• Szófia

  • Beküldte:
  • Szófia reagálása

    Köszönöm a beszámolót!:)

  • Egyeztetés:

    Telefonon történt, kedvesen tájékoztatott mindenről, egy kb időpontot egyeztettünk, és megbeszéltük hogy ha jó vtr-en is jelzem.
    Amikor ez megtörtént, hívtam is biztonság kedvéért, utána egy kevés időn belül ő is megerősítette.
    A találka napján megerősítettem sms-ben, es már csak a helyszínről hívtam mikor megérkeztem.
  • Megközelítés:

    Autóval érkeztem idő előtt, szerencse mert kis forgalmi terelések vannak a környéken meg parkolás miatt is, de volt parkoló hely az utcában. (A parkolás hétköznapokon fizetős)
    A cím amit vtr-ben adott teljesen pontos, gps is a környékre visz de kiírásoknak köszönhetően minden hibátlanul megtalálható!
  • Helyszín:

    Ismerős környék, talán épület is mintha, de rég jártam ebben az irányban. Környék híres errefele a lányokról, én részemről mindig csak pozitívan!
    Lépcsőház rendben, lakás rendezett, tisztaság volt mindenhol.
    Szobában egy szék a cuccoknak, egy kis szekrény kellékekkel, ágy jó nagy, kényelmes, csendes. Fürdő is tiszta, törülköző amit kaptam puha. Szóval randihelyszínhez minden megfelelő.
  • Lány külseje:

    Brutál testű, brutál jó csaj :D
    Tényleg egy aprócska, nagyon vékony leányzó fogadott az ajtóban egy rózsaszín melltartóban és egy hozzátartozó kis szoknya félében, ami a bugyit helyettesítette.
    Első perctől kívántam ahogy kinyílt az ajtó.
    Felsőt lekapva tetszettek a mellei is, alkatához illő kisebb de tinicsajszis cicieit jól eső volt nézni, fogni barmikor!
    Ahogy tette vette magát fellibbent a szoknya mindig, es fotókat felülmúló formás kis feneke latható lett és a legkisebb előre hajlásokra a csodás puncija után is leskelődtem mindig, bepucsítva meg végképp ész veszejtő.
    Arca is tetszett (lett volna kedvem arcára élvezni de nála csak szájba lehet axtrának)
    Szófia külsőleg nagyon rendben van (tényleg nagyon fiatal tinicsajnak tűnik)
  • Action:

    Fürdőből visszaérve ágy közepére helyezkedtem, ő is valahova mellém, de annyira tetszett nekem Szófia, hogy csak ilyen foszlányokban vannak meg a dolgok…
    lekapta a felsőt, végig simogattuk egymást kicsit helyezkedtünk még majd lábam közé helyezkedett és el is indult a kényeztetésem.
    Szerintem kellemesen csinálta, tudtam volna még picit élvezni amikor felajánlotta hogy én is kényeztethetem. Megfordult, hanyat vetette magát és kitárta felém gyönyörű punciját! Itt elidőztem de ezt a látványt nem lehetett felfogni. Ilyen aprócska lány ott fekszik terpeszbe, szép arc, puha bőr, olyan jó volt végig simogatni, melleit, vékony derekát, hasát és ami tetszett, az mini, valami szoknya féle is még rajta volt, amit takart az semmi, de nagyon erotikus látvány volt, no és hát combját simogatva, elértem finom nedves punijához.
    Bele bele nyaltam csak és próbáltam betelni a látvánnyal, a puha puncival, simogatom is közben és nézem mennyire klassz lánynál vagyok a legjobb helyen :)
    Ahogy nedvesedett egy ujjamat is bevetettem, nem ellenkezett, probáltam minél lágyabban, olykor gyorsabban de túl sok hatást nem váltottam ki szerintem. Nedvesnek nedves volt, így szólt hogy húzhatjuk a gumit. Én hanyat feküdtem, ő háttal fordult, és azt a tökéletes fenekét meg puncit rátolta kőkemény nagy Ő-re. A látvány és az érzés leírhatatlan, itt nagyon jól ütemesen mozgot rajtam és tolta rám magát tövig.
    Utána kutyusba váltottunk, itt megint elsőre csak néztem, és simogattam és úgy helyezkedtem mögé. Lassan betoltam, megfogtam Szófia vékony derekát és magamra húztam, fogtam a fenekét, és tágra nyílt szemmel követem az eseményeket.
    Megpróbáltuk hason is, de így nagynak bizonyultam és nem volt jó neki, így szembe fordult, és szemből támadtam. Itt kicsit passzívabb volt, vagyis sok tevékenység nem volt a részéről. Én elvoltam, élvezgettem magán lehetőségen hogy ott lehetek egy ilyen klasz testű lánnyal. Utána visszafordultunk kutyusba mégegyszer, itt mar akár milyen lassan csináltam nehéz volt tartani magam, majd hanyat feküdtem, lábam közé helyezkedet és elindult az utolsó felvonás, itt már rémlik hogy nagyon jó tempóban kaptam tőle a franciát, a kis szoknyát lekapta és még egyszer megállítottam hogy végig simogassam a testét, majd hátra dőltem ő kézi munkázott vagy épp a végét nyalogatta, de nagyon rajta volt az ügyön, így eljött a vég és egy nagyon hosszú intenzívet élveztem a szájába!
    Még magamhoz sem tértem ő már szaladt kifele, pedig időben is bőven benne voltunk még. Utána zuhi, öltözködés, ő mar készült mert végzett, itt még így közben kis dumcsi, civilben is szépen nézett ki, úgy érzem mindenhogy izgatta a fantáziám.
    Majd búcsút mondtunk és kiengedett, kb 45p nél.
    Amennyire a csúcson voltam, úgy nem is lehetett volna jobban kihasználni az időnket így igazából ezek csak megemlítem, de szerintem érezhető hogy bőven pozitívan távoztam Szófiától!
  • Elszámolás:

    Elején történt, vtr bejelentkezés esetén a plusz extrával nem kellett számolni. Kihelyeztem a polcra míg vizet hozott nekem, utána nem figyeltem mi történt vele, a legvégén már nem volt ott a telefonban és a bővebb infóban megjelölt összegnek megfelelő.
  • Összkép:

    Voltak ilyen apróságok bar lehet fel sem tűnt volna ha nincs az a régi negatív beszámoló, így picit gondolom tartottam tőle de nem tudtam ellenállni a képeinek csábításának és hát nem bántam meg. Örülök hogy felfedeztem Szófiát, illetve hogy felfedezhettem minden porcikáját is!
Happy Massage