja és tisztán artikuláltan és kulturáltan beszél. Ez nekem már telefonon keresztül is imponált, a telefonos beszélgetés is sokat elárul arról, hogy kihez megyek. Persze azért mindig törekszek arra, hogy ne ítéljek túl elhamarkodottan, hisz lehet, hogy az én hangom, és beszédem se a legjobb, amikor felhívom a kiszemelt randevú partneremet, mert általában azért kicsit én is izgulok ilyenkor. Ez esetben minden egyezett, és nagyon meggyőző, és megnyugtató volt, ahogy beszéltünk.
  • Megközelítés:

    A helyszín megközelíthető könnyedén sok forgalmas út veszi, körbe a város bármely részéről ellehet jutni ide, én autóval mentem, a tömegközlekedés talán lehet kicsit macerásabb a IX kerület nem igazán a belváros, de van busz is és villamos is. A kerületnek az a része, ami a két hídja között terül el. Parkolás az ingyenes, és én kifejezetten szerencsés szoktam lenni parkolás ügyben általában, (kivivé, ha nem) itt kicsit nehézkesen, de találtam helyet, azért én hagynék rá egy 10 perc extrát. Az instrukciók pontosak, és nagyon egyértelműen Edina is elmondja hogy hova kell pontosan menni, ha odafigyel az ember könnyen megtalálható
  • Helyszín:

    A lakás kiválló, eléggé minimál amit imádok nincs túl zsufolva, eléggés tiszta is, azért nem az a kategória ahol ennék a földről is , de ez az én nyomorom, szerintem kicsit túl komolyan veszem a tisztaságot és rendet meg persze itt nem is ez a fő szempont.Az már sokat elárul, hogy a cipőt azonnal le kell venni, és ha Edina nem mondta volna magamtól is levettem volna mert van olyan tiszta a lakás hogy ez egyértelmű legyen. pár lánynál azért már voltam, de eddig itt volt a legnagyobb rend. Nekem nagyon tetszik a lakás, kicsit olyan mint a pervmom videókban ha valkinek ismerősek. Tusfűrdő, és törölköző, minden van .
  • Lány külseje:

    Hááát, nem is tudom, mit mondjak, erre. Edina rendszeresen edz, és odafigyel a testére, kiváló genetikával rendelkezik (ezt egy kicsit irigylem is tőle) és egy bomba nő, nincsen egyetlen egy milliméter a testén, amire gondolkodás nélkül nem tudnám azt mondani, hogy tökéletes. A formás combjaiért totál oda vagyok, de a feneke, a háta, a mellei, hasa mindene. Tökéletes a teste ahhoz, hogy nekem bármikor elkezdjen porcosodni a farkam, a látványától. A bőre az a fajta tökéletes bőr, ami olyan, mint ha photosoppal kreálták volna, hibátlan. Az arca és a szemei is nagyon szépek. Nekem totál bejött, tudom ez szubjektív, de ha valaki hibát tudna találni Edina külsején bárhol, én szinte biztos vagyok benne, hogy nem tudnám komolyan venni az illetőt soha többé.
  • Action:

    Amikor megérkeztem, egy vadító fekete szettben várt, amit nem is igazán tudom, hogy, hogy neveznek. Átlátszó, csipkés talán jelenleg a 21. kép hasonlít rá a legjobban, de nem az volt csak nagyon hasonló. Amint beléptem lakásba cipőt le, és Edina meginvitált, hogy üljünk le a konyhában az asztalhoz, kínált vízzel, és beszélgettünk egy kicsit arról, hogy kivel éppen mi a helyzet, ezzel is kicsit oldva feszültségemet.
    Aztán elléptem zuhanyozni, és mire visszaértem fürdőszobából, már Edina bent is volt a hálószobában. Az ágyon feküdt féloldalt rám várva a vadító kis szettjében. Hirtelen dobbant egyet a torkomba a szívem, meg sem tudtam szólalni, és újra kellet próbálkoznom kis torokköszörülés után, hogy megkérdezzem, hogy esetleg a konyha/nappaliba átmehetünk-e hogy elmerüljünk a szexuális devianciában. Erre igenlő választ kaptam, és már is átlibbentünk a lakás másik térfelébe, ahol a kanapéra leülve még valamiről beszélgettünk, de az hogy pár pillanattal később már előttem guggol Edina a farkammal a szájában, kivallóan franciázva azokkal a kívánatos ajkaival kitörölte, hogy mi is történ a kettő között és miről is beszélhettünk.
    A látvány, ahogy széttárta a lábait guggolva, miközben szopta farkamat fenomenális volt. Meg is kértem, hogy ha lehet, akkor helyezze magát kényelembe a kanapén és had hatoljak be szemből Edina azonnal felfeküdt a kanapéra és nagyon szexin széttárta a lábait, mint ha csak egy striptease bárban lenne a táncos lány. Gumihúzás, és utána kicsit a csiklóját izgattam a farkammal mielőtt még behatoltam volna a puncijába. Nagyon jól reagált rá, és tetszését nyilvánította ki. Engem meggyőzött, hogy jól esik neki, és hát végül ez a lényeg.
    Amikor már kezdtem úgy érezni, nem bírom tovább, hogy csak a csiklóját izgatom, és muszáj, hogy megmártóztassam a farkamat Edina puncijába lassan behatoltam, miközben Edina lábai a vállamon, támaszkodtak. Nem akartam elsietni a dolgot, és szépen lassan toltam ki be a farkamat ebben a pózban egy ideig, miközben nagyon óvatosan elkezdtem a kezemmel, Edina csiklójával játszani, hogy fokozzam az ő élvezetét. Ezt csak ő tudná megmondani, hogy sikerült-e.
    Mindezek után kértem, hogy váltsunk pózt, és folytassuk Doggyba. Miközben a kanapén hátulról behatoltam Edina puncijába, szépen lassan levettem Edina felsőjét, és elém tárult a csupasz háta a tökéletes bőrével, és izomzatával, amitől azt hittem, hogy azonnal elélvezek, de szerencsére bírtam még egy kicsit, nem akartam, hogy ilyen gyorsan vége legyen. Azt mondanom se kell remélem, hogy Edina feneke is tökéletes, és miközben hátulról Edina puncijába toltam a farkam ki-be, fogtam Edina fenekét már felért egy kisebb fajta orgazmussal. Ahogyan ő is elkezdet belemozogni és tolta a punciját rá a farkamra, nem bírtam tovább, és olyat élveztem, hogy szerintem még következő életemben is emlékezni fogok rá.
    Ezek után elmentem letisztálkodni, és még beszélgettünk kicsit Edinával a fent maradó időmből, ami kifejtetten kellemes volt.
  • Elszámolás:

    Extrákat nem kértem, teljesen korrekt volt az elszámolás előre letettem az asztalra. Minden benne volt ami az adatlapon kint van és nem extra.
  • Összkép:

    Edina egy bomba nő, tökéletes külsővel, és egy remek személyiséggel. Jól el tudtunk beszélgetni, és olyan érzésem volt mint ha már ezer éve ismerném. Kicsit talán barátnő érzés, de azzal a csavarral, hogy a barátnő egy Pornósztár is lenne egyben.
Happy Massage