• Kátya

  • Beküldte:
  • Kátya reagálása

    Szia Édesem!😘 Nagyon köszönöm a beszit!❤️ Nagyon tetszik🥰 várlak vissza sok szeretettel!!❣️ Forró csókjaim mindenhova!😉

  • Egyeztetés:

    Már régóta nézegetem a hírdetését, de a rakpart lezárása miatt nekem kiesett volna. De hála, átköltözöttt közelebre. így telefont ragadtam és hívtam is. Gyorsan megállapodtunk egy mai találkában. Vele beszéltem, kedves volt a hangja, A képeit megnézve jobban a félórából órát kértem tőle. Benne volt.
  • Megközelítés:

    A parkolás könnyű volt. Jártam már abban a házban, csak másik lakásban. Mindig lehet találni helyet. Szerintem fizetős a parkolás, de van egy Bp-re szóló engedélyem. így nem kell keresgélni az órát.
  • Helyszín:

    Marina part. Így mindenki tudja, hogy a lakás tiszta, új, rendezett.A fürdőben töméntelen tusfürdő + néhány desodor, szájvíz. A kádba kell belépni, de van függöny, hogy ne csinálj Balatont. A baszoba elég nagy benne egy futon ágy aminek utálom a peremét. A ruhát egy négy szögletes ülőalkalmatosságra lehet ledobálni. A szobában végre világosság van !
  • Lány külseje:

    Kátya nem szép! GYÖNYÖRŰ!!!! Az arca nagyon szép. Vállig érő fekete haj, és csodás test: Tenyérbe mászó tini mellek, rajtuk kicsi csiklandós bimbók. A bőre, mint a selyem, a popsi ámulatba ejtő. Puncija finom, szereti a kényeztetést. Bugyiban, melltartóban fogadott, de mire vissza mentem a fürdőből csak egy harisnya volt rajta. Nekem az nagyon bejön.
  • Action:

    Ahogy írtam pucéron várt. Én csak tátottam a szám. Átöleltük egymást, fogtam a popsit, szájra puszit ad csak, de az is fincsi. A lábát felemelve felkínálta a punciját egy kis simogatásra. Majd lefeküdtünk, és kérdezte: melyikünk kezdje? Én bebujtam a combok közé, és mint koldus a lábast nyaltam. Néhe az ujjamat is bedugtam a forró sikos punciba. Egy darabig így játszadoztunk, majd mondta: megmutatja ő mit tud! Emberek! Egy francia zseni a lány. Bőnyállal, mélyen bevéve kényeztette a kisbarátomat. Többszőr felhúztam magamhoz, mert féltetem az egyetlen patronomat. Gondoltam be kellene dugni a jó meleg sikos helyre, de korom, és a gumi utálatom miatt nem sikerült. De Kátya nem esett kétségbe, megszabadított a latextől, és már a torkában éreztem magam. kb 3/4 óra telhetett el, amikor éreztem: szökni akar a csipet csapat! Mivel úgy beszéltük meg, hogy neki adom őket, a szájába ereszettem a bébiket. Kátya kivitte őket a fürdőbe, hogy ússzni tanitsa őket.
    Megtisztította a lekonyult bájdorongot, majd kis dumcsi után ruha fel, és el balra .
  • Elszámolás:

    A NFVSZ extra, de ki nem hagynám. Az olyan lenne , mint Kelenföldön kiszállni a vonatból, pedig a Déliig utaznál.
  • Összkép:

    Egy ritka szép lány, ritka jó szolgáltatásában volt részem, Öröm volt ott lenni. Hazáig vigyorogtam a kocsiban mint tejbetök.
Happy Massage